Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: warsongs

ya arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz waiting for crating caracter dedi loading diyip kaldı sorun nedir acaba

Dostum DayZ sürümünün girdiğin Sw sürümüyle aynı olmasına dikkat et, çoğu sw 2.7.2.5 sürümü ile uyumlu...
    Bende de bu tip sorunlar var, ya loadingde kalıyor ya da Battleye, kick sorunu oluşuyor. Ne yaptıysam çözemedim az öncede indirme tekrar bitti, 3. indirişim, yine denedim sonuç aynı...
    Yarın son olarak Win 8 tarafına kurmayı deneyeceğim oldu oldu, olmadı takas tekliflerini değerlendireceğim.
    Eğer halledersen, yöntemini paylaşırsın umarım.

Hocam senin problemin aynısın buradan bi arkadş da yaşıyordu daha 45 dk önce oyunda beraber oynadık, baya uğraştı ama çözdü girebildi oyuna ona bir danış isterse nickini tam hatırlamıyorum yarın söylerim ona, o da battleeye kick alıyordu loadingde takılıyordu falan derken halleti

bu arada bugün 2.5 saatir 5 kişi oyundaydık. 1 arkadaş oyunu halletmeye çalışıyordu , biz 4 kişi oyunu öğrendik diyelim, haritada yerlermizi bulmaya çalıştık, yol katettik, çabaladık derken 2.5 saati geçirdik. 2 şer olarak buluştuk sonra o 2 şer grup olarak toplanıcaktık ama başaramadık yem oldu falan derken gökten üç elma düşmüşdsge

lafın kısası bugün ilk defa katılan arkadaşlar oyunu öğrendiler, yarın müsait olursak , ayarlarsak tekrar devam edicez oynamaya, herkesi bekleriz.

2 şart var ama:

- Mikrofon ve TS3 olması lazım

- Oyuna bize katılmadan önce bir kere girip oynamış, yani hata almadn girmeniz lazım, yoksa bugünkü arkadaş baya sıkıtnı yaşadı, çözdü sonunda fakat 2 saat uğraşmak zorunda kaldı :/

oyununuz çaışıyorsa, mikrofon da varsa yarın ben tekrar gireceğimiz zaman buraya yazacağım toplanırsak devam ederiz ;)

bu arada:

Şafak, hocam senin ekran kartı 8500 ise sıkıntı yaşaman normal, 8800gt ile aralarında neredeyse uçurum var o kartların. Driver güncellemesi belki biraz farkedebilir. Ama sorun çıkar mı bilmiyorum nvidia kart güncellemiyorum 7-8 yıldır.

:/

iyi geceler

• Evet ama şimdi oyunu alıncada ekran kartı için para kalmadı, 8800 GT alsam minimum özelliklerde oynayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada bi bıçak we bir balta buldum yanlız bi kullanamadım bunlar kullanılıyormu saldırmak için
  • quote:

bu arada bi bıçak we bir balta buldum yanlız bi kullanamadım bunlar kullanılıyormu saldırmak için

Bıçak hayvandan et almak için kullanılıyor , balta ise ağaç kesmek için kullanıyor ve baltaya sağ tıklayıp "Remove Toolbelt" dersen eline alıp "R" yaparsan kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

quote:

bu arada bi bıçak we bir balta buldum yanlız bi kullanamadım bunlar kullanılıyormu saldırmak için

Bıçak hayvandan et almak için kullanılıyor , balta ise ağaç kesmek için kullanıyor ve baltaya sağ tıklayıp "Remove Toolbelt" dersen eline alıp "R" yaparsan kullanabilirsin.

Baltayla zombileride öldürebilirsin.G ye bas eşyalarından baltanın üzerine sağ tıkla seçeneklerden remove li olanı seçince adamın baltayı eline alıyor.Vurmuyorsa eğer birkaç kere r ye basarsın.Zombileri tekte sessiz bir şekilde öldübilirsin.
  • çok teşekkür ederim cevaplar için okadar araba parçası fln da toplamıstım kaybolmasın bu araba parcalari bi ise yararmı suanlik tekerlekler motor gaz vs vs buldum
  • bu arada harita olmadan nasıl yön buluyorsunuz ya kocaman harita susama olayı fln da oluyor ben su kenarına gidiyorum su içiremiyorum yoksa petsisedenmi iciyor bu adam sadece ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

nvidianın sitesinden bak bilemiyorum

Tamam ordan baktım otomatik olaral,manuel olarak hepsinde uyuyo diyo inşallah sorun çıkmaz.

