Şimdi Ara

ARMAGEDDON Büyük 3.Dünya Savaşı Dün Gece Başladımı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Keşke eski çağlarda yaşasaydınız da görseydiniz ebenizi. Ne salgın görüyorsunuz, ne kıtlık, ne yağma, ne katliam. Evinizde temiz suyunuz var. Eviniz sıcak. Tuvaletinin evinizin içinde. Kanalizasyonunuz var, bok kokusu çekmiyorsunuz.

Bebekler doğumda ölmüyor. İnsan ömrü uzamış. Vahşi hayvanlardan korkunuz kalmamış. İstediğiniz yere kolayca seyahat edebiliyorsunuz.

Kölelik kalkmış. Tebaalık sona ermiş. İyi kötü anayasal haklarınız var.

Okuma yazma, matematik biliyorsunuz. Öküz değilseniz hazmedemeyeciğiniz kadar bilgiye kolayca erişim imkanınız var.

Bi bitmediniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuow

Yaw o degilde bi zombi istilasi olsa ne guzel olurdu yaaa
    Harbiden oda eğlenceli olurdu
  • İşin gırgırındasınız ama bu yaşanan olay çok tehlikeli bir gelişme ve türkiyeyide ilgilendiriyor

• fıstoffury kullanıcısına yanıt
    Kıyamet azapların en büyüğüdür, hiç bir aklı başında insan kendi üzerine azapların en büyüğünün gelmesini istemez. Kaldı ki azabı tadacak olanda cehennemlik bir kişi oluyor ki düşün birde azapların en büyüğü (*Allah c.c. kurunun yanında yaşıda yakmaz). Enteresansınız azizim.

• rusya ve çin'e bağlı durumdur.

yalnız hatırlatmak isterim ki rusya ve çin suriyede yeri geldiğinde,çıkarları doğrultusunda ameriga,israil ve ab ile dolaylı ve/veya dolaysız ortaklık yapmışlardır.bunları bütün dünya takip etti,tarih kaydetti.

rusya ya da çin,ya da her ikisi beraber iran için batı toplumlarıyla savaşır mı? topyekün ve kocaman bir dünya savaşı bu sorunun cevabına bağlıdır bana göre.
    kaldı ki bu sorunun bana göre cevabı hayırdır.

çıkarları olmadan ne rusya ne de çin bu tip olaylara dahil olmaz bana.dahil olsa da çıkarlarına göre pozisyon alırlar.
    bknz. suriye.

iran saldırırsa ameriga yukarlardan iranı bombalayıp kendi adamlarını ya da işbirlikçilerini iran yönetiminin başına getirip savaş muhabbetlerini ortadan kaldıracaklardır.işbirlikçiler ameriga ile müzakere süreçleri başlayıp hızlıca üstü kapatılır konuların.

iran belki israile de saldırabilir.ama ameriga iran için bütün ajansal faaliyetlerini arrttırıp ona göre saldırılar yapıyordur.çünkü önce ülkeleri,insanları hatta bütün dünya vatandaşlarını hazırlıyor bu durumlar için.mesela iran için komutanları öldü ama ameriga ve batı ülkeleri için terörist öldürüldü.bu örnekler çoğaltılabilir.daha sonra böyle sofistik saldırıya geçiyorlar.bunlar artık bilinen taktikler.

bknz ırak.

genel olarak dünya ısınıyor.bu doğru.çıkar çatışmaları yeni dengelere mecbur bırakıyor, bu da doğru.bakalım zaman neler gösterecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vomitory

bu kıyamete yakın bir zamanda yerin altından çıakcak olan dbbaetül arz nedir ? insanlarla konuşacak diyor ? nasıl bir şeydir ? makinemidir hayvanmıdır ?

bazı komplo teorisyenleri günümüzdeki internet ağı dabbe dir diyorlar ?

Alıntıları Göster

• quote:

Yaw o degilde bi zombi istilasi olsa ne guzel olurdu yaaa
    Ben Efsaneyim'de olduğu gibi kansere tedavi bulunsa sonra zombiye çevirse insanları. Issız istanbulda gündüzleri gezsek gece saklansak süper olmaz mıydı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Savaş değilde kıyamet olursa iyi olurdu.
    Binlerce yıldır insanlar yaşıyor, kıyamete denk gelsek baya iyi.
    Kıyamet kopamaz çünkü henüz Hz Mehdi gelmedi o süreç yaşanmadı yani boşa heveslenme dostum
  • buroigil B kullanıcısına yanıt
    of beyzbol sopasini alican onune geleni kafasina koyucan ama hizli kosamayacaklar ve zeki olmayacaklar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

of beyzbol sopasini alican onune geleni kafasina koyucan ama hizli kosamayacaklar ve zeki olmayacaklar
    Yok hocam ya öyle ne zevki olur. Filmdeki gibi insan vücuduna sahip yırtıcı hayvanlara dönüşecekler. Deli gibi koşup ölümüne saldıracaklar. Gece korku içinde uyuyup gündüzleri avm de loot yapacaz

• buroigil B kullanıcısına yanıt
    cok tehlikeli ,isirir misirir sonra ugras dur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vomitory

dini safsatalarla alakası yokki ,

abd iranı kalbinden vurdu, şimdi iran bunun misillemelerini yapmak için savaş dansına başladı ortalık fena karıştı

sence akşamki suikast çok hafif ve önemsiz bir olaymı ?

abd nin bizim önemli bir generalimizi roketle vurduğunu düşün ? ne yapardık ? işte iranın başına gelende aynı derecede bir felaket

Alıntıları Göster
    Dini safsatalara inanmiyorum derken mesihin gelmesi vs. olaylarini kast ettim, durumdan haberim var yoksa.
  • Konuyu açanın yaşı max 15. Bir de peygamber demiş ya

• Ulen bir başlatamadınız 3.dünya savaşını.
    Şu dünyadan insanlık yok olsada kurtulsa şu gezegen.
    Hayvanlar ve bitkiler şu dünyada güzel güzel yaşasa be...

• Vomitory kullanıcısına yanıt
    Abd bizim önemli bi generalimizi vursa napardık demişsin “kınardık”
    İranda böyle yapıcak.
    He çok artislenirse 1 tane daha vurur usa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hala en yenisi 1400 önce yazılmış kitapları referans gönderiyorsunuz ya ben buna deliriyorum işte. Çıkarsa çıkar 3. Dünya Savaşı da, mesihtir, deccladir bu zırvaları artık lütfen salın ya. Bak 2020 oldu yıl, biz bile elektrikli araba falan üretiyoruz. Bu şizofrenik mitleri bi kenara bırakmasak mı artık?
  • yaw iran kim abd kim nereye ww3 cikariyonuz abd 2 bomba sallar siler irani haritadan

sanki çinle abd vurusuyo gibi ww3 ww3

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.