Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numberone_0
    yahu yukarda sana yazdığım cevapların herhangi birinin içerisinde "korsan oynuyorum gurur duyuyorum korsan korsan hobaa " diye bir şey geçtimi.bi korsan tutturmuşun gidiyorsunyahu sanane benim ne oynadığımdan.ister korsan oynarım ister gidip alırım öyle oynarım.keyfimin kahyası mısın arkadaşım sen.hangi türlü zevk alıyorsam öyle oynarım.bana cevap veremediğin için işi "beyler bakın bu korsancı vurun kahpeye" durumuna getirmeye çalışıyorsun ama millette senin ne olduğunu anladığı için bi tek sen 2 sayfadır korsan korsan diye kendini yiyip bitiriyorsun. "1200 zombi indiriyoruz, serverdan çıkıyoruz.".iyi atışlar."Akşam tekrar giriyoruz bi bakıyoruz adam servera girer girmez bugdan ölüp, Cherno'da doğuyor". 4 haftadır bu oyunu çeşitli serwerda oynuyorum bi tek senden duydum bunuda.kaliteli serwerlarda oynamış olsan(evet sana kalitesiz serwerlarda oynuyorsun diyorum,hani şu 2/49 luk falan) böyle bi durum da yani hackerların serwerdaki herkesi öldürdüğü bi durumda senin serwerinin admini rollback yapıp oyunu geri bi saate alır gayette tüm itemlerin durur.ama sanırım senin adminler serwerda zaten 4 kısı bunlar diye pek takmıyor.neyse olur öyle sen boş serwerlarda item toplayıp resim koymaya devam.

Aboo, çok bilmişe bak sen arkadaş.

quote:

hergün çatır çatır film indirip izleyen adamlar burda laga luga yapıyor korsan almayın diye.yahu sanane ? bide çok bilmişler çıkmış "korsanla oynanmaz" diyorlar.ben 3 haftadır ne oynuyorum o zaman ?.korsan oynamak isteyen bir özel mesaj kadar yakınım.son detayına kadar anlatırım.

Babam yazdı zaten bu mesajı değil mi? Haysiyetsiz insan.. Bir girişte havamdaysam 500-600 zombi vururum, takım olarak ise 1200'ü geçiyoruz tek giriş-çıkışta vurduğumuz zombi sayısını. Ayrıca FR serverlarında oynuyoruz ki Türkiye'ye en yakın ve en kaliteli serverlar bu serverlardır. Çok biliyorsan sen aç bir server o zaman? Ha pardon, aman ha sakın oyunu orjinal alma, senin gibi insanları orjinal serverlarda görmek istemiyoruz. Sen kimsin de benim oynadığım serverı bilip bilmeden yok 2/49 muş yok bilmemney miş.. Sen korsan serverda 1/50 oynarken biz klanca 50/65 lik serverlarda oynuyorduk. Ayrıca oynadığımız serverın sahipleri ise NWA klanınındır. Sen 1/50 serverlarda takıldığın için bu klanın geçmişini bilmezsin, PR klanıdır ve profesyonel oyunculardan oluşan bir klandır. Biz de sırf bu yüzden ve NWA klanında arkadaşlarımız var diye bu serverda hardcore şekilde oynuyoruz.

Çoluk çocuk gelmiş bana laf atıyor. Laf kalabalığı yapma güzel arkadaşım, hayde. Suç bende böyle insanlara cevap yazıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 11 Ağustos 2012; 21:55:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Oyun içi videoları seyrediyorumda, çoğu videoda vuruş hissiyatı berbat gözüküyor, öyle ki herhangibir zombiye ateş ettikten sonra zombiler çok geç tepki veriyor.

http://www.youtube.com/watch?v=VjAiv2vA7YY

Misal şu videonun 1:34. dakikası, hatta videonun baştan aşağı zombi vurulan tüm yerlerinde bu olaylar var.

Aslında atmosfer olarak tam aradığım oyun, keşke böyle modlama ile değilde oturup adam akıllı bir firma tarafından geliştirilse şöyle bir oyun...

Daha Alpha aşamasında emin ol düzelir

@Üsttekiler

Arkadaş derdiniz nedir yani Zombie öldürünce elinize ne geçiyor anlamıyorum nadiren iyi eşya düşüyor zombilerden oyunda yaptıklarınızla hava mı atıyorsunuz sonuçta hepiniz öleceksiniz elbet.

