Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce serverlardan biri "'BattlEye Kicked For Bad Country" diye mesaj yazıp serverdan attı.
  • harita bulundugum coordinat bulamadim tabelayla sans eseri buldum yerimi zor işmiş ya nese Vyshnoye yolundayım 24 lük cantada buldum rahat simdilik mermi sıkıntı tabi ^_^ bu arada garip mis bizim ülkü ban lı mı yani ^_^ yada kurarken seceneklere kuran kisi bizim ülke girisini engellemistir ^_^ oynayan warmı suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: warsongs

harita bulundugum coordinat bulamadim tabelayla sans eseri buldum yerimi zor işmiş ya nese Vyshnoye yolundayım 24 lük cantada buldum rahat simdilik mermi sıkıntı tabi ^_^ bu arada garip mis bizim ülkü ban lı mı yani ^_^ yada kurarken seceneklere kuran kisi bizim ülke girisini engellemistir ^_^ oynayan warmı suan

Şuan değilde akşam oynayabiliriz iftardan sonra. Sen uzaklardasın ama galiba birbirimizi bulmak zor olacak. Mikrofonda varsa Teamspeak den konuşuruz
  • yükledim team speak 3 ü dün şimdi ztn ayak kırıldı baktım morfin fln bulucak yer yok ölüyüm bari basladigim yer hatırladıgım yer cıkarsa ordan aynı yere giderim dedimde aynı yere cıkmadı basladıgım yerı nasıl bulucagımı da bi anlamadım o yüzden keleş tabanca 24 lük çanta fln hepsi gitti ^_^
  • Arkadaşlar bölümsonucanavarında talha ve gökhanın oyundayız adlı videosunu izledim çok eğlendirdi oyunu almayı düşünüyorum. İlk defa oynayacağım alışmak zor olur mu oyuna, karakterin yönetilmesi nasıl zor mu? Biraz bilgi verir misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

Arkadaşlar bölümsonucanavarında talha ve gökhanın oyundayız adlı videosunu izledim çok eğlendirdi oyunu almayı düşünüyorum. İlk defa oynayacağım alışmak zor olur mu oyuna, karakterin yönetilmesi nasıl zor mu? Biraz bilgi verir misiniz.

ArmA'ya alışana kadar ilk önce sinir olursun , oyunun buguda çok ve optimizasyonu çok kötü haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

quote:

Orijinalden alıntı: G.USTA

quote:

quote:

bu arada bi bıçak we bir balta buldum yanlız bi kullanamadım bunlar kullanılıyormu saldırmak için

Bıçak hayvandan et almak için kullanılıyor , balta ise ağaç kesmek için kullanıyor ve baltaya sağ tıklayıp "Remove Toolbelt" dersen eline alıp "R" yaparsan kullanabilirsin.

Baltayla zombileride öldürebilirsin.G ye bas eşyalarından baltanın üzerine sağ tıkla seçeneklerden remove li olanı seçince adamın baltayı eline alıyor.Vurmuyorsa eğer birkaç kere r ye basarsın.Zombileri tekte sessiz bir şekilde öldübilirsin.

Ben farklı bir şey mi söyledim dostum ?

Hayır sadece zombilere karşıda kullanabileceğini belirtmek istedim.Problem?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada bi bıçak we bir balta buldum yanlız bi kullanamadım bunlar kullanılıyormu saldırmak için

Bıçak hayvandan et almak için kullanılıyor , balta ise ağaç kesmek için kullanıyor ve baltaya sağ tıklayıp "Remove Toolbelt" dersen eline alıp "R" yaparsan kullanabilirsin.

Baltayla zombileride öldürebilirsin.G ye bas eşyalarından baltanın üzerine sağ tıkla seçeneklerden remove li olanı seçince adamın baltayı eline alıyor.Vurmuyorsa eğer birkaç kere r ye basarsın.Zombileri tekte sessiz bir şekilde öldübilirsin.

Aynı şeyi bende belirttim , biraz düşün öyle yorum yap.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karaoglan_61

Arkadaşlar bölümsonucanavarında talha ve gökhanın oyundayız adlı videosunu izledim çok eğlendirdi oyunu almayı düşünüyorum. İlk defa oynayacağım alışmak zor olur mu oyuna, karakterin yönetilmesi nasıl zor mu? Biraz bilgi verir misiniz.

