Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orijinalden alıntı: enoiciyiz

Sd ile hd arasında ne kadar bir fark var acaba?

bilmiyorum ama tahmini Grafik kalitesidir büyük ihtimal keza aralarında oyuna başka bir etken olarak etki etse çok saçma olurdu kimse SD indirmezdi.

Alıntıları Göster
    https://aw.my.com/gb/mercenary-showdown

Şuradan hesabınız ile girip tarafınızı seçerseniz 3-7 gün arasında Premium hesap kazanabilirsiniz ve bu bir eşya olarak inventory kısmına eklenecek istediğiniz zaman içerisinde kullanabileceksiniz.Oyun içinde bu inventory

Ve bunun dışında bir de 6 günde bir gelen 1 günlük premium ve 50 gold oyuna giriş ve Launcher üstünde ki etkinlik var.Bunlar ile ilgili daha detaylı bilgi resmi site üzerindeki forumda Genel Sohbet kısmından ulaşabilirsiniz.

• Ekran kartimda problem oldugundan dolayi giremiyorum uzun suredir. Onboardla dusuk ayarda filan oynanabilsrydi iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Ekran kartimda problem oldugundan dolayi giremiyorum uzun suredir. Onboardla dusuk ayarda filan oynanabilsrydi iyi olurdu.
    Yarından itibaren yeni bir etkinlik geliyor tüm etkinlik sonunda

1-4 milyon Credit
    2-14 gün Premium "istenildiğinde aktif olacak şekilde hesaba ekleniyor aktif olana kadar çantanız da duruyor garajda".
    3-Tier 4 Premium AFV aracı (sadece bu etkinliğe özel veriliyor başka türlü edinmek mümkün olmayacak)

daha detaylı bilgi ve sorular için kendi forumunda Genel Sohbet alanından ya da kendi sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Bunun yanında hergün login olma eventi ve Mercenary Showdown etkinliği sürüyor hala ve son olarak da öncelikli Çin MBT lerini içeren 3.Satış Tedarikçisi oyuna eklendi önümüzdeki yamada da Tier 7 Premium Merkava IIB MBT 'si eklenecek tabi bu 3.Satış tedarikçisinde İsrail MBT lerini ve Fransız MBT ve araçlarını da göreceğimizi şimdiden söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 6 Mart 2016; 21:07:35 >

• quote:

Yarından itibaren yeni bir etkinlik geliyor tüm etkinlik sonunda

1-4 milyon Credit
    2-14 gün Premium "istenildiğinde aktif olacak şekilde hesaba ekleniyor aktif olana kadar çantanız da duruyor garajda".
    3-Tier 4 Premium AFV aracı (sadece bu etkinliğe özel veriliyor başka türlü edinmek mümkün olmayacak)

daha detaylı bilgi ve sorular için kendi forumunda Genel Sohbet alanından ya da kendi sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Bunun yanında hergün login olma eventi ve Mercenary Showdown etkinliği sürüyor hala ve son olarak da öncelikli Çin MBT lerini içeren 3.Satış Tedarikçisi oyuna eklendi önümüzdeki yamada da Tier 7 Premium Merkava IIB MBT 'si eklenecek tabi bu 3.Satış tedarikçisinde İsrail MBT lerini ve Fransız MBT ve araçlarını da göreceğimizi şimdiden söyleyebilirim.

Alıntıları Göster
    Yarın yani 1 Nisan ve 4 Nisan arası

%100 Reputation yani XP
    %100 Credit kazanımı olacaktır

Facebook resmi sayfasında duyurusu yapılmıştır belki görmeyen olmuş ise buradan da yazayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 31 Mart 2016; 11:35:44 >

• quote:

Yarın yani 1 Nisan ve 4 Nisan arası

%100 Reputation yani XP
    %100 Credit kazanımı olacaktır

Facebook resmi sayfasında duyurusu yapılmıştır belki görmeyen olmuş ise buradan da yazayım dedim.

Alıntıları Göster
    yakın bir zamanda oyuna ''ALTAY'' Tankı ekleniyor arkadaşlar.haber rus sitelerinde kesinleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatpasa

yakın bir zamanda oyuna ''ALTAY'' Tankı ekleniyor arkadaşlar.haber rus sitelerinde kesinleşti.

