Şimdi Ara

Armband of magic power ?helpp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Armband of magic power ? ne işeyarıyor bılen varmı yardımcı olsun...

• ss koyarsan acıklayabiliriz...
  • tebrik ediorum seni.

O şey kalkan aldıgın şeyin ustundeki yere giyiliyo galiba. ama onu işlettirmen lazım

tahminim: rpg oyunlarda genellikle bole olur
  • Ohaa.nerden cıktı o.
  • burası uskomı ve o nerden cıktı
  • nasıl yanı nekadar eder buuu bırazdaha acıklarmsın....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O 60 lvl olunca master skilini acmak için arch mage drake nin istediği itemlerden bi tanesi onunla birlikte 1 kekuri 1 bone 1 harpy quenn tüyü bide 5 m verion master acıon...
  • mauseyi itemin üzerine getirde öle ss yolla. bakalım ne işe yarıo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfas

O 60 lvl olunca master skilini acmak için arch mage drake nin istediği itemlerden bi tanesi onunla birlikte 1 kekuri 1 bone 1 harpy quenn tüyü bide 5 m verion master acıon...

at at 1 defa mage masterı sadece onlarla açılmaz 5 m'de vermiyorsun o itemde mage master'ı için değil başka bişey.
  • evet omuzuna takıosun sanırım armbrand dio çünkü denedinmi omuzuna takmayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDadonis

quote:

Orjinalden alıntı: tayfas

O 60 lvl olunca master skilini acmak için arch mage drake nin istediği itemlerden bi tanesi onunla birlikte 1 kekuri 1 bone 1 harpy quenn tüyü bide 5 m verion master acıon...

at at 1 defa mage masterı sadece onlarla açılmaz 5 m'de vermiyorsun o itemde mage master'ı için değil başka bişey.

mage oynuorum we o item magenin masteri için werilir elemanın attı yok ayrıca yanında kekkuri we macig powder ister o kadar
  • mage masteri için verilen item. adoğru sölüyo. master açmak için gerekli itemleri götürüyon bunu alıon. sonrada geri kalanı verion ve master oluyon.
  • ben masteri actım boyle bırşey yoktu yanı benım mastır acıkkkkkkk
  • bu yeni özellik. arch mageye bakrsan laibadaki görürsün.yina aynı itemleri verion arch olmak için ama farklı yöntemle.
  • IYIDE BANA BU ITEMI NIYE VERIYOR KIME VERCEZ BUNU.. OBURUNDE BIZ ONA KEKURU TAKI VERDIK..
    BIRISIDE ONU BIRISINE KIRDIRACAKMIŞ DEDIII
    OYUDA SORUYORUM KIMSE BILMIYOR PAZARA KOYUYOR BU NE İŞE YARIYOR DIYORLAR BENDE SALIYOR:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.