ArmA'ya alışana kadar ilk önce sinir olursun , oyunun buguda çok ve optimizasyonu çok kötü haberin olsun.

Önemli olan alıştıktan sonra oyundan zevk alıp alamayacağım. Arma 3 çıkacakmış onu beklemek daha mı mantıklı yoksa 29 dolara bu oyunu almak mı?
  • beraber oynayacak birisi varmı steamden eklesin oynayalım ben giriyorum birazdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı şeyi bende belirttim , biraz düşün öyle yorum yap.

Bu olayı bu kadar büyütmenin gereği yok ama mesajına bir daha baktımda baltayı zombilere karşıda kullanılacağını belirtmemişsin.Bence sen yorumuna bir daha bakmalısın.Böyle basit olay için polemik yaratmak istiyorsan sen bilirsin.

• arkadaşlar bu akşam deneme amaçlı dayzmod.com forumlarından 4-5 kişilik bir ekip toplayıp oynamayı planlıyorum İngilizce olarak yabancılarla, ts3 üzerinden. Eğer akıcı şekilde ingilizce konuşabiliyor ve anlayabiliyorum, takitkleri rahat anlarım diyorsanız bana mesaj atın, Bu akşamlık bi yabancılarla oynamak istiyorum bakalım nasıl zevkli oluyor mu diye, Şimdilik adam arıyorum daha,

18+ yaş olursa iyi olur konuyu çünkü 18+ olarak açıcam forumda, eğer adam bulamazsam kendi grubuma başka kurulmuş bir gruba katılmayı düşünüyorum . Survivor ve Bandit olarak 2 bölüm var , survivorda da bandit de de adam arayan bir sürü kişi var

onun dışında tekrar forumdan arkadaşlar devam edicem. Bu deneme amaçlı gibi birşey. :)
  • arkadaşlar bende satın aldım ARMA2 yi az önce. sabaha kadar iner sanırım :) hiç oynamadım daha önce. benim gibi bir çaylağı grubuna alacak var mı ?
  • steam gitti pffff.......
  • Steamdekiler benimde steam gitti,kusura bakmayın dan diye gitmiş oyundayken sonradan farkettim, yine kasmaya başladı çıktım artık
  • Aslında kendi sunucumuz olsaydı ben çaylakları eğitebilirdim fakat öyle bir sunucumuz yok.
  • Şafak kadın olarak tekrar başladım inventoryde night vision mermi soda yemek bandage sniper ne ararsan var :D
  • oynadığım server bakıma girdi bende bi yazı yaziyim bari.şimdi öncelikle oyuna yeni baslıcak arkadaslar için önlerinde 2 seçenek var.

