Bildirim
ARMAGEDDON Büyük 3.Dünya Savaşı Dün Gece Başladımı ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet butun dünya İran'ın ne kadar boş ülke olduğunu gördü, ABD güzel bir ders verdi.
İran'ın anca tehdit savurur, icraat 0
İran eğer 1 tane mermi atarsa, Amerika binlerce füze yağdıracak İran'a
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
armageddon yüzünden en çok emlak ve toprak satışı iranlılara yapıldı,suriye liler yetmizmiş gibi iranlılarda cebimize binecek.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Objektif bakalım rusya iran için ABD ile savaşa girermi ?
Hayır.
Dünyada en çok insan hangi savaşlar yüzünden öldü ?
Dini savaşlar
Yeni dünya devletleri (Ortadoğu Dışında) din algısıyla hareket eder mi ?
Hayır.
En ciddi soruya gelelim, iran gibi dinle manipüle edilmiş kenya ile eşdeğer bir ülkenin ABD karşısında şansı nedir ?
%10 felan yani kısaca ABD isterse irani haritadan siler boş konuşmayın
3. Dünya savaşı diyorlar
Her hadis dogru degilquote:
Orijinalden alıntı: fıstoffury
Hadislerde yazıyor ki Yahudilerde bu savaşın çıkacağını bildiği için garkad ağacı dikiyorlar sürekli.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru değil mi ?quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Her hadis dogru degil
Alıntıları Göster -
Bu Hadis Sahih (Gerçek) hadistir araştırabilirsiniz hadislerin bazılarının uydurma olduğunu bende biliyorum ama bu gerçek.quote:
Orijinalden alıntı: ` quaD.
Her hadis dogru degil
Alıntıları Göster -
Ortadoğu zaten karışıktı şimdi iyice kazan kaynamış durumda. Abd yaptığı savaş suçu olarak değerlendiriliyor. Bir ülkenin en önemli komutanlarından birini bu şekilde öldüremezsiniz. Bop denilen projenin asıl adının BİP ( büyük israil projesi ) olduğunu bilmeyen yoktur. Önce Afganistan ile başlayan bu süreç sonra Irak ' ta devam etti. Sonra Filistin haritadan silinme noktasına getirildi. Aynısı Suriye ' ye denendi ama başarılı olunamadı. Çünkü Rusya ve daha da önemlisi bölgenin en önemli toprakları İran buna müsaade etmedi.
İran ' ı fazla hafife almamak gerek. Dünyanın her yerinde bulunan 200.000 genç ile Mesih ' i bekliyoruz açıklaması özellikle komşusu olduğumuz ve sürekli yanlış ata oynadığımız bizler için ciddi sıkıntılı bir durum. Artık savaş kaçınılmaz. Yukarıda bir arkadaş İran anca lafta diye birşey yazmış. Hizbullah gibi nice örgütler kurup her yere yerleştirebilecek durumdalar. Süreci okuyabilmek önemli ama devlet adamlarının okuması gerek. Biz anca forumdan yazıp başımıza ne gelecek diye düşünüp dururuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arastirinca buldugum sonuclarin dogruluguda belli olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: fıstoffury
Bu Hadis Sahih (Gerçek) hadistir araştırabilirsiniz hadislerin bazılarının uydurma olduğunu bende biliyorum ama bu gerçek.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
abd nin dünyadaki kendine biçtiği misyon petrol ve silah kartellerinin ve bunların bağlaşığı olduğu evangelistlerin ve siyonizmin gazıyla gerçekleşti hep ?
evet din ve güç savaşıydı abd nin oprasyonları başka ne olabilir ki ? demokrasi ve barış mı getiridler dünyaya ?
adamlar nerede petrol oraya çöküyorlar olay bu ?
ancak iranın kolay lokma olmadığı açık, rusya ve çinin iranı yedireceğini sanmıyorum şahsen,
mesela şunu biliyorum ? kendim tekstil sektörünün içindeyim, ben çin tekstil malları yüzünden abd ye doğru dürüst tekstil ürünü satamadım !
çünki abd 2 milyar nüfusunu beslemek sorunda olan çinden mal almak zorunda ? biliyorlarki çinin ürettiğini satın almadıkları takdirde çin aç kaldığında tüm dünyayı yutacak !
bence dengeler esksi gibi çokda abd lehine değil -
Savaşlar 1 günde başlamaz arkadaşlar hiç mi tarih okumadınız -
ABD Ortadoğuda egemen olan tek ülke bugün avrupadan , çinden , rusyadan çok daha fazla sözü geçiyor.
2. Dünya savaşından sonra bütün kaynak petrol ve para bu 2 temelde yuttular ortadoğuyu ne din i kardeşim insanlık Din algısıyla hareket etmeyi keseli 100 yıl oldu.
Biz halk arasında ideolojilerimizi kapıştırabiliriz.Fakat birbirimizi kandırmayalım Ekonomik güç herşey ve Din para kazandırmıyor.
PARA , PARA VE REFAH...Bunu tartışmayalım hepimiz biliyoruzki ne İsa nin neden Muhammedin hatrına bi uçak tekeri bile hareket etmez.
Ayriyeten günümüzdeki politika çok dönek..Çinde Rusyada herhangi bir iranın geri tepkisinde ortada bırakıverirler valla ben risk alıcaklarını zannetmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 3 Ocak 2020; 16:17:2 >
yerin altından canavar çıkacakmışta biriside büyü yapıp tanrı olduğunu iddaa edecekmişte bu masalla 5 yaşındaki çocuk inanmaz -
Yaw o degilde bi zombi istilasi olsa ne guzel olurdu yaaa
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
yine saçma sapan hadisler yazılmış. allah akıl fikir versin sizlere. komedisiniz. -
konu tımarhane gibi -
-
amcası ben henüz 4 yaşındayım Mutant olduğum için 1 yaşında liseyi 3 yaşında yüksek okulu bitirdim seneye 5 yaşına girince bende inanmıycam daha 1 yılım varquote:
Orijinalden alıntı: MysticDesign
yerin altından canavar çıkacakmışta biriside büyü yapıp tanrı olduğunu iddaa edecekmişte bu masalla 5 yaşındaki çocuk inanmaz
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X