Şimdi Ara

arkdaşlar yardım edebilirmisiniz hekesin orumu önemlidir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdailar ben liseye giden bi öğrenciyim.Ben bi kıza platonik aşık oldum bu kız ise babamın öğrencisi kıza facebook tan istek gönderiorum kabul etmiyo nasıl bu kızla tanışabilirim yardım ederseniz şimdiden ço kteşşekür ederim çünki günlerdir çok perişanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerouslove23 -- 19 Ağustos 2011; 23:39:51 >

• Belli ki istemiyor zorlama kiza yazik.Hem boyle gorur gormez platonik aşik olmak biraz saçma gibi geldi bana
  • görür görmez değilki kardeş zamanla oldu
  • Tanıt kendini.Samimi olmaya çalış.Olunca teklif et istemesse bosver kız seni sevmiyorsa sen niye onu seveceksin ki?
  • işte asıl sorun orda nasıl tanışcam babam bu işlere çok kıl olur sölerse babama sölerse hiç ii olmaz
  • cavap veren yokmu arkdaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1996

işte asıl sorun orda nasıl tanışcam babam bu işlere çok kıl olur sölerse babama sölerse hiç ii olmaz

Babana niye söylesin kızı falan mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babam kzın dersine giriyorda ondan
  • quote:

babam kzın dersine giriyorda ondan

Saçmalık seninle aranda olan bir şey babana söyleyeceğini sanmıyorum. Pazartesi bitir bu işi şampiyon
  • arkdaşlar daha kız facemde bile ekli değil ben bu kızla nasıl tanışabilirim
  • kızla konuşmayı denedin mi, alıntı yaparak cevapla panpa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

kızla konuşmayı denedin mi, alıntı yaparak cevapla panpa.

2-3 hafta önce face isteği göndermiştim onu kabul etmedi yani nasıl konuşabilirmki faceden başka kaç günden beri aklımdan çıkmadı
  • quote:

quote:

2-3 hafta önce face isteği göndermiştim onu kabul etmedi yani nasıl konuşabilirmki faceden başka kaç günden beri aklımdan çıkmadı

kız doğru olanı yapıo. bende kabul etmiom, gerek kız olsun gerek erkek. konuşmayı dene, yada mesaj at faceden. ortak arkadaşlarımız varda eklesem sorun olur mu de, evet sorun olur derse işine bak. bunu dene tekrar yaz cevap alınca. ona göre ilerleyelim.
  • quote:

quote:

quote:

kız doğru olanı yapıo. bende kabul etmiom, gerek kız olsun gerek erkek. konuşmayı dene, yada mesaj at faceden. ortak arkadaşlarımız varda eklesem sorun olur mu de, evet sorun olur derse işine bak. bunu dene tekrar yaz cevap alınca. ona göre ilerleyelim.

tamam saol hacı mesaj atmayı bi denerim ama mesaj atmaktan başka bi olu armı biraz utangacımdırda

• at at, olmassa zaten olmaz. bu kadar büyütme senin farkın ne ondan.
  • quote:

at at, olmassa zaten olmaz. bu kadar büyütme senin farkın ne ondan.

doğru sölüyorsun bi mesaj atıyıym sonra sizi haberdar ederim
  • face de nerde çıktı sonra asosyel oldum yok bunaldım daraldım tabi daralırsın hoşlandığın birine bile internetten ulaşmaya çalışıyorsunuz
    bırak sen buişleri ortak arkadaş/ortam falan yap girmeye çalış hissetir kendini (benimle "ÇIKARMISIN FALAN DEME SAKIN" )
    zamana yay biraz yavaş yavaş kendiliğinden gelişirse olay hem negatif bir şey olursa sana da "koymaz" (yok daha cok bağlandım falan diosan zaten sen bitmişsin:D önce bir merhaba merhaba olsun aranızda face falan hikaye )
  • quote:

arkdailar ben liseye giden bi öğrenciyim.Ben bi kıza platonik aşık oldum bu kız ise babamın öğrencisi kıza facebook tan istek gönderiorum kabul etmiyo nasıl bu kızla tanışabilirim yardım ederseniz şimdiden ço kteşşekür ederim çünki günlerdir çok perişanım

bende lisedeyim bende platonik aşık olmuştum (aşırı platonik) belki hala aşık olabilirim (duygularımı bilemiyorum ve düşünemiyorum şu sıralar) kızla tanışmıştım kabul etmedi bende daha sonra birşey yapmaya (konuşmaya falan) cesaret edemedim öyle geçti koskaca dönem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.