Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BraveHeart

quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

yarin katilicam arkadaslar ben size, suan pc acik ama basinda degilim. Full ekipmanim var zaten, size destek cikarim.

Biz normalde 3 profesyonel oynuyoruz aramıza yeni arkadaşlar katıldı , 6-7 kişi olursak güzel olur.

Bizimde ekip var 5 kişi profesyonel olarak takılıyoruz ama 5 kişi bile fazla geliyor hocam. 1-2 kere pusuya düşüp öldük kalabalık olduğumuz için.

5 kişi oynarsak şehir içinde dağılmak daha kolay olur.

• 3.5 - 4 saattir 1881-1938 ile beraber oynuyoruz, çok eğlenceli oldu. 3-4 kişi daha gelirse çok daha zevkli olabilir. Yarın tekrar devam edicez şu an baya bir iteme sahibiz diyebilirim. (en azından benim açımdan)

Yarın tekrar devam edicez katılmak isteyen arkadaşlara TS3 - Mikrofon şartı olmak üzere gelebilirler, pm atarlarsa yardımcı olmaya çalışırız.

:)
  • Oyunun grafikler tavan yapmış,dehşet olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

3.5 - 4 saattir 1881-1938 ile beraber oynuyoruz, çok eğlenceli oldu. 3-4 kişi daha gelirse çok daha zevkli olabilir. Yarın tekrar devam edicez şu an baya bir iteme sahibiz diyebilirim. (en azından benim açımdan)

Yarın tekrar devam edicez katılmak isteyen arkadaşlara TS3 - Mikrofon şartı olmak üzere gelebilirler, pm atarlarsa yardımcı olmaya çalışırız.

Mehmet fatih abi tam olarak neredesiniz haritada pm atarmısın item toplaya toplaya geliyim yanınıza.Mic.de alıcam öğlene doğru.
  • mrb arkadaşlar bende geçen twitchden izlerken oyun çok ilgimi çekti ama hiç bilmiyorum oynamayı bide alsam mı almasam mı çok kararsızım yani alsm ögrenebilecek miytim ve uzun dönem oyanyaiblecek miyim
  • İyi güzel oyunu aldık da birbirimizi bulmak için arkadaşla dört dönüyoruz.Çok sıkıntı bu spawn olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

İyi güzel oyunu aldık da birbirimizi bulmak için arkadaşla dört dönüyoruz.Çok sıkıntı bu spawn olayı.

Olay bu zaten.
  • Bende key satın aldım. Keyin gelmesini bekliyorum.

DayZ mod için tam olarak ne yapmak gerekiyor?

2.9.7 six update paketi yeterli mi sadece?

Steam ID: slipknot3484 /aşırı noob olarak başlayacaz, yardımları esirgemeyin
  • kredi kartım olmadıgı için havale üzerinden almak istiyorum.Satan arkadaş varsa öm atsın.
  • quote:

quote:

İyi güzel oyunu aldık da birbirimizi bulmak için arkadaşla dört dönüyoruz.Çok sıkıntı bu spawn olayı.

Olay bu zaten.

Vallahi bilmiyorum 2 kişi oynayalım istiyorum,map falan yok sıkıntı birbirimizi de bulamıyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

3.5 - 4 saattir 1881-1938 ile beraber oynuyoruz, çok eğlenceli oldu. 3-4 kişi daha gelirse çok daha zevkli olabilir. Yarın tekrar devam edicez şu an baya bir iteme sahibiz diyebilirim. (en azından benim açımdan)

Mehmet fatih abi tam olarak neredesiniz haritada pm atarmısın item toplaya toplaya geliyim yanınıza.Mic.de alıcam öğlene doğru.

Ben akşama doğru gelmeye çalışacam, biz güzel bir yerde bıraktık adamları. Sen gireceğin zaman 1881 e pm at o söyler yeri, ama mikrofon mutlaka olsun :)

Revolvant

Spawn olayı aslında oyunu eğlenceli kılıyor, harita var aslında başka bir bilgisayar-tablet-telefon tarzı birşey varsa internetten açın haritayı (linki var) yerlerinizi birbirinizze söyleyip en yakın noktada buluşun.

• Arkadaşlar Steam'de ''DH-ArmaII-DayZ Topluluğu'' adında bi grup oluştursak fena olmaz mı?
    Tamam isim biraz saçma olmuş olabilir.
    Oynayacak arkadaşlar toplanması daha kolay olur. Böyle tek tek kişi eklemesi ile uğraşmaktan iyidir diye düşünüyorum.
    Benim indirmeler %45 civarında, umarım eyleniriz
  • quote:

quote:

quote:

Olay bu zaten.

Vallahi bilmiyorum 2 kişi oynayalım istiyorum,map falan yok sıkıntı birbirimizi de bulamıyoruz bakalım

ufak bi bilgi,beyler oyunun haritası budur,oyuna girince sağ alt köşede nerde doğduğunuz yazıyor.ordan bakıp nerde olduğunuzu yada arkadaşınız bulabilirsiniz.

http://dayzdb.com/map#3.069.117

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForrestGump. -- 12 Ağustos 2012; 14:54:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: numberone_0

quote:

quote:

quote:

Olay bu zaten.

ufak bi bilgi,beyler oyunun haritası budur,oyuna girince sağ alt köşede nerde doğduğunuz yazıyor.ordan bakıp nerde olduğunuzu yada arkadaşınız bulabilirsiniz.

Yok bu şekilde yapıyoruz zaten,ama map büyük bayağı uzağı düşebiliyoruz bazen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: numberone_0

quote:

quote:

quote:

Olay bu zaten.

Yok bu şekilde yapıyoruz zaten,ama map büyük bayağı uzağı düşebiliyoruz bazen

o konuda yapabiliğceğiniz şey hemen gidip zombilere ölüp sora bidaha oyuna girip daha yakın yerde doğmak.şanşınıza artık

• Yine bir mod oyun dünyasını sarsıyor (counter srike gibi),milyon dolarlar akıtıp çöp çöp oyunlar yapacaklarına oyuncuyu iyi anlayıp ona göre bir şeyler üretirlerse neler olacağını hala göremiyorlar oyun budur abicim bugguyla hatasıyla saçmalıklarıyla aldık bağrımıza bastık.
  • Yine konuyla ilgisi yok ama başka ArmA 2 DayZ konusu yok forumda galiba,nucLear adlı kişiyle önceden ticaret yapan var mı?Yarın Ziraat Bankasıyla 40 TL'ye alcam oyunuda,acaba dolandırılma ihtimalim var mıdır? Gerçi adam güvenilir gibi duruyo ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

Yine konuyla ilgisi yok ama başka ArmA 2 DayZ konusu yok forumda galiba,nucLear adlı kişiyle önceden ticaret yapan var mı?Yarın Ziraat Bankasıyla 40 TL'ye alcam oyunuda,acaba dolandırılma ihtimalim var mıdır? Gerçi adam güvenilir gibi duruyo ama

BFBC2 - BFBC2 Vietnam - BF3 - BF3 B2K hepsii o adamdan aldım.
  • quote:

Içimi rahatlattın valla
    Edit:Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 12 Ağustos 2012; 16:50:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

quote:

Içimi rahatlattın valla
    Edit:Imla

Black Ops/MW2/MW3 ve bu oyunu nucLear'den aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.