Şimdi Ara

Arkdaşlar LÜTFEN Acil Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat ayının ilk haftası aşağıda belittiğim LCD TV lerden birini alacağım.Lütfen yardım edermisiniz.Bide bunları istanbulbilişim den almayı düşünüyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Toshiba 42 XV632 LCD 50000:1 ,full hd 450cd/m2, usb, hdmi giriş.. fiyat 134*12 =1608
    LG 42 LF2510 var var 500cd/cm2, 10 bit, var 132*12 =1583
    PHILIPS 42PFL5604H var var var yok var DVB 1707
    LG 42 LF2500 var var 500cd/cm2, yok var 132*12 =1583
    LG 42 LH4010 80000:1 var aynı 100Hz usb,hdmi =1905
    LG 42 LH3000 50000:1 var aynı ------ ınsbspeaker, hdmi, =1682

• bu kadar zamandır okunması var ama bi Allah ın kulu cevap yazmamış.neyi alacağıma bi türlü karar veremedim..
  • 42Lh4000/10 al. Ben bunun sd yayını gördüm elec. W.te gerçekten çok iyi idi.
  • lf 2500, lf2510 aynı modeller sadece kasaları değişik. bir kere bu aklınızda olsun. lh3000 ise bu lf serilerinin 2009 versiyonu diyebiliriz. donanım olarak benım bildiğim tek farkı 10 bit paneli olması. bu oyle cok da görüntü kalitesinde farkedebileceğimiz bir renk farkı yaratmıyor. bu 3'ü aynı televizyon gibi düşünülebilir yani.

bunların haricinde o lh4000 zaten yazdığınız gibi 100hz ve işte usb özelliği falan mevcut. nispeten görüntü işleme teknolojisi gelişmiş vs. bu forumda sanırım lg'ler içerisinde en cok onerilen model. hep şöyle tabirler vardır burada "yaa üstüne 200-300 koyabilirseniz şunu tercih edin" veya "vermişken 2500 verin iyisini alın" gibi. bunlar tabii iyi niyetle söylenen sözler ama zaten o limitlere cıkılabilir olsa zaten o tvleri sorardı insanlar bizlere :)

her neyse ben o tarz bir şey soylemeyeceğim. lg'lerle cok haşır neşir oldum lcd alırken ama sony aldım. (40v2410) oncelikle evdeki odanızın büyüklüğüne göre dikkatli olun. biz 40 aldık ama salona biraz büyük geldi bile diyebilirim, 37" hakkıymış sanırım salonun. bunu soyluyorum cünkü izleme mesafeniz aldığınız keyfi cok etkiler. o yüzden dikkatli olun büyüklük seçerken.

evet lh4000 o sayılanlar arasında en iyisi, en üstün teknoloji olanı. ben şahsen 100 hz olayını sevmedıgım için şu an kendı tvmde olmamasını yadırgamıyorum. usb özelliğini ise laptop'ı bagladığım için gerekli bulmuyorum. boyle şeylere dikkat etmenizi isterim. ayrıca her ne kadar SD yayınların kaliteleri tabiiki düşük olsa da, evinizde magazalara oranla daha kısa bir kablolama kullanımı ve tek kaynak olması (arada dagıtıcı olmaması) görüntü kalitesine olumlu etki yapacaktır.(eger magazada sd kanallar açtırıp deneme yaptıysanız diye soyluyorum.)

fiyat aralığınız maksimum 2.000 civarına dayanmış durumda. benım aldıgım tv su an teknosa'da 1900 civarında. ha tam da bir gün oncesınde lf 2500 bakmıstık ama kalmadığı için stoklarda o sony'yi tercih ettik. 1 haftadır kullanıyorum, kablolu tvde tabii ki yayınlar cok iyi değil, uyduda fena değil, teledünya'da da uyduyla yakın ama daha iyi gibi duruyor. HD kanallarda ise hakikaten muhteşem sonuçlar alıyorsunuz.

o kadar yazdım sony reklamını yaptım gibi oldu :) ama onemli olan sizin hangi tv'yi begendiğiniz. cok içine girince özelliklerin çıkamıyorsunuz dışarıya. onlar arasında en iyisi lh 4000 ama emin olun lf 2500'de alsanız eger çok üst düzey istekleriniz yoksa sizin işinizi fazlasıyla görecektir.

• ben sony derim, modellerinide bir araştırın bence
  • LG 42 LH4010 80000:1 var aynı 100Hz usb,hdmi =1905 listenden bu dikkatimi çekti

ama arçelikte başarılı bu konuda dikkatinizi çekerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.