Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
258.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: warsongs

nese hazır ele geçmişken soruyum dedim bu harita navigasyon nasıl kullanılıyor açtımda benim bulundugum bölgeyi göstermiyor coordinat weriyor enlem boylam anladim ondan hesaplayıp buluyorumda yerimi tam olarak bir kare icersinde kalıyorum + ugras dur bilmedigim bi yönümü war acaba

sağdaki ctrl + m ye bas.
  • teşekkür ederim yarın bi deniyim ben onu cıktım artık ^_^
  • o dediğim kombinasyonu yapınca gps direk ekranda görülüyor, bayağı rahatlık sağlıyor.
  • arakdaşlar bende yarın alcam tavsiye ediyor musunuz sizce değermi 50 tl ye ve oyunda takılacak arkadaş lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricardodiaz

arakdaşlar bende yarın alcam tavsiye ediyor musunuz sizce değermi 50 tl ye ve oyunda takılacak arkadaş lazım

Verdiğin paraya değicektir.
  • arkadaslar bendede ya battleye not respond yada loadıng ekranında kalıyor
  • ya ark süper silahlar buluyorsun 2 3 kırık zombiyi öldürücem diye bin bir sekle giriyorsun ateş ettinmi hepsi tepende e baltada kullanılmıyor silah warken tavsiyesi olan ?
  • ben satın aldım akşam gelir heralde bekliyorum dayz i öğretebilir misiniz acaba ve takılacak arkadaş takım arıyorum varsa benide alın :D
  • walla ben oyun oynicagım zaman sadece dayz yi acıyorum açık olanlarla oynayabiliriz yazın yeter bolat air field da takılıyorum simdilik ^_^
  • Az önce inmişti oyunlar, ikisinede girip çıktım birer defa, sonra sixupdater indirdim kurdum , DayZ 'yi indirdi güncelledi fakat bir servera basıyorum join diyorum DayZ ekranı geliyor aşağıda Wait A Moment diyor sonra Bad serial number given in setup yazıyor çat atıyor.Aynı hatayı alan varmı ?
  • hmmm orji dimi yüklediklerin steam den mi indi bi oyunun kendi multisine girmeye calis olmassa steam e msj at garip bi olay olmus orji se ... bu arada müthis bi aptallık yapıp adamları öldürdükten sonra yerinizden kıpırdamayın yoksa gelen olup indirebiliyorlar :D ne güzel 2 kisi indirdim gidiyim bakıyım itemlere dedim indim kuleden gittim ölülere 2 dkk sonra çat indirdi biri gitti tüm harita navigasyon fln benim yaptıgımı yapmayin bekleyin öldürdükten sonra :D
  • Arkadaş aranıyor beyler . Steamde ekleyin daha rahat konuşuruz id:rapboy97
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DeadlyPride_

Şafak kadın olarak tekrar başladım inventoryde night vision mermi soda yemek bandage sniper ne ararsan var :D

,Tabii benim bilgisayar kastığı için ne silah ne balta bulabiliyorum zombilerden kaçış bile ölüm zaten 1 km. uzaktan peşime takılıyolar bi süre sonra bakıyorum ben onu kovalar gibiyim,önüme geçmişler .Bilgisayar kasmasa eşyada bulcam ama kastığı için(ara sıra kasmasa bile,server boşken,içimden pek oynamak gelmiyo çünkü biliyorum tekrardan kascağını ).Neyse şu bayram geçsin ekran kartı almam lazım adam gibi o zaman grafikler normalde olduğu takdirde oynayabilirim gibi geliyo bana

• quote:

Orijinalden alıntı: numberone_0

Hacı biz şehirlere girmeyip ormanda takılıyoruz, şehrin uzak dağlarında pusuya yatıp okula,itfaiye binasına,markete,hastaneye çıkan adamları çok rahat indirebiliyoruz ama genelde vurduğumuz adamlar oyuna başlayan kişiler oluyor ve bize zevk vermiyor. Haritada airstrip ve airfield civarlarına gidip hem sağlam silah arıyoruz, hem de orayı lootlamaya gelen adamları indiriyoruz. Genelde helikopter enkazı arıyoruz, araba bulduysak onu tamir etmek için ancak şehirlere uğruyoruz. Gidip parça falan topluyoruz arabayı çalıştırmak için.

