Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu akşam oynamak isteyen var mı? 3-4 kişi olursak oynayabilirim ben :)

bu arada bu sabah öldüm, 3 tane map vardı, lee enfield magnum vs bir sürü item techizat vardı. 2 tane adamın dost gibi takılıp beni arkamdan vurmaları ile öldüm :/

edit: Lütfen mikrofon ve TS3 kullanma imkanınız varsa katılın yoksa klavyeden konuşmak ve ortak ilerlemek çok zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 13 Ağustos 2012; 21:06:11 >
  • Ben gelebilirim gece ama söz vermiyim çünkü daha ArmA 2 yüklenmek üzere %97,diğerine başlamadım daha ama saniyede 850 kb indirirken şimdi aniden düştü 450-600 kb arası indirmeye başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Beyler bu akşam oynamak isteyen var mı? 3-4 kişi olursak oynayabilirim ben :)

bu arada bu sabah öldüm, 3 tane map vardı, lee enfield magnum vs bir sürü item techizat vardı. 2 tane adamın dost gibi takılıp beni arkamdan vurmaları ile öldüm :/

oynayabiliriz hocam steamden ekleyin.
  • quote:

Eğer girersen PM atarmısın bende 12.00den sonra gelebilirim ama bana kan vermen lazım sehrin tam ortasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

Eğer girersen PM atarmısın bende 12.00den sonra gelebilirim ama bana kan vermen lazım sehrin tam ortasında

hocam gece bende gelirim sizle ama ben oyunu tam bilmiyorum. Steamde bende daha önce ekliymişsiniz. Konuşuruz

• Edit: Gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 18 Ağustos 2012; 3:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Arkadaşlar oyunu ne yaptıysam stabil şekilde çalıştıramadım.
    Steam'den takas etmeyi düşünüyorum. İsteyen olursa PM ile ulaşsın.

sorunu söylersen belki yardım eden çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

quote:

hocam gece bende gelirim sizle ama ben oyunu tam bilmiyorum. Steamde bende daha önce ekliymişsiniz. Konuşuruz

12.00den sonra bakarız,eğer girersem steama mesaj atarım.

• quote:

quote:

Geçen sayfalarda yazdım hocam, gene yazayim.

Sw seçip oyuna giriyorum, DayZ loading ekranı geçiyor ve genellikle ''You were kicked off the game (battleye client not responding) bu yazı şayet bu yazı çıkmaz ise bazı sw'lerde DayZ logolu yükleme ekranı geçip ekranda küçük loading yazısı çıkınca orda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 13 Ağustos 2012; 21:09:57 >
  • Bu modu oynayabilmek için Arma 2 ve ek paketini satın mı almamız lazım?
  • quote:

quote:

quote:

Sw seçip oyuna giriyorum, DayZ loading ekranı geçiyor ve genellikle ''You were kicked off the game (battleye client not responding) bu yazı şayet bu yazı çıkmaz ise bazı sw'lerde DayZ logolu yükleme ekranı geçip ekranda küçük loading yazısı çıkınca orda kalıyor.

hocam aynı sorunu dün bende yaşadım. Bulduğum sonuçları yazayım.
    1 - Steamden Arma II ye play diyip "download battleeye client" e tıkla güncellensin.
    2 -http://www.arma2.com/beta-patch.php/ buraya girip en son beta patch'i indir (en üstte)
    3 - Steamden arma 2 oa nın kurulu olduğu yere git D:\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead gibi.
    4 - arma2oa.exe nin adını değiştir arma2oayedek.exe gibi olabilir. Herhangi bozulmaya karşı sakla.
    5 - Patch indir. Kurulum dosyasını arma2oa.exe nin olduğu yere at kur. Hemen biter kurulum zaten.
    6 - D:\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead\Expansion\beta ya gir. Burdaki arma2oa.exe yi kopyala
    7 - D:\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead buraya yapıştır.
    8 - Steamden Arma II OA 'ya sağ tıklayıp özelliklere gel. Çalıştırma seçeneklerini ayarla de bunu yaz oraya
    -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash -mod=@Dayz

ben sorunu böyle çözdüm atladığım yerler olabilir.

edit. bide yazmayı unutmuşum oyuna girerken arma 2 oa ya play diyip gelen menüden alttan play combined operations mu ne öyle bişeyler çıkıyor. Ona basacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsasinoDePulgas -- 13 Ağustos 2012; 21:23:53 >

• Dün minibüs bulup tamir etmiştik, piknik falan yaptık, kırları gezdik

Yakında Elektro-Gorka seferlerimiz başlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

hocam bu zırhı felan nerden buldunuz. Ben dün askeriyeye girdim bi keleş buldum. Mermide yoktu ortalıkta. Mermi ararken öldürdüler zaten
  • İçerilere gireceksin, elektro şehrine falan pek yaklaşma vururlar tabi. Biz havaalanlarını, helikopter enkazlarını lootluyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam aynı sorunu dün bende yaşadım. Bulduğum sonuçları yazayım.
    1 - Steamden Arma II ye play diyip "download battleeye client" e tıkla güncellensin.
    2 -http://www.arma2.com/beta-patch.php/ buraya girip en son beta patch'i indir (en üstte)
    3 - Steamden arma 2 oa nın kurulu olduğu yere git D:\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead gibi.
    4 - arma2oa.exe nin adını değiştir arma2oayedek.exe gibi olabilir. Herhangi bozulmaya karşı sakla.
    5 - Patch indir. Kurulum dosyasını arma2oa.exe nin olduğu yere at kur. Hemen biter kurulum zaten.
    6 - D:\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead\Expansion\beta ya gir. Burdaki arma2oa.exe yi kopyala
    7 - D:\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead buraya yapıştır.
    8 - Steamden Arma II OA 'ya sağ tıklayıp özelliklere gel. Çalıştırma seçeneklerini ayarla de bunu yaz oraya
    -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash -mod=@Dayz

ben sorunu böyle çözdüm atladığım yerler olabilir.

edit. bide yazmayı unutmuşum oyuna girerken arma 2 oa ya play diyip gelen menüden alttan play combined operations mu ne öyle bişeyler çıkıyor. Ona basacaksınız.

Bunların hepsini denedim hocam, ama işe yaramadı. Sorunun Battleye kaynaklı olduğunu düüşünüyorum ama nasıl çözeceğim hakkında artık en ufak bi fikrim kalmadı.
    Son olarak gene dedim bi ümit, dediklerinizi baştan sona yaptım, değişen birşey yok.

• ehhh bi bitmedi 2 sini birden indirmek zor oluyor ^_^ %70 bu arada ölünce herşey gidiyormu nasıl oluyor işler steam den olan arklar steam herkezin eklemesi için isimleri yazabilirmi
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=NzYFJ_i-SWA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveHeart -- 13 Ağustos 2012; 21:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Dün minibüs bulup tamir etmiştik, piknik falan yaptık, kırları gezdik

Yakında Elektro-Gorka seferlerimiz başlayacak

hocam siz bildiğin oyunu bitirmişsiniz çözmüşsünüz işi ben değil sniper araba bile kullanamadım daha

Tebrikler, özendim valla :)

bu arada

Gaara24

dostum aynı sorunun tıpkısının aynısnı yaşadım ve 1 saatte çözüp oyuna başladım. Çözülmüyecek şey değil ki çok çabuk pes etmişsin :/

üstteki mesajdaki arkadaşın dediğini uygula ben o kadar da yapmadım sadece sıfırdan tekrar kurdum oyunlara birer kere giirp çıktım sonra sixuptader kurdum düzeldi

bu arada ekstra battleeye ı da güncellemiştim sanırım

• @BraveHeart

Dostum o yüntemi de denedim. İşe yaramadı.

@The Echoes

Oyunun inmesi dün saat 15:00 civarını buldu, hemen giremedim. Sonra bi ara girdim ve bugün bütün gün bu oyun ile uğraştım.
    Öğlen sildim tekrar kurdum. Ama banamısın demedi... Acaba yeni update falan mı beklesem bilmiyorum artık.
  • @The Echoes ile oynuyorduk 2-3 mikrofonsuz adam geldi pusuya düşürüldük ve gebertildik.

Bende tek başıma dağlarda gezmeye başladım yeterli cephaneyi bulduktan sonra şehir hayatına geçicem.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.