-tek takılmak
    -arkadaş bulmak

2 seçeneğinde avantajları ve dezavantajları var.örneğin yalnız kovboyu oynamak istiyorsanız tamamen sessiz,sakin,her zaman dikkatli olmanız gerekiyor çünkü eğer ölürseniz arkanızda sizin itemlerinizi korucak yada intikamınızı alıcak kimse yok..tabiki arkanızda-yanınızda sizi yine korucak "lan arkadalar galiba,lan bi ses duydum sanki,adammı lan o" diyicek kimse de olmucak..mesela ben,tek takılmayı herzaman sevmişimdir,her online oyunda genellikle tek başıma hareket ediyorum.dayzdede bu devam ediyor.oynadığım serverda son 4 gündür tek başıma yaşam savaşı veriyorum adeta .tek takılmanın bir dezavantajıda çabuk sıkılmak,yanına kimsen yok,tek başınasın.muhabbet edicek adam yok bu sebeple herzaman sıkılmamak için bir action un içinde olman gerekiyor.burdada ben devreye giriyorum son 4 gündür airfield-stary sobor arasında gidip gelen bir insanım .yani bildiğiniz haritanın en tehlikeli ama en zevkli action dolu yerleri.4 gündür ne yaptında ölmeden kalabildin diyenler olucaktır büyük ihtimal.öncelikle bugun yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum hemen.yine airfield de tenha bi yere saklanıp avımı bekliyordum(evet av),fire stationa giren 1 adam gördüm.üstünde como suit i elinde sniperi,bildiğin itemli bi adamdı,büyük ihtimal serwerin iyi clanlarından birisinde diye düşündüm hatta arkadaşlarıda vardır diye düşündüm o sebeple önce izlemeye karar verdim.fire station un en üst katına çıktı arkadaş tamamen net olarak görebiliyordum,sniperimdan bakınca 400 m kadar bi uzaklıktaydı,net olarak tek atış şanşım vardı.elimdeki sniperdı pekte iyi bişe değildi,2 silah kullanıyorum bu arada,birisi bildiğimiz cs deki colt olan M16A2 M203,sniper dediğimde CZ 550.neyse adam hafiften gitme hazırlıkları yaparken bende etrafı kesip adamın herhangi bi arkadaşı olup olmadığına bakarken aniden adamı vurmaya karar verdim.headshot atmak zor olucağından şanşımı deneyip gövdesine doru atışımı yaptım.net olarka adam yere düştü fakat ölmedi.adamdan oluk oluk kan akmasına rağmen ölmedi,kanlarını alt katlardan görüyordum öle akıyordu yani sora bi anda kesildi.bandage yapıp kaçıcağını anladım direk merdiveni kesmeye karar verdim.sadece en üst kattan bi aşağısına inen merdiveni görebiliyordum yani kesin olarak burdan geçicekti ve tam 5 dk sora beklediğim oldu yavaş yavaş inmeye çalışırken 2.atışımıda yaptım.yine vurdum ama ölmedi,fire stationun kapısını göremiyordum,bu sebeple artık koz adamın elindeydi.büyük ihtimal kurşunların nerden geldiğinide anlamıştı,bi 10 dk yerimden oynamadım.sürekli ortalığa baktım ama kimse yoktu.fire stationu oralara gidip adama baktım adam ortalıkta yoktu kaçtı diye düşündüm o an.aradan bi 1.30 2 saat geçti ben o ara vybor dan gidip su yiyicek falan topladım geldim,airfield de en iyi itemlerin çıktığı bir baraka var.buna dedim gidip bakiyim,kapıdan içeri girdiğim anda en son odada yere yatmış adamı gördüm hemen ateş açtı vuramadı yan odaya daldım anında,hemen "e" yi kullanıp kafamı uzatıp ateş ettim bildiğin 2 sarjör boşaltmışımdır aynen oda boşalttı.o silah seslerini stary sobordan falan duymuşlardır yani.neyse silah sesleri sustuğunda ayağım kırılmış,kanıyorum 3000 civarı kanım kalmış bi şekilde yerdeyim,sol alt köşeye baktığımda serverin en iyi clanının bi adamının öldüğünü gördüm.sağ üste baktığımda murder imida almıştım tam tamına 12 bu arada .hemen bandage yapıp adamın yanına koşarken bi baktım vurduğum adamdada como suit var,bildiğin benim 1.5 saat önce vurduğum adam.yanına giderken altta bi yazı gördüm.ingilizce olarak "sniper senmisin" yazıyordu hemen cevap verdim.adam tebrik etti 2 saat senden kaçmak için çalıştım kaçamadım sonunda falan yazdı .sonuc olarak adamdan gece görüşünden tut gps sine kadar herşey çıktı ..yani sonuc olarak demek istediğim oyunu siz zevkli hale getiriyorsunuz bi bakıma.sizin yapıcaklarınıza bağlı herşey.siz action isterseniz bulursunuz,ama benim sevmediğim ve önermediğim şekilde "hadi kalkın ormana gidelim,hiç adam vurmayalım,çatışmaya girmeyelim,adam gördüğümüz anda kaçalım,aman ormanda yaşayıp gidelim"cilerden olursanız zevk alamazsınız büyük ihtimal.

bu kadar yazıyıda niye yazdım bilmiyorum da baktım şimdi serwer açılmış hadi bana musade o zaman .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForrestGump. -- 15 Ağustos 2012; 2:54:31 >

• anlasılan oyun da hile war ne yazıkki ben hiç sevmiyorum banada wermiş olsa bile o öldürdügün adamda saydıgın tüm itemler bendede war şuan ne yazıkki hani iyi gibi gözüksede sonuçta hile demekki bazı adamlar silah vs vs bile aramıyor yazıyor sifreyi av arıyor araba tamir ediyor takılıyor sinir oldum...
  • nese hazır ele geçmişken soruyum dedim bu harita navigasyon nasıl kullanılıyor açtımda benim bulundugum bölgeyi göstermiyor coordinat weriyor enlem boylam anladim ondan hesaplayıp buluyorumda yerimi tam olarak bir kare icersinde kalıyorum + ugras dur bilmedigim bi yönümü war acaba
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.