Ayrıca ormanda da güzel şeyler oluyor. Dün otobüsle gezen bi grup gördük ve şansa patika yoldalardı. Otobüste patika yolda çok aşırı yavaş gidiyor, çıkardım ben AS-50 yi 3 el ateş ettim, içlerinden bir kişi öldü Otobüs yoluna devam etti ama bizden uzaklaşacağını sanarak girdiği yol bize biraz daha yakınlaştırdı otobüsü, ben yolculardan birini daha vurdum Daha sonra diğer arkadaşında karşısına çıktı otobüs ve sıka sıka patladı ama süren kişi abort yapıp oyundan çıkmış onu vuramadık. Otobüsten 1 bandit, 1 murder kill aldım yani. Bayağı mutluyduk bu olaydan sonra

• Dün geceki dehşet ve heyecan dolu anlarımız Kamyon, Otobüs, Motor, Bisiklet, Helikopter ...

http://www.youtube.com/watch?v=Me4qUkA0slA
  • Evet sonunda tüm sorunları çözüp oyuna girmeyi başardım, şansıma gece başladım ve komarovo denilen yerdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wtrclmx

Evet sonunda tüm sorunları çözüp oyuna girmeyi başardım, şansıma gece başladım ve komarovo denilen yerdeyim.

Dostum nasıl çözdüğünü anlatırmısın, sorunumuz farklı ama belki işe yarar bende battleye not respond ya da loadıng ekranında kalma olayı var. Aldığım günden beri ağız tadıyla onayamadım.
    Bugün format attım o derece, gene aynı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 15 Ağustos 2012; 17:10:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Evet sonunda tüm sorunları çözüp oyuna girmeyi başardım, şansıma gece başladım ve komarovo denilen yerdeyim.

Dostum nasıl çözdüğünü anlatırmısın, sorunumuz farklı ama belki işe yarar bende battleye not respond ya da loadıng ekranında kalma olayı var. Aldığım günden beri ağız tadıyla onayamadım.

Hocam ben senin sorununu biliyor olabilirim. Seninki sanırım sürüm uyuşmazlığından dolayı oluyor. Dayzcommanderi yükle oradan 1.7.2.5 i arma bela pateni filan yükle qloadingte takılı kalmazz.

Bu arada bugün forumdan bı arkadaslar oynuyorduk silah filan bulduk fazla silahları çantaya atmaya çalıştık attığımız silahlar yok oldu. Saglik olsun ikimizde silah bulduk kan biraz azaldı ama idaren edecez. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

bi ihtimal olabilir diye diyorum aşağıdaki siteden en üsteki v1.62 BE Client for Windows (32-bit) olanı indirip oyun dosyanın içinde Expansion\BattlEye klasörüne at.kopyala yapıştır yani.

http://battleye.com/download.html

• quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

quote:

quote:

Hocam ben senin sorununu biliyor olabilirim. Seninki sanırım sürüm uyuşmazlığından dolayı oluyor. Dayzcommanderi yükle oradan 1.7.2.5 i arma bela pateni filan yükle qloadingte takılı kalmazz.

Bu arada bugün forumdan bı arkadaslar oynuyorduk silah filan bulduk fazla silahları çantaya atmaya çalıştık attığımız silahlar yok oldu. Saglik olsun ikimizde silah bulduk kan biraz azaldı ama idaren edecez. :)

Hocam sürümlerin hepsi güncel, DayZ sürümü 1.7.2.5 ve Arma 2 sürümü 95948... Zaten DayZ Commander'den filtreliyorum, Arma ve DayZ sürümü uyuşmayan serverleri göstermiyor.
    Herzaman loadingde kalmıyor zaten, bazı serverlada oyuna giriyorum misal bazen 5 bazen 15 Dk sonra Battleye res......... hatası veriyor; buyrun

Bazen hiç oynatmadan direk bu hatayı verdiği de oluyor...

@numberone_0

Hocam onuda 20-30 kez denedim, oradaki dosyalarla farklı kombinasyonlar denedim bendekilerle, banamısın demedi...

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 15 Ağustos 2012; 17:40:30 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.