Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Servar lara girerken loading ekranında kalıyor oyun.Oyun orijinal ve güncel ama niye böyle oluyor çözemedim.İki arkadaşımında aynı şekilde onlarda oyuna giremiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

3.5 - 4 saattir 1881-1938 ile beraber oynuyoruz, çok eğlenceli oldu. 3-4 kişi daha gelirse çok daha zevkli olabilir. Yarın tekrar devam edicez şu an baya bir iteme sahibiz diyebilirim. (en azından benim açımdan)

Yarın tekrar devam edicez katılmak isteyen arkadaşlara TS3 - Mikrofon şartı olmak üzere gelebilirler, pm atarlarsa yardımcı olmaya çalışırız.

:)

Mehmet fatih abi tam olarak neredesiniz haritada pm atarmısın item toplaya toplaya geliyim yanınıza.Mic.de alıcam öğlene doğru.

Ben akşama doğru gelmeye çalışacam, biz güzel bir yerde bıraktık adamları. Sen gireceğin zaman 1881 e pm at o söyler yeri, ama mikrofon mutlaka olsun :)

Revolvant

Spawn olayı aslında oyunu eğlenceli kılıyor, harita var aslında başka bir bilgisayar-tablet-telefon tarzı birşey varsa internetten açın haritayı (linki var) yerlerinizi birbirinizze söyleyip en yakın noktada buluşun.

mikrofonu aldım,akşam mesaj atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

BFBC2 - BFBC2 Vietnam - BF3 - BF3 B2K hepsii o adamdan aldım.

Içimi rahatlattın valla
    Edit:Imla

Black Ops/MW2/MW3 ve bu oyunu nucLear'den aldım.

Aynen WoW keylerinden tutun da Cod serisine kadar hep NucLeardan aldım kesinlikle güvenilir öneririm
  • quote:

Aynen WoW keylerinden tutun da Cod serisine kadar hep NucLeardan aldım kesinlikle güvenilir öneririm

Tamam hepiniz sağolun, yarın akşam 4-5 gibi oyundayım!
  • bende oyun yüklenmedi çözümü şuymuş cevirebilicek varmı

1. Uninstall your game
    2. Go to command prompt
    3. Run it as administrator
    4. Type in "bcdedit /set IncreaseUserVA 2990"
    5. Press Enter
    6. Restart PC
    7. Reinstall game
    8. Have fun!
  • bu oyunun combined versiynunu bf3+burnout veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

bende oyun yüklenmedi çözümü şuymuş cevirebilicek varmı

1. Uninstall your game
    2. Go to command prompt
    5. Press Enter
    6. Restart PC
    7. Reinstall game
    8. Have fun!

Anladığım kadarıyla(Yanlış olabilir ama doğru gibi )
    1.Oyunu kaldır
    2.Komut sistemine git
    3.Yönetici olarak çalıştır
    4.bcdedit /set IncreaseUserVA 2990 yaz(Komut ekranına bunu yazıp enterlıycaksın)
    5.Enter'a bas
    6.Bilgisayarı yeniden başlat
    7.Oyunu yeniden yükle
    8.İyi Eğlenceler!
    Birde dağınık olmaması için internetten bulamadım bu her ATM'den para gönderemiyoruz demi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

quote:

bende oyun yüklenmedi çözümü şuymuş cevirebilicek varmı

1. Uninstall your game
    2. Go to command prompt
    5. Press Enter
    6. Restart PC
    7. Reinstall game
    8. Have fun!

Anladığım kadarıyla(Yanlış olabilir ama doğru gibi )
    1.Oyunu kaldır
    2.Komut sistemine git
    3.Yönetici olarak çalıştır
    4.bcdedit /set IncreaseUserVA 2990 yaz(Komut ekranına bunu yazıp enterlıycaksın)
    5.Enter'a bas
    6.Bilgisayarı yeniden başlat
    7.Oyunu yeniden yükle
    8.İyi Eğlenceler!
    Birde dağınık olmaması için internetten bulamadım bu her ATM'den para gönderemiyoruz demi?

komut sistemi cmd dimi?