• Arkadaşlar oyun beta bile değil yahu, betalar bile hatadan oynanmıyorken bu oyunun alphasında hatalar olması çok normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Arkadaşlar oyun beta bile değil yahu, betalar bile hatadan oynanmıyorken bu oyunun alphasında hatalar olması çok normal

Hocam o bug beni çok soğuttu oyundan.O bug yüzünden araca binemedim texture bug ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brand06

quote:

Arkadaşlar oyun beta bile değil yahu, betalar bile hatadan oynanmıyorken bu oyunun alphasında hatalar olması çok normal

Hocam o bug beni çok soğuttu oyundan.O bug yüzünden araca binemedim texture bug ı

Evet yeri gelmişken yazayım:

Military base lerde şu sorunu yaşayan var mı bizden başka?

ben de yaşıyorum bu sorunu, fakat düzzeliceğini düşünüyorum

• Oynadığınız belirli sunucular var mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brand06

quote:

Texture bug'u 1.7.2.4 ile birlikte geldi oyuna. 1.7.2.3'te böyle bir sorun yoktu. 1.7.2.5'de düzelttiklerini söylüyorlar ama bazı arkadaşlarımda hala oluyor. Ben ise henüz böyle bir problem yaşamadım ama sonuçta düzeltememişler. 1.7.2.6 ile düzelteceklerdir.

2 geçici çözümü var;
    * Shift ve - tuşuna basıp "flush" yazarsanız düzelebiliyor.
    * Ya da oyundan tamamen çıkıp tekrar girdiğinizde düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 11 Ağustos 2012; 22:51:29 >

•  ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]

Otobüsüm nasıl beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Otobüsüm nasıl beyler

hocam hala ordaysanız gelebilirmiyim

• beyler oyundaysanız foruam oyundayım diye yazın beraber oynayalım yahu
  • Beyler Arma 2 Free ' den kaynaklanan kötü texturelerden kurtulmanın yolu yok mu yahu texture pack gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Beyler Arma 2 Free ' den kaynaklanan kötü texturelerden kurtulmanın yolu yok mu yahu texture pack gibi

Yok.
  • quote:

beyler oyundaysanız foruam oyundayım diye yazın beraber oynayalım yahu

gelin hocam steamden ekleyin arkadaş arıyordum.id TRridvan_04

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc-rıdvan -- 11 Ağustos 2012; 23:31:39 >
  • Steam id: Berkxxxx ekliyorum nickini yazanları, acemiyim oynamayı kabul ederseniz gelirim
  • 1 saat içerisinde oyuna girmeyi planlıyorum ThunderVolt steam nickim ekleyin berbaer takılalım: Noob um bu arada :)
  • Deniz fenerinin oralarda takılıyordum yakınlardan 2-3 adam geçti sonra birde helikopter sonra bende gaza gelip adamları takip etmeye başladım,sonra verde ceset buldum onla uğraştım boş çıktı sonra tam kasabaya doğru koşarken helikopter düştü bende helinin yanına gittim hiç birşey bulamadım sonra kasabaya daldım şansa hiç zombi yoktu tam evlere dalıyordum kicklendim
  • Ekleyin arkadaşlar steam destroyer33338
  • Evet 5 dk içerisinde giriyorum oyuna kimler katılacak? TS3 Kuracağız ve ortak ilerleyeceğiz, profosyonel,çaylak herkes katılabilir.

3-4 kişi olmamıza göre TS3 adresini vericeğim :)

neredesiniz Stalkerlar?
  • quote:

Evet 5 dk içerisinde giriyorum oyuna kimler katılacak? TS3 Kuracağız ve ortak ilerleyeceğiz, profosyonel,çaylak herkes katılabilir.

3-4 kişi olmamıza göre TS3 adresini vericeğim :)