Edit:Güncellemekten vazgeçtim çünkü sorun olabiliyor,zaten güncellemek gerekse Windows Update'e gelirdi güncellenmesi lazım diye düşünüyorum.

windows update ile nvidia driverlerin alakası olduğunu sanmıyorum

• quote:

bu arada harita olmadan nasıl yön buluyorsunuz ya kocaman harita susama olayı fln da oluyor ben su kenarına gidiyorum su içiremiyorum yoksa petsisedenmi iciyor bu adam sadece ^_^

Doğdğun anda sağ alt köşede daktilo sesiyle 3 satır geliyor orda 2.satırda doğduğun kasaba yazıyor,ondan sonra internetteki haritalardan yerini bulup arkdaşlarınızla buluşma noktası seçip oraya gidiyorsunuz.
    Deniz suyunu gerçektede içemezsinki zaten susuzluk için cola-pepsi felan var onları içmen lazım onlardanda şehirlerin içinde dolu var.
  • quote:

bu arada harita olmadan nasıl yön buluyorsunuz ya kocaman harita susama olayı fln da oluyor ben su kenarına gidiyorum su içiremiyorum yoksa petsisedenmi iciyor bu adam sadece ^_^

Oyuna girdiğin zaman sağ altta nerede olduğun yazıyor.http://dayzdb.com/map#3.065.125 adresten haritaya bakabilirsin.Daha sonra oyun içinde gps , harita bulabilirsen buna gerek kalmaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Hocam senin problemin aynısın buradan bi arkadş da yaşıyordu daha 45 dk önce oyunda beraber oynadık, baya uğraştı ama çözdü girebildi oyuna ona bir danış isterse nickini tam hatırlamıyorum yarın söylerim ona, o da battleeye kick alıyordu loadingde takılıyordu falan derken halleti

Hocam bahsettiğiniz arkadaşın Steam Id varsa beni bi eklesin, ID'm : slipknot3484
    Şuan oyunu Win8 tarafına indiriyorum, burada çalışır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

windows update ile nvidia driverlerin alakası olduğunu sanmıyorum

Windows Update'de gösteriyodu ama ekran kartı olabilir ya da başka bi şeydi :)
    Edit:Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 14 Ağustos 2012; 14:10:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Echoes

Hocam bugün tekrar girelim bu saatlerde gelirseniz ben 30 dk sonra giricem katılan varsa buraya yazsın beraber girelim
  • hangi server bende katılıyım yanlız bu arada server deistirdim esyalar deisti niye öle oldu yani az önce tekrardan baslamam gerekti sonra oynadım baya düstüm sonra yine girdim eski esyalarim la eski yerime gittim
  • hmmmm ya sağ alt köşede birşey bulamadım hp yicek su barları war bi tuşamı basıp açıcaz
  • Beyler büyük ihtimal şu Battleye kick sorununu çözdüm, emin olmak için tekrar indirip deniyeceğim.
    Win8 tarafına kurucam demiştim oyunu, orada da aynı şekilde kick sorunu ile karşılaştım ama daha önce denemediğim bi yöntem denedim ve ardından 1 saate yakın sorunsuz oynadım çıkıp tekrar girdim sorun çıkarmadı.
    Şimdi asıl kullandığım tarafa Win7'ye döndüm tekrar çekiyorum oyunu. Yöntem çalışırsa ikince kez buradan paylaşırım. Belki karşılaşan biri olursa iş görür.
  • quote:

hmmmm ya sağ alt köşede birşey bulamadım hp yicek su barları war bi tuşamı basıp açıcaz

G tuşuna basıp envanterini açcaksın orda yemek,su,soda falan varsa onları kullancaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Beyler büyük ihtimal şu Battleye kick sorununu çözdüm, emin olmak için tekrar indirip deniyeceğim.
    Win8 tarafına kurucam demiştim oyunu, orada da aynı şekilde kick sorunu ile karşılaştım ama daha önce denemediğim bi yöntem denedim ve ardından 1 saate yakın sorunsuz oynadım çıkıp tekrar girdim sorun çıkarmadı.
    Şimdi asıl kullandığım tarafa Win7'ye döndüm tekrar çekiyorum oyunu. Yöntem çalışırsa ikince kez buradan paylaşırım. Belki karşılaşan biri olursa iş görür.

Oyunun 8'de çalışıp da 7'de sorun çıkarması da ironik olmuş
  • Az önce satın aldım Combined Operations'u şuan ikiside iniyor % 10, yarına katılabilirim size inşallah bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

hmmmm ya sağ alt köşede birşey bulamadım hp yicek su barları war bi tuşamı basıp açıcaz

G tuşuna basıp envanterini açcaksın orda yemek,su,soda falan varsa onları kullancaksın.

Aslında şerefsizliği yapan Battleye programıda, evet Win 8'de halletmem biraz koydu banada... Umarım bulduğum dediğim yöntem Win7'de de çalışır da uğraşmama değer
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.