Şimdi Ara

arkdaşlar hepinize veda ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar sizden ayrılmak istemezdimm ama artık etrafta koxpcular,dupeciler vb.ler ortaya çıktı artık bu oyun böle oynanmazzaten mageimi kasanda yoq bunu yazınca banlancağımı biliyorum ma koxp kullanmaktan başka çarem kalmadı şimdi banlancam biliyorum ama başka çarem yoq eskisi gibi olsa neyse herkes hile bildiği için kimse birbirine güvenmiyor kolay kolay partylere giremiyorsunuz bende artık koxp kullanmaya kara verdim başka çarem kalmadı arkdaşlarım hepinize veda ediyorum ama ben artık ..nın biri oldum hepinize veda ediyorum sevgili arkdaşlar umarım beni anlarsınız

• ee
  • ee .... biri olduysan bunu buraya yazmanın ne anlamı var herkeze .... biri oldugunu mu göstermek istiyosun
  • hadi kopgit artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamsit

arkdaşlar sizden ayrılmak istemezdimm ama artık etrafta koxpcular,dupeciler vb.ler ortaya çıktı artık bu oyun böle oynanmazzaten mageimi kasanda yoq bunu yazınca banlancağımı biliyorum ma koxp kullanmaktan başka çarem kalmadı şimdi banlancam biliyorum ama başka çarem yoq eskisi gibi olsa neyse herkes hile bildiği için kimse birbirine güvenmiyor kolay kolay partylere giremiyorsunuz bende artık koxp kullanmaya kara verdim başka çarem kalmadı arkdaşlarım hepinize veda ediyorum ama ben artık ..nın biri oldum hepinize veda ediyorum sevgili arkdaşlar umarım beni anlarsınız

• ha banlanmamışım durun ban yemek için bişe yapimhttp://forums.cjb.net/koxps.html
  • cib.net ha orasısizden ayriliyom!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi kaybol git gözüm görmesin
    Şaka şaka

• banlayın admitörler bak banlanmak için en istemediğim şeyi yaptirmayin kufur ettirtmeyin ban yedirinlan!
  • inadımamı banlamıyonuz len!
  • peki beni son çareye başvurmak zorunda bıraktınız admisiktörler bakın sizi ... ha fuc anladınızmı şşimdi banlamıyan sizin gibi olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hamsit

banlayın admitörler bak banlanmak için en istemediğim şeyi yaptirmayin kufur ettirtmeyin ban yedirinlan!

adminatör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prince1991 -- 1 Ağustos 2006; 19:27:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.