Bildirim
Arklar acil yardım hamsterim elimi ısırdı
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: nedenböleolduacaba
Arkadaşlar sanırım uykuluydu ve ben onu almak isteyince ısırdı kan çıkmadı ama etin yarıldını gördüm çok ufak bişey yardım edin bişey olurmu
Daha önce dişi erkek yavru yetiskin demeden bir çok hamster besledim. E doğal olarak benimde başıma bu tür olaylar geldi. Dert etme bişi olmaz Sadece ilk ısırdığında feci bir acı oluyo o fenaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet Samet
quote:
Orijinalden alıntı: nedenböleolduacaba
Arkadaşlar sanırım uykuluydu ve ben onu almak isteyince ısırdı kan çıkmadı ama etin yarıldını gördüm çok ufak bişey yardım edin bişey olurmu
Daha önce dişi erkek yavru yetiskin demeden bir çok hamster besledim. E doğal olarak benimde başıma bu tür olaylar geldi. Dert etme bişi olmaz Sadece ilk ısırdığında feci bir acı oluyo o fenaa
Çok teşekkürler valla saolun hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X