• quote:

komut sistemi cmd dimi?

Evet.
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 saattir belkide daha fazladır oyuna girmeye çalışıyorum, belirli bir Sw'ye girmeye çalışıyorum. yükleme ekranı geçiyor ilk sonra loading ekranında oyun kalıyor, açılmıyor.
    Ne yaptıysam açamadım deli oldum bi yardım edin.
  • Son patchten sonra oyun b*k oldu. Acilen düzeltmeleri lazım.
  • Valla aldığıma pişman oldum şuan, bir günüm oyuna girmeye gitti ve daha bi Swye girip oynayamadım.
    Loading ekranında kalıyor, nette biraz araştırdım. Zibilyon kişide var bu sorun.
  • Beyler sorun yaşıyorsanız şunu deneyin:ben de loading problemleri falan filan alıyorudm

Saixuptader i silin, fakat arma 2 ve arma 2 arrow kalsın. sonra sırası ile önce arma 2 ye ve arma 2 arrowa bi girip çıkın. Burası önemli çünkü, ondan sonra tekrar uptader ı yükleyin. bi servera girmeye çalışın , yüükleme vs yapsıni muhtemelen düzelicektir hata.

ben böyle çözdüm
  • Zaten eğer DayZ'i kurmadan önce ArmA 2 ve diğerine girip çıkmadıysan hata alman normal, çünkü heryerde oyunu kurmadan bir kez girip çıkın diyo oyunlara
  • 4-5 saat önce girdiğim serverlara ve diğerlerine şuan girmiyo. Loadingte kalıyo oyun.
  • Sonunda girmeyi başardım, 45 dakika kadar oynadım.

İlk yazabileceğim, harita gerçekten çok büyük. Fakat oyun içinde map yok. Buda arkadaşlarınızla buluşmanızda büyük bi handikap...
    Grafikler çok kötü değil, ama gözü çok yoruyor. Zaten daha önce ARMA II'yi korsan olarak oynamıştım, grafik kalitesini biliyorumdum az çok. Hayal kırıklığı oldu diyemem.
    Vuruş hissiyatı tek kelimeyle berbat. Neye ateş ediyorum belli değil. Aynı şekilde fizik ve kan efektide vasat.
    Yani uzun lafın kısası çok güzel düşülmüş bir olay şu DayZ fakat insan daha iyi bir motor ve fizik kullanan oyuna modu yapılsa demeden edemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Sonunda girmeyi başardım, 45 dakika kadar oynadım.

İlk yazabileceğim, harita gerçekten çok büyük. Fakat oyun içinde map yok. Buda arkadaşlarınızla buluşmanızda büyük bi handikap...
    Grafikler çok kötü değil, ama gözü çok yoruyor. Zaten daha önce ARMA II'yi korsan olarak oynamıştım, grafik kalitesini biliyorumdum az çok. Hayal kırıklığı oldu diyemem.
    Vuruş hissiyatı tek kelimeyle berbat. Neye ateş ediyorum belli değil. Aynı şekilde fizik ve kan efektide vasat.
    Yani uzun lafın kısası çok güzel düşülmüş bir olay şu DayZ fakat insan daha iyi bir motor ve fizik kullanan oyuna modu yapılsa demeden edemiyor.

Loading problemi yaşayanlar 1.7.2.5 güncellemesini yapsınlar veya girdikleri server ın sürümüyle kendi sürümleri aynı mı kontrol etsin.Bendede loading problemi vardı güncellemeyi yükleyip güncel serverlara girince sorun ortadan kalktı.

• arkadaşlar bu mod daha alpha sürümünde farkındasınız değil mi?
  • Serverların hepsi şifre istiyor girerken. Bu şifreyi nereden almamız gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Serverların hepsi şifre istiyor girerken. Bu şifreyi nereden almamız gerekiyor?

Şifre yok filtreden şifreli serverleri hide yap
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.