Şimdi Ara

arkdaslarlar bu sarkıyı bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tın tın tın tırının tın tın tın tın, tıntın tın tırının tın tın tın tın, tırının tın tırının die cok eski bi sarkı ayrıca solisti bayan

• Tın tın ?
    Şarkıyı kaydedip upload edersen yardımcı olabilirim.

The Cranberries - Zombie olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: daniel39

tın tın tın tırının tın tın tın tın, tıntın tın tırının tın tın tın tın, tırının tın tırının die cok eski bi sarkı ayrıca solisti bayan

• quote:

tın tın tın tırının tın tın tın tın, tıntın tın tırının tın tın tın tın, tırının tın tırının die cok eski bi sarkı ayrıca solisti bayan

Yuhhhhhhhhhhhhhhh yaaaa çok açıklayıcı
  • hem eski hemde bayan diyince ilk aklıma bu şarkı geldi umarım budur..

Laura_Branigan_-_Self_Control
  • İsmail YK-Çok Da Tın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysf_joseph

quote:

Yuhhhhhhhhhhhhhhh yaaaa çok açıklayıcı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mission impossible(görevimiz tehlike) müziği olabilirmi
  • quote:

• muahahahahha gece gece koptum ya tın tın tın

demek daha keşfedilmemiş insanlar varmış
  • arkadaslar sarkının ismini bilmiyorum, soyleyenide bilmiyorum o yuzden soruyorum
  • Benim aklıma direkt
    Of Wolf and Man - Metallica geldi.
    Solist bayanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alper -- 16 Kasım 2008; 21:23:50 >
  • sunu bılıyomsunuz?

Zortt zorzorzrozrozrozrozrozrozrotttttttttt zort zort zort zort zort DJ AkmaN ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
    zortzortzortzortzort..

bole bole devam edıyo adı neydı acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

İsmail YK-Çok Da Tın

• arkadasım dalga gececeksen baska yere lutfen, bu sarkının giris melodisidir ve piyano ile calınıyor sarkıda,
  • tın tı rı rınnn tırı rınnn tırı rın rın tın tırı rın tırı rın tırı rın rın tın tırı rın tırı rın tırı rın rın tın tırı tın tırı rın rın rın
    dıt dıt dıttttttttttttttttttt dııııııııııııııııııı dırırıııııııııııııııııııııı dıt dıt dıtttttttttttttttttttttttttttt dıt dııııııııııııı rırırııııııııııııııııııııııııııı dıt dıt dıt dıt dıt dıt dı rırırıııııııııııı dıt dıt dıtttttttttttttttttt dı rıt rıt rıt

arkdaslarlar bu sarkıyı bilen varmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.