ya arkdaslar bu aralar beni hep arayan bi kız var benle sanal S.x yapıo buda beni korkutuo :D ne yapmamaı önerirsiniz Ltfen işe yarasın başından defolsun
numarasını ver foruma yeter
At numarayı bana ben konusayım bakalım derdi neymis kaç yasında kız ve güzel mi bari
muuahhasdhha
Gizli yazıo yaw :(
Benimde eski sevgilim hala yalvarıyor. kız gün sayıyor hergün 117 oldu dedi az önce nasıl engelleyebilirim bu numaradan arama ve msj gelmesini? hattı iptal edemem uzun süredir bunu kullanıyorum
Vodafone o zaman gizli mesaj kodunu ver o koda mesaj atıyım eğer atılıyorsa
Onla dalga geç.. Bıkacaktır..
quote:
Orjinalden alıntı: TheraFlu
Benimde eski sevgilim hala yalvarıyor. kız gün sayıyor hergün 117 oldu dedi az önce nasıl engelleyebilirim bu numaradan arama ve msj gelmesini? hattı iptal edemem uzun süredir bunu kullanıyorum
banada aynısı oLdu habire msj atıp dururdu ayrıLdıktan sonra...bi gün kafam attı iyice ; Hattı değiştirtme bana dedim.. Sustu
onuda bulamayanlar var...
quote:
Orjinalden alıntı: KediQ
quote:
Orjinalden alıntı: TheraFlu
banada aynısı oLdu habire msj atıp dururdu ayrıLdıktan sonra...bi gün kafam attı iyice ; Hattı değiştirtme bana dedim.. Sustu
benimkisi ev telefonunu biliyor evi ararım diyor
blacklist programıyla engelleyebilirsiniz.istenmeyen aramaları ve mesajları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme