Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Echoes

Gelicek arkadaşlar beni Steam den ekleyip geliyorum diye mesaj atarlarsa sevinirim. ( ThunderVolt )

hocam sana davet attım henüz kabul etmemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

quote:

bi steam adresindeki oyun ile birden fazla kişi oyun oynayabiliyor mu? mümkün mü bu?

Evet yani ben öyle biliyorum,oyunu Steam'e aldıktan sonra o hesapla 10 yıl sonrada girsen, başka bilgisayardan da girsen yükleyebilirsin.

yalnız karışıklık olmuşsteamda oyunu birden fazla kişi inirebilir ama bir kişi oynayabilir aynı anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

yalnız karışıklık olmuşsteamda oyunu birden fazla kişi inirebilir ama bir kişi oynayabilir aynı anda.

Yani DayZ için Steam gerekli mi?Ben oyundayken o giremez mi?
  • quote:

quote:

Ben onu bilmiyorum ama Day z steam gerektirmiyor,denemek lazım ama olusa benimde çok işime yarar ama dediğiniz mantıklı eğer olursa beni bilgilendirirmisin?
  • quote:

quote:

aynen öyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

quote:

quote:

aynen öyle olur

O zaman söyliyimde indirmesin, bide o sorunla uğraşmayalım :)
    @The Echoes Kendimi riske atamıyorum şu anda ve Steam hesabına girerek onun indirme işlemini yarıda kesiyorum maalesef :( Maalesef oynayamıycak o

• quote:

quote:

bi steam adresindeki oyun ile birden fazla kişi oyun oynayabiliyor mu? mümkün mü bu?

Evet yani ben öyle biliyorum,oyunu Steam'e aldıktan sonra o hesapla 10 yıl sonrada girsen, başka bilgisayardan da girsen yükleyebilirsin.

Hayır, zaten oyunun Steamle alakası yok multiplayer olarak. sadece steamdan indiriyorsun.

O arkadşın oyunu indirir fakat büyük ihtimal ARMA 2 bir cdkey koduna sahip olucağı için iki download da aynı stemden ve aynı cdkey ile yüklenmiş olduğu için sen oyundayken o oyuna giremeyecek, veya o oyundayken sen giremeyeceksin.

özeti: Steam ile alakalı değil oyunun cdkey i ile alakalı

ama bu sabah server bakarken NOCDKEY serverları gördüm. belki onlar cdkety i dikkate almayan serverlardır. oralara ikiniz de girebilirsiniz belki,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

quote:

quote:

aynen öyle olur

O zaman söyliyimde indirmesin, bide o sorunla uğraşmayalım :)
    @The Echoes Kendimi riske atamıyorum şu anda ve Steam hesabına girerek onun indirme işlemini yarıda kesiyorum maalesef :( Maalesef oynayamıycak o

steam olmadan olabilir ama arkadaşın dediği gibi sonra denersiniz. OYUN NOLDU oynamıyor muyuz

• quote:

Hayır, zaten oyunun Steamle alakası yok multiplayer olarak. sadece steamdan indiriyorsun.

O arkadşın oyunu indirir fakat büyük ihtimal ARMA 2 bir cdkey koduna sahip olucağı için iki download da aynı stemden ve aynı cdkey ile yüklenmiş olduğu için sen oyundayken o oyuna giremeyecek, veya o oyundayken sen giremeyeceksin.

özeti: Steam ile alakalı değil oyunun cdkey i ile alakalı

ama bu sabah server bakarken NOCDKEY serverları gördüm. belki onlar cdkety i dikkate almayan serverlardır. oralara ikiniz de girebilirsiniz belki,

Neyse artık indirme işlemini yarıda kestim onun, ayıp olcak ona ama yapcak bir şey yok
  • Şu an 4 kişi olduk Steam üzerinden konuşuyoruz. Gelmek isteyen varsa söylesin, profosyonel veya çaylak farketmez, Mikrofon şartı var.

steamdan ekleyip , ekledikten sonra pm atarsanız bana forumdan daha çabuk dönüş yaparım unutabiliyorum
  • simdi oyundayim arkadaslar beraber oynamak isteyen warmı ney nasıl yapılır konusmalar felan nasıl olur bu speak islemi icin hangi program gerekir
  • Evet beyler şimdi bi canirunit'e girip baktımda minimum özellikte oynamak için ekran kartı yetersiz diyo(aslında gereklilerden yüksek ama yinede yetmez diyo), ve önerilene baktığım zaman işlemcide yetmiyo, ekran kartıda yetmiyo, 1 GB Nvidia ekran kartı alabilirsem ve işlemciyi değiştirebilirsem ya da hızı nasıl artar?O zaman kasmadan sorunsuz oynayabilirim.

Edit:Ekran Kartı 8800 GT değil 8500 GT'miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 14 Ağustos 2012; 2:51:15 >
  • quote:

Evet beyler şimdi bi canirunit'e girip baktımda minimum özellikte oynamak için ekran kartı yetersiz diyo(aslında gereklilerden yüksek ama yinede yetmez diyo), ve önerilene baktığım zaman işlemcide yetmiyo, ekran kartıda yetmiyo, 1 GB Nvidia ekran kartı alabilirsem ve işlemciyi değiştirebilirsem ya da hızı nasıl artar?O zaman kasmadan sorunsuz oynayabilirim.

Edit:Ekran Kartı 8800 GT değil 8500 GT'miş.

8500GT kötü oldu ekran çözünürlüğünü düşümelisin baya.
  • ya arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz waiting for crating caracter dedi loading diyip kaldı sorun nedir acaba
  • quote:

Şu anda güncel değil galiba,benim Nvidia versiyonum 295.73, en son çıkanı 301.42 yüklesem sorun çıkmaz demi?Çünkü uyuyo benim ekran kartına,bikeresinde yükselttiğim zaman olmamıştıda
  • neyse girdi oyuna simdi steam account ehan_dogan eklerseniz sevinirim ^^
  • quote:

quote:

Şu anda güncel değil galiba,benim Nvidia versiyonum 295.73, en son çıkanı 301.42 yüklesem sorun çıkmaz demi?Çünkü uyuyo benim ekran kartına,bikeresinde yükselttiğim zaman olmamıştıda

nvidianın sitesinden bak bilemiyorum

• quote:

nvidianın sitesinden bak bilemiyorum

Tamam ordan baktım otomatik olaral,manuel olarak hepsinde uyuyo diyo inşallah sorun çıkmaz.

Edit:Güncellemekten vazgeçtim çünkü sorun olabiliyor,zaten güncellemek gerekse Windows Update'e gelirdi güncellenmesi lazım diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 14 Ağustos 2012; 3:16:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warsongs

ya arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz waiting for crating caracter dedi loading diyip kaldı sorun nedir acaba

Dostum DayZ sürümünün girdiğin Sw sürümüyle aynı olmasına dikkat et, çoğu sw 2.7.2.5 sürümü ile uyumlu...
    Bende de bu tip sorunlar var, ya loadingde kalıyor ya da Battleye, kick sorunu oluşuyor. Ne yaptıysam çözemedim az öncede indirme tekrar bitti, 3. indirişim, yine denedim sonuç aynı...
    Yarın son olarak Win 8 tarafına kurmayı deneyeceğim oldu oldu, olmadı takas tekliflerini değerlendireceğim.
    Eğer halledersen, yöntemini paylaşırsın umarım.
  • bendede sans eserimi bilinmez girdi bitanesine simdi zombi ler devirdi direk ama ^_^
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.