Şimdi Ara

Arkdaşlar yaklaşık 2500 tl değerindeki aşağıdaki sistemle oyun özellikle de beattlefield 3 oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bu sistemle oyun oynamada özelikle de beattlefield3 oynamada sıkıntı yaşanır mı. son ayarlarda oynanablir mi? yorumlarınızı bekliyrum
    KAsa

3R System R460Li LCD ekranlı 120 MM fanlı 6 adet USB çıkışlı 750W PSU ATX Kasa

RAM

CORSAİR VENGEANCE (2*4GB) 8 GB 1866 Mhz DDr3 pc ram soğutuculu cl9

OPTİK

Samsung sh-s222bb 22x DVD yazıcı siyah sata

HARDDİSK

Seagate 1 TB 7200RPM SATA3 64MB NCQ

iŞLEMCİ

Intel Core i7 2600K 3.4Ghz 8Mb Cache Sandy Bridge İşlemci

KART OKUYUCU

Aetes crd011 3,5” parlak siyah dahili kart okuyucu

aNAKART

Asus P8Z77-V LE Z77 DDR3 O/b Vga Glan RAid DVI, HDMI, Displayport, USB 3.0 16X 1155P

Ekran kARTI
    Sapphire ATI HD7850 OC 2GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (11200-01-40G)

• En yüksek ayarda bile rahatça oynanır.
  • iyi bir sistem yapmaya çalıştım ama . İnş. sıkıntı yaşamayız dediğin gib ikardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu5757

iyi bir sistem yapmaya çalıştım ama . İnş. sıkıntı yaşamayız dediğin gib ikardeş.

Kasanın powerının sertifikası ne göremedim ve de 2500k yerine 2600k almak yerine hd 7870 almak oyunlarda çok daha iyi bir tercih olur daha mantıklı bir sistem kurmuş olursun.
  • İşlemciyi 2500k yapıp artan parayla 7870 alırsan daha mantıklı olur
  • Ya beyler bence forumda bu 7870 ve 7850 abartılıyor gibi. Bence ultra da en az gtx 580 Alman lazım ama eğer ben 45-40 Fps dende zevk alıyorum dersen 7870 al. Ben benim sistemler ultrada istesem aa acarım ama 40 Fps ve altı oynana birlik için uygun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeger

Ya beyler bence forumda bu 7870 ve 7850 abartılıyor gibi. Bence ultra da en az gtx 580 Alman lazım ama eğer ben 45-40 Fps dende zevk alıyorum dersen 7870 al. Ben benim sistemler ultrada istesem aa acarım ama 40 Fps ve altı oynana birlik için uygun değil.

1920x1080 ultra ayar aa kapalı yada 2xAA tam hatırlamıyorum 60 fps sabit alıyordum patlamalı sahnelerde sapphire 7870 ile.. Bunlar single player modda.. Multiplayer oynayamıyorum ne yazık ki ancak kalabalık mapte iken min 40-45 civarına iner diye tahmin ediyorum ki o da en aksiyonlu anlarda..

7870-7850 çok sağlam bir kart emin olabilirsiniz Bir arkadaşta 7850 yi %45 civarında oc yapmıştı sanırsam oc performansı da mükemmel bu kartların ki bendeki sadece oc edition dı.. Daha zorlayarak neler yapılabilir siz düşünün..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3000 TL'lik Oyun Sistemi | ALINDI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

quote:

Ya beyler bence forumda bu 7870 ve 7850 abartılıyor gibi. Bence ultra da en az gtx 580 Alman lazım ama eğer ben 45-40 Fps dende zevk alıyorum dersen 7870 al. Ben benim sistemler ultrada istesem aa acarım ama 40 Fps ve altı oynana birlik için uygun değil.

1920x1080 ultra ayar aa kapalı yada 2xAA tam hatırlamıyorum 60 fps sabit alıyordum patlamalı sahnelerde sapphire 7870 ile.. Bunlar single player modda.. Multiplayer oynayamıyorum ne yazık ki ancak kalabalık mapte iken min 40-45 civarına iner diye tahmin ediyorum ki o da en aksiyonlu anlarda..

7870-7850 çok sağlam bir kart emin olabilirsiniz Bir arkadaşta 7850 yi %45 civarında oc yapmıştı sanırsam oc performansı da mükemmel bu kartların ki bendeki sadece oc edition dı.. Daha zorlayarak neler yapılabilir siz düşünün..

evet oc performansı mukemmel ama su saphıre mıdır nedır alınmamamısı gereken kartlar. ekran kartında ıkı marka dısındakı markalar hıkayedir. asus ve msı

• Msi 7870 hawk 1300 mhz'de bırakın gtx 580'i stock hd 7970 performansı veriyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

quote:

evet oc performansı mukemmel ama su saphıre mıdır nedır alınmamamısı gereken kartlar. ekran kartında ıkı marka dısındakı markalar hıkayedir. asus ve msı

Kesinlikle katılıyorum..

Ne yazık ki msi ve sapphire dışında bir seçenek yok şuanda bile ki ben çıktıktan 1-2 hafta sonra almıştım kartı.. msi ın fiyatı da anlamadığım bir sebepten aşırı yüksek.. Tek seçenek sapphire kalıyor.. Şuana kadar bir zararını görmedim ne ses ne de sıcaklık olarak.. Sanırım sapphire in biraz kendini düzelttiği bir zamanda almışım.. Boştayken 30C civarında geziyor ve kasamdaki en sesli bileşen h80 in 2. kademe çalışan fanları oluyor.. Yük altında 65C yi geçmedi ki o zaman bile fan tam güç çalışmıyor sesi oyun oynarken vs fark edilmiyor. Fanı manuel olarak %100 e getirdim, herhalde fön makinesinden daha çok ses çıkartıyor..

İleri de ne olur bilemem tabi.. Artık fanlardan ses mi gelmeye başlar yoksa soğutma mı kötüleşir belli olmaz.. O zamanda takasa girer değiştiririm başka kart ile..

Not: bileşenlerin ısınmama sebebi kasamın hava sirkülasyonunun çok iyi olması.. Kötü kasalarda sıcaklık 80C leri bulursa bana suç bulmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stealth213 -- 6 Mayıs 2012; 2:23:14 >

• Valla kardei sapphire 7850 yi sipariş vermiştim. Kötü bir kart değil galiba sanırım. belki borçlarımı hafiflettikten sonra yani 6 ay sonra filan crossfire yaparım. 7850 olur, 7870 olur. crossfire da performans nasıl olur peki?
  • Poer xilenceydi galiba. Bilgisayarcı arkdaıma toplatıyordum. tam da emin değili. ama gerçek 750 wat koyacaktı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.