Şimdi Ara

ARKAŞLAR SONY'Mİ CRETIVE'Mİ 2 MAKİNA ARSINDA KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    512MB dahili bellek ve mükemmel Stamina pil ömrüne sahip yeni WALKMAN® Flash MP3 çalar
    Özellikler
    30 saatlik mükemmel Stamina pil ömrü sağlayan şarj edilebilir Lityum İyon pil
    Yüksek hızlı pil şarjı: 3 dakikalık şarj size 3 saat çalma süresi sağlar
    ATRAC3plus sıkıştırma teknolojisi sayesinde yaklaşık 22 CD''yi ürünün dahili hafızasına aktarın
    Kullanım kolaylığı için doğrudan USB bağlantısı
    Kolay gezinme olanağı sağlayan 1 satırlık OLED ekran
    Ağ işlevi
    Yüksek hızlı veri transferi:Var
    USB Bağlantısı:Var
    Seçilebilir veri sıkıştırma (ATRAC3 / ATRAC3plus) :Var
    MP3 / WMA / WAV''dan ATRAC3 ya da ATRAC3plus''a veri dönüştürme :Var
    CDDB otomatik müzik bilgisi transferi :Var
    PC üzerinde müzik bilgisi düzenleme :Var
    PC üzerinde Ağ WALKMAN™ kontrolü :Var
    Bellek
    Tümleşik flash bellek (MB):512.0
    Memory Stick™ MS DUO: Yok
    Veri sıkıştırma
    ATRAC3 66 kbps:Var
    ATRAC3 105 kbps:Var
    ATRAC3 132 kbps :Var
    ATRAC3plus 48 kbps :Var
    ATRAC3plus 64 kbps :Var
    Atrac3plus 256 kbps :Var
    Çalma ve gösterme
    ATRAC3 çalma :Var
    ATRAC3plus çalma :Var
    Grup işlevi çalıştırma :Var
    Tekrarlama :Var
    Karışık :Var
    Dijital ses ön ayarı :Var
    Dijital Mega Bass :Yok
    AVLS :Var
    Tut :Var
    MP3 doğrudan çalma :Var
    Genel veriler
    Pil ömrü, ATRAC3 çalmada (s) :28.0
    Ağırlık (g) :25.0
    Birlikte verilen aksesuarlar
    Kulaklıklar:Var
    Boyun Askısı:Yok
    USB Kablosu:Yok
    Şarj edilebilir pil:Var
    Pil şarj moduna sahip USB istasyon:Yok
    AC adaptorü:Yok
    Taşıma torbası:Yok
    SonicStage® yazılım sürümü:3.4
    Boyutlar
    Genişlik (mm) :24.6
    Yükseklik (mm) :79.0
    Derinlik (mm) :13.6

CREATIVE MUVO TX FM 512 MB
    Teknik Özellikler
    Şarkı Kapasitesi:512 Mb
    Pil Tipi:1xAAA
    Fm radyo:Var
    USB portundan sarj:-
    Güç Adaptörü:-
    Sürekli Çalma Süresi:15 saat
    Equalizer:5 Özel EQ, 4 Belirli EQ
    Codec Desteği:Mp3, Wma
    SNR ( İşaret Gürütltü Oranı):>90 db
    ID3 tag desteği:Var
    LCD çözünürlük:95x32
    LCD Fon ışığı:Mavi
    EAX Ses Teknolojisi
    Entegre Mikrofon:Var
    FM den kayıt:Var
    Ses kayıt süresi:24 saat
    Boyut:75x35x16 mm
    Ağırlık:32g ( pilsiz )
    1 adet AAA alkaline pil ile 15 saat sürekli çalma süresi
    MP3,WMA
    MP3 Çalar,FM radyo,radyodan kayıt taşınabilir bellek
    Entegre mikrofon ile ses kayıt

• Creative -bir de arama tuşu var ona bir sor ne diyecek sana
  • SONY
  • Arkadaşım sakin ol istersen,insanın gözüne sokmanın bir anlamı yok yani Yani sen de sony var diye hemen büyük harf kalın punto ya geçmen gereksiz

Düzeltme;Anlatım Bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundchaser -- 28 Temmuz 2006; 22:48:39 >
  • bende ikisinden de var gayette sakinim sevgi meselesi
  • yalnız sony nin sinir bozucu bir yazılımı var dikkat et her bilgisayardan mp3 alamıyorsun biliyormusun bilmiyorum
    bende aynı dertten muzdaribim sony mi samsung mu? y
    ben creative baktım kulaklığını ve sesini pek beğenmedim samsungun 512mb radyolu modelini denedim baya güzel bir sesi var. sony i denemedim ama kalite belli
    96da sony walkman aldım. hala kullanıyorum...
  • O sony'yi tavsiye etmiyorum. 2 arkadaş sınıf ortamında ayrı ayrı müzik dinlerken ( bende creative arkadaşta o sony var ) arkadaşın benim yüzümden isyanına uğradım. Lan ne biçim alet lan bu senin dinlediğini bile duyuyorum. Sesi sona dayadım hiçbirşey duyulmuyor diyordu. Hakkatende öyle. Çok kısık sesli bir alet, her sony'de olduğu gibi. Sony'lerin kaderi bu
  • Biz de boşuna Creative demedik zaten,Sony'e göre bariz avantajları olduğu için.Sevgiyle,aşk ile çalışmıyor bu cihazlar Ses mevzusu önemli, ikincisi Sony'nin yazılımı şart bir şey atman için,Creative sürükle hoplat mantığı ile çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: asean20
    ..... sony i denemedim ama kalite belli
    96da sony walkman aldım. hala kullanıyorum...

