Bildirim
Lord of the Rings Battle For Middle Earth II 64-bit Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım,
64 bit versiyonda oyuna başlarken options dosyası oluşturulamadığından böyle bir hata alıyorsunuz, aynı sorunu ben de yaşadım.
Öncelikle kullanıcılar/xxx/AppData/roaming/my battle for middle earth II files dosyasına gireceksin. ( appdata'yı görebilmek için gizli klasörüleri göster demen gerekir yapamazsan sor.)
Burada boş bir maps dosyası aç ve şu linkteki dosyayı da oraya athttp://rapidshare.com/files/124523936/BFME2_Optionsini.rar
Yapamazsan buradayım. -
Teşekkürler. Yalnız maps dosyasını oluşturup options.ini dosyasını maps'in içine değil aynı dizine atmak gerekiyormuş.
İyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-857078682 -- 14 Nisan 2010; 21:10:49 > -
olan yerlere rapidshare gelcek -
rapidshare gelecek -
işime yaradı çok teşekkürler -
ben bu oyununo söylediğin şeyi bulamadım ne yamcam? -
Merhabalar, uzun zamandır bu konu hakkında yeni linki arıyorum fakat bulamadım. En yakın tarihde burda verilmiş Düzenli olarak üye olmadan takip ediyordum fakat lazım oldugu icin üye oldum ve yardımınıza ihtiyacım var. Eğer elinde o options.ini dosyasının yeni linki kırılmamıs olarak elinde bulunduran varsa lütfen atabilirmi. Gerekirse telefondan ücret bile yollayabilirim lütfen yardım edin :( -
güncel +++ lütfen yardım edin -
Yahu yardımseversiniz diye gelmiştim. Kimsenin elinde yokmu şu meret dosya o kadar zamanım emeğim bosuna gidecek. Ücret bile vereceğim lütfen yardımm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X