neredesiniz Stalkerlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

yahu yukarda sana yazdığım cevapların herhangi birinin içerisinde "korsan oynuyorum gurur duyuyorum korsan korsan hobaa " diye bir şey geçtimi.bi korsan tutturmuşun gidiyorsunyahu sanane benim ne oynadığımdan.ister korsan oynarım ister gidip alırım öyle oynarım.keyfimin kahyası mısın arkadaşım sen.hangi türlü zevk alıyorsam öyle oynarım.bana cevap veremediğin için işi "beyler bakın bu korsancı vurun kahpeye" durumuna getirmeye çalışıyorsun ama millette senin ne olduğunu anladığı için bi tek sen 2 sayfadır korsan korsan diye kendini yiyip bitiriyorsun. "1200 zombi indiriyoruz, serverdan çıkıyoruz.".iyi atışlar."Akşam tekrar giriyoruz bi bakıyoruz adam servera girer girmez bugdan ölüp, Cherno'da doğuyor". 4 haftadır bu oyunu çeşitli serwerda oynuyorum bi tek senden duydum bunuda.kaliteli serwerlarda oynamış olsan(evet sana kalitesiz serwerlarda oynuyorsun diyorum,hani şu 2/49 luk falan) böyle bi durum da yani hackerların serwerdaki herkesi öldürdüğü bi durumda senin serwerinin admini rollback yapıp oyunu geri bi saate alır gayette tüm itemlerin durur.ama sanırım senin adminler serwerda zaten 4 kısı bunlar diye pek takmıyor.neyse olur öyle sen boş serwerlarda item toplayıp resim koymaya devam.

Aboo, çok bilmişe bak sen arkadaş.

quote:

hergün çatır çatır film indirip izleyen adamlar burda laga luga yapıyor korsan almayın diye.yahu sanane ? bide çok bilmişler çıkmış "korsanla oynanmaz" diyorlar.ben 3 haftadır ne oynuyorum o zaman ?.korsan oynamak isteyen bir özel mesaj kadar yakınım.son detayına kadar anlatırım.

Babam yazdı zaten bu mesajı değil mi? Haysiyetsiz insan.. Bir girişte havamdaysam 500-600 zombi vururum, takım olarak ise 1200'ü geçiyoruz tek giriş-çıkışta vurduğumuz zombi sayısını. Ayrıca FR serverlarında oynuyoruz ki Türkiye'ye en yakın ve en kaliteli serverlar bu serverlardır. Çok biliyorsan sen aç bir server o zaman? Ha pardon, aman ha sakın oyunu orjinal alma, senin gibi insanları orjinal serverlarda görmek istemiyoruz. Sen kimsin de benim oynadığım serverı bilip bilmeden yok 2/49 muş yok bilmemney miş.. Sen korsan serverda 1/50 oynarken biz klanca 50/65 lik serverlarda oynuyorduk. Ayrıca oynadığımız serverın sahipleri ise NWA klanınındır. Sen 1/50 serverlarda takıldığın için bu klanın geçmişini bilmezsin, PR klanıdır ve profesyonel oyunculardan oluşan bir klandır. Biz de sırf bu yüzden ve NWA klanında arkadaşlarımız var diye bu serverda hardcore şekilde oynuyoruz.

Çoluk çocuk gelmiş bana laf atıyor. Laf kalabalığı yapma güzel arkadaşım, hayde. Suç bende böyle insanlara cevap yazıyorum.

vay atarlıya bak sen ahahaha güldüm.500 600 zombi vuruyormuş .rüyalar rüyalar.zaten bak benim söylediğim şeyede geliyorsun.allah bilir ormanda bi yere pusu kurup şehirdeki zombileri vuruyorsunuzdur siz tek tek.halaa benim orjinal alıp almamama takmış durumdasın .bu mantığıda anlamış değilim,sana ne oluyor.bide demişin korsan serwerlarda 1/50 he sen gece serwerlarına girmeye tırsarken biz gece 40 kişi oynuyoruz bi serwerda merak etme.al buda kanıt.

he bu arada zaten kendinde demişin 50/65 lik serwerlarda oynuyorduk diye.çok öldünüz heralde sorada hemen kimsenin olmadığı serwerlara gidip "beyler sadece item toplayıp zombi vuruyoruz olayımız bu" mantığına girdiniz .neyse bana antipatik geliyorsun arkadaşım ben sana bunu dedim laf kalabalığı falan yok ortada.bana öyle görmemiş gibi 80 tane sniperimiz var 33 tane nvg miz var diye buraya resim koyarsan bana antipatik gelirsin bende lafımı yaparım.buna engel olamazsın.bana ne kadar kendini savunuyorsan savun antipatiksin.şimdi istiyorsan bana cevap ver istiyorsan verme çokta umurumda değil zaten,ben düşüncemi söyledim.içimde kalmadı.bu bana yeter.hayde lilili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForrestGump. -- 12 Ağustos 2012; 0:44:16 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.