İşin en can alıcı noktasına değinmişsin 96'da ki sony ile '06 da ki sony aynı değil,bu değirmenin altında çok sular aktı.Sony eski kalitesini bıraktı,ürünlerden parça çalmaya başladı,kaliteyi düşürdü
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Sony eski kalitesini bıraktı,ürünlerden parça çalmaya başladı,kaliteyi düşürdü

Böle saçma bi iddayı da ilk kes duydum
  • malzemeden çalıyolar
  • Yaaa nerde o eski sony'ler. Bende de var 8 senelik bir sony walkman.. Ses kalitesine kalite tanımam bea. Öyle kaset çalabilecek babayiğit varsa çıksın karşısına
  • Yalnız şu bir gerçek ki Sony'nin eski kalitesi yok,7 senelik sony cd çalarım hala daha taş gibi ve mükemmel ses veriyor...
  • radyosuz mp3 player alma derim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek
    Böle saçma bi iddayı da ilk kes duydum

Arkadaşım bilmeden konuşma istersen.Bir şey bilmeden hemen atıp tutmayın lütfen.Hala TR'de ki zihniyet Sony'nin eski günlerinde ki kadar iyi olduğunu sanıyor.Avrupa da kimse Sony'i sallamıyor artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnmalkow

Yalnız şu bir gerçek ki Sony'nin eski kalitesi yok,7 senelik sony cd çalarım hala daha taş gibi ve mükemmel ses veriyor...

Hangi modeli dostum?Çünkü eski sony discman'ler çok değerli şu anda hem ses çıkış güçleri hem de ses kaliteleri açısından
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseyy

O sony'yi tavsiye etmiyorum. 2 arkadaş sınıf ortamında ayrı ayrı müzik dinlerken ( bende creative arkadaşta o sony var ) arkadaşın benim yüzümden isyanına uğradım. Lan ne biçim alet lan bu senin dinlediğini bile duyuyorum. Sesi sona dayadım hiçbirşey duyulmuyor diyordu. Hakkatende öyle. Çok kısık sesli bir alet, her sony'de olduğu gibi. Sony'lerin kaderi bu

o göreceli bir kavram senin kullanım amacına bağlı amacın dışardaki insanlar benim dinledimi duysun dersen evet bu mumkun değil ama hayır ben dinlim ama en kalitesi olsun dersen sony tabiki sonuccta gecmiş olarak kendini ispatlamış bir ses kalitesi ve "walkman" markası var o ibare süs amaçlı konmamış oraya!!

• Arkadaşım nedir bu marka fanatikliği?Yani sony aldın,kullandın diye onu ölümüne ve anlamsızca savunmam mı gerekir?Walkman sadece bir isim başka bir şey değil.Yani bu kadar abartmayalım.Sony'nin mp3 çalar piyasasında esamesi bile okunmuyor.Bilmiyorum biliyor musun,Cowon (iAudio ) diye bir firma var,ses kalitesinde dağıtıyor ortalığı ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Arkadaşım nedir bu marka fanatikliği?Yani sony aldın,kullandın diye onu ölümüne ve anlamsızca savunmam mı gerekir?Walkman sadece bir isim başka bir şey değil.Yani bu kadar abartmayalım.Sony'nin mp3 çalar piyasasında esamesi bile okunmuyor.Bilmiyorum biliyor musun,Cowon (iAudio ) diye bir firma var,ses kalitesinde dağıtıyor ortalığı ???

senin sadece bir "ifade" diye belirttiğin walkman 25 senelik sony nin markasıdır o ibareyi göz ardı etme! 2 pek görünmemesi doğaldır cunku 2-3 tane ürünü vardır creative veya ipod gibi çöplüğü yoktur az yapar öz yapar japon mantığı
  • Ne olup olmadığını biliyoruz da seninle tartışmaya devam etmeyeceğim çünkü marka fanatikliği en nefret ettiğim şeydir.O yüzden başka marka b.k atıp durmayı bırak.Ayrıca mantıksız konuşuyorsun esas sony'nin çöplüğü var tek,tek model yazmayayım buradan.En az 10tane mp3 çalar bulayım sana,başarısız olanları saymıyorum bile,

Bir de son not,esas iPod'un az ve öz modelleri var iPod 5G,shuffle,nano, bu kadar,
    sony'nin ürün düzenine bak bir de ondan sonra adam akıllı cevap vereceksen ver,yoksa boşu boşuna mesaj kirliliği yaratma.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.