Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Evet 5 dk içerisinde giriyorum oyuna kimler katılacak? TS3 Kuracağız ve ortak ilerleyeceğiz, profosyonel,çaylak herkes katılabilir.

3-4 kişi olmamıza göre TS3 adresini vericeğim :)

neredesiniz Stalkerlar?

2 kişiyiz şu an gelicek arkadaşlar pm atsın veya bu mesajı alıntı yaparsanız sevinirim..

herkes davetlidir

• 3 kişi olduk 3-4 dk ye başlayacağız, gelmek isteyen pm atsın
  • Ya yeri burası değil ama acaba ben bu ARMA2:Combined Ops'u Teknosa'da bulabilir miyim?Eskişehir'de otoruyorum ama sizin bulunduğunuz şehrin Teknosasında varsa burda da vardır,çünkü oyun 2010'un orijinal nerden bulabilirim?Kredi kartım yok ve paypal,webmoney gibi sitelerden alamıyorum(Steamden de alamıyorum haliyle)
  • 5 kişiyiz ThunderVolt'un takımı ile birleştik isteyene Teamspeak adresi verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

Ya yeri burası değil ama acaba ben bu ARMA2:Combined Ops'u Teknosa'da bulabilir miyim?Eskişehir'de otoruyorum ama sizin bulunduğunuz şehrin Teknosasında varsa burda da vardır,çünkü oyun 2010'un orijinal nerden bulabilirim?Kredi kartım yok ve paypal,webmoney gibi sitelerden alamıyorum(Steamden de alamıyorum haliyle)

Birisi cevap verebilir mi?Steam dışında bulabilceğim biyer var mı?
  • quote:

quote:

Ya yeri burası değil ama acaba ben bu ARMA2:Combined Ops'u Teknosa'da bulabilir miyim?Eskişehir'de otoruyorum ama sizin bulunduğunuz şehrin Teknosasında varsa burda da vardır,çünkü oyun 2010'un orijinal nerden bulabilirim?Kredi kartım yok ve paypal,webmoney gibi sitelerden alamıyorum(Steamden de alamıyorum haliyle)

Birisi cevap verebilir mi?Steam dışında bulabilceğim biyer var mı?

Steam dışında GG üzerinden bulabilirsin , oyun Türkiye'de kutulu satılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

Tamam teşekkürler,forumda biyerde satan buldum 40 TL'ye aktivasyon kodunu steam için, onla görüşiyim bi alabilirsem ordan alırım
    Edit:Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 12 Ağustos 2012; 1:41:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Tamam teşekkürler,forumda biyerde satan buldum 40 TL'ye aktivasyon kodunu steam için, onla görüşiyim bi alabilirsem ordan alırım
    Edit:Imla

Combined değilse alma çok pahalıya geliyor.
  • Yok Combined, eğer kontörTL karşılığında alabilirsem çok iyi olcak.

• harbiden steam dan kontörle alışveriş yapılıyomu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyFall

harbiden steam dan kontörle alışveriş yapılıyomu ??

Yok, steamden demiyor zaten arkadaşın bahsettigi forumdaki satıcıdan kontör ile alma..

• Birinin banka hesabına para yollayıp komisyon karşılığında alabilirsiniz , ben arkadaşıma öyle yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

3 kişi olduk 3-4 dk ye başlayacağız, gelmek isteyen pm atsın

ne oyndu be sonu kötü oldu
  • Arkadaslar su an oyuna adam gerekiyor 2 kisiyi 1881-1938 ve ben beklemedeyiz ts3 baglantisi olursa cok iyi olur

Steamden ekleyin ThunderVolt

Oyundayiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1881 denilen arkadaşa yazdık özel mesaj ama okuduğu halde cevap atmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

1881 denilen arkadaşa yazdık özel mesaj ama okuduğu halde cevap atmamış.

K.bakma hocam ben cevapladım sanıyordum , Steam'dan ekledim nick Dexter Morgan
  • quote:

1881 denilen arkadaşa yazdık özel mesaj ama okuduğu halde cevap atmamış.

Hocam bu mesajı alır almaz bize ulaş oyundayız ve acil adama ihtiyacımız var,

PM atın Ts3 adresi ve Server ismini + Steam adreslerini vericez:

Acil adam ihtiyacımız var, 1 kişi profosyonel ben de çaylak olarak oyundayız ve adam bekliyoruz
  • yarin katilicam arkadaslar ben size, suan pc acik ama basinda degilim. Full ekipmanim var zaten, size destek cikarim.

• quote:

yarin katilicam arkadaslar ben size, suan pc acik ama basinda degilim. Full ekipmanim var zaten, size destek cikarim.

Biz normalde 3 profesyonel oynuyoruz aramıza yeni arkadaşlar katıldı , 6-7 kişi olursak güzel olur.
  • quote:

quote:

yarin katilicam arkadaslar ben size, suan pc acik ama basinda degilim. Full ekipmanim var zaten, size destek cikarim.

Biz normalde 3 profesyonel oynuyoruz aramıza yeni arkadaşlar katıldı , 6-7 kişi olursak güzel olur.

Bizimde ekip var 5 kişi profesyonel olarak takılıyoruz ama 5 kişi bile fazla geliyor hocam. 1-2 kere pusuya düşüp öldük kalabalık olduğumuz için.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.