Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wot simulasyon bu ise oyun. Asla wot un yerini dahi tutamaz. Belki çocuklar için
  • İkisi de simülasyon değil bay aynştayn.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thales_ -- 27 Temmuz 2016; 3:42:30 >
  • Tamamen bağımsız var karşıt bi oyun olmasına rağmen bu oyunun konusu neden world of tanks ana konusu altında tutuluyor anlamış değilim.

Bu arada, oyun şu anda nasıl? Oynanabilirlik konusunda tavsiye eder misiniz? 15 güne kadar idare eder bir pc toplayacağım, şimdiden online oyun arayışına girdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberKleiner

Tamamen bağımsız var karşıt bi oyun olmasına rağmen bu oyunun konusu neden world of tanks ana konusu altında tutuluyor anlamış değilim.

Bu arada, oyun şu anda nasıl? Oynanabilirlik konusunda tavsiye eder misiniz? 15 güne kadar idare eder bir pc toplayacağım, şimdiden online oyun arayışına girdim.
    quote:

Orijinalden alynty: UberKleiner
    Bu arada, oyun ?u anda nasyl? Oynanabilirlik konusunda tavsiye eder misiniz? 15 güne kadar idare eder bir pc toplayaca?ym, ?imdiden online oyun arayy?yna girdim.

?u syralar oyunda önemli düzeltmeler/de?i?iklikler yapylyyor. Grafik optimizasyon sorunlary hala tam olarak çözülmedi. Oynamak için 1-2 yama daha bekleyebilirsiniz. Ya da bizler gibi oyunu yükleyip keyifle oynayabilirsiniz.

• thales_ kullanıcısına yanıt
    Videolardan gördüğüm kadarıyla ses kalitesi mükemmel olmuş. Oynayış da eski wot gibi. Yapımcılar da oyuncuları dinleyip oyuncuları düşünerek hareket ediyorsa daha daha iyisi yoktur. Beklemedeyim

İlginiz için teşekkürler.

• Wot u betasından başlayıp uzun bir süre oynamış bir insan evladı olarak hoşuma gitti bu armored warfare. Neden derseniz parayı veren gold ammoyu atar rakibini hallaç pamuğuna çevirir mantığını bu oyunda göremedim. Stok tankla wotta nal toplarken burada bir şeyler yapabiliyorsunuz en azından(Ölüm gibi gelirdi o tankın 2-3. topunu kasmak dandik topla falan). 3.sü elbette ping. Wotta 120nin altını görememiş birisi olarak armored warfare da 60-70 arası ping alıyorum çok iyi !

Yukarıda da bir arkadaş wot simulasyondu bu oyun demiş. Aynen öyle insanı kanser etme simülasyonuydu wot kastığın tanka nerf gelir paralı tayfa en yeni top tierleri bufflu haliyle exp.leri goldla çevirip çevirip açar. Ağzının suyu akarak izlersin. Ha ne olur sen o tankı kasana kadar nerf getirirler Attığın mermi kaybolur, görüşünde binadan çıkan tank kaybolur, arty kafana kafana nokta atışı yapar Gerçekten de simülasyonmuş he. Yaşam simülasyonu mübarek, yersen.

• Chally 1
    Bu mesaja eklenen görseller:

Armored Warfare-ANA KONU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertum

wot simulasyon bu ise oyun. Asla wot un yerini dahi tutamaz. Belki çocuklar için

Şaka ise çok iyi, ciddi olarak böyle bir yorum yaptıysan durum vahim. :)
  • Bu wot çok sıkıcı gelmeye başladı bunu indirmeye değer mi kafayı yermiyim bunu oynarsam ?
  • Öncelikle deneme maksadı ile oyunun tier 2ye kadar oynanabilen starter sürümünü indiriyorsunuz 2.85 gb falan tutuyor. Oyun mekaniği falan orada belirgin oluyor zaten. Akabinde beğenirseniz 10gblık veri pakedi güncellemesi ile tam sürüme yani tier 3 sonrasına erişebilirsiniz.

Bilmeyenler varsa 1 hafta premium + tier 3 type 59 premium tank veren alienware kodu için link;
    https://eu.alienwarearena.com/giveaways/armored-warfare-starter-pack-key-giveaway
  • kerrjo1 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, bu verdiğiniz linkten direk indiriyorum o zaman akşam. Deneyelim bakalım bi nasıl yapmışlar.
  • spawn42 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

Oyunu indirmek için oyunun kendi sitesi mevcuthttps://aw.my.com/ . Yukarıda vermiş olduğum link bonus kod ve premium tank veriyor. Oyuna premiumla başlamak avantajlı olur.
  • WoT kadar çok tutmadı galiba bu oyun?
  • Sturmbannführer kullanıcısına yanıt
    Valla 3-4 gündür oynuyorum hiç Türk'e rastlamadım oyunda . Bizde popüler değil fakat kuzey avrupa falan tipik kitle oynuyor, oyun bulmada sıkıntı yaşamadım hiç.
  • premium mermiye gerek olmayan oyun. delinmeyen zırh yok çünkü
  • Türkçe desteği gelecek mi bu oyuna bilgisi olan var mı, en azından menüler vs. Türkçe olsa güzel olurdu
  • Çünkü oyunda premium mermi yok :)

• Aerospace kullanıcısına yanıt
    tamam işte premium mermi eklemeye gerek duymamışlar oyuna
  • Arkadaşlar klanda olan varsa katılmak isterim klana.

• pre tank vs. etkinlik görev felan yokmu arkadaşlar yakın zamanda. bunları nereden takip edebiliriz. İngilizce olduğundan bir şey anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.