Alıntıları Göster
    Yeni bir etkinlik duyuruldu

Bu akşamdan itibaren ayın 30'una kadar sürecek toplamda 25 gün boyunca

Her akşam bizim saatimize göre akşam 20:00'dan 23:00'a kadar toplamda 3 saat boyunca %100 Credit ve Reputation/XP kazanımı olacak her PVE/PVP maçınızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 5 Nisan 2016; 15:41:08 >
  • quote:

Yeni bir etkinlik duyuruldu

Bu akşamdan itibaren ayın 30'una kadar sürecek toplamda 25 gün boyunca

Her akşam bizim saatimize göre akşam 20:00'dan 23:00'a kadar toplamda 3 saat boyunca %100 Credit ve Reputation/XP kazanımı olacak her PVE/PVP maçınızda

Alıntıları Göster
    Şuan oyunu indiriyorum önerilere açığım .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

Şuan oyunu indiriyorum önerilere açığım .s

Alıntıları Göster
    wotun saçma sapan en son çıkan ses yamasından sonra oyunu açasım gelmiyor.güncellemeden sonra toplam yarım saat oynamadım. birde bunu deneyelim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: elondel

wotun saçma sapan en son çıkan ses yamasından sonra oyunu açasım gelmiyor.güncellemeden sonra toplam yarım saat oynamadım. birde bunu deneyelim :D

Alıntıları Göster
    beyler oyunu şu anda aktif olarak oynayan biri cevap verebilirmi lütfen oyunun oyuncu sayısı nasıl şu anda oynayan varmı maç bulma süreleri ortalama ne kadar cevaplarınız için şimdiden tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mburha

beyler oyunu şu anda aktif olarak oynayan biri cevap verebilirmi lütfen oyunun oyuncu sayısı nasıl şu anda oynayan varmı maç bulma süreleri ortalama ne kadar cevaplarınız için şimdiden tşkler.

Alıntıları Göster
    Ben oynuyorum oyuncu sayısı iyi maç buluyor çok bekletmeden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deta53

BETA oyun için gold fiyatları tuzlu. fiyat indirimi olması lazım.

Beta fakat herhangi bir sıfırlama olmayacağı için Gold fiyatlarında bir indirim yok

fakat arada sırada güzel indirimler ve bonuslar oluyor

mesala şu sıralar Gold alımlarında %20 bonus var bu hafta salı gününden sonra yeni bazı bonuslar açıklanacak.

bunun gibi devamlı genelde her hafta belli başlı oyunculara yönelik bir şeyler oluyor ileri ki dönemlerde iyice her şey yerine oturacaktır .

keza her oyuncu için Ana Karargah var çeşitli oyun içi mekanikleri ilgilendiren unsurlara yönelik iyileştirme yapabiliyoruz mesala , Oyun içi her türlü kazanımı % 10'a varan artırım yapabiliyoruz ya da Premium hesap alım gold miktarını %10'a varan şekilde indirebiliyoruz.

Alıntıları Göster
    Yeni bilgisayar alalı wot a girmez oldum bu daha iyi geliyor grafik,atmosfer,oynayış,sesler vs

• quote:

Orijinalden alıntı: furiii

Yeni bilgisayar alalı wot a girmez oldum bu daha iyi geliyor grafik,atmosfer,oynayış,sesler vs

Alıntıları Göster
    oyundaki grafiklerde antiallasing maalesef yetersiz grafik kalitesinde çok kumlanma oluyor harita çevresi çok karmaşık ve açık renklerle kaplı hala wot'a rakip olamaz ama potansiyeli wottan fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

oyundaki grafiklerde antiallasing maalesef yetersiz grafik kalitesinde çok kumlanma oluyor harita çevresi çok karmaşık ve açık renklerle kaplı hala wot'a rakip olamaz ama potansiyeli wottan fazla

Alıntıları Göster
    AW wot'tan daha güzel ve daha keyifli bir oyun. Ayrıca bir grafiker olarak, grafiklerin ve ölçeklemelerin wot'tan daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. (High ve Ultra'da fps-optimizasyon sorunları henüz tam halledilmiş değil. Zamanla düzelteceklerdir. / Orta halli makinayla mediumda stabil 60fps alıyorum. lag ping yok, akıp gidiyor.)

MM konusunda ciddi bir çalışma yapıyorlar. Özetlemek gerekirse; maçlarda prolar bir tarafta, nooblar diğer tarafta toplanmayacak.

Wot'un 6 yılda yapmadığı bir çok şeyi 6 ayda yaptılar, daha ne olsun.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: thales_

AW wot'tan daha güzel ve daha keyifli bir oyun. Ayrıca bir grafiker olarak, grafiklerin ve ölçeklemelerin wot'tan daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. (High ve Ultra'da fps-optimizasyon sorunları henüz tam halledilmiş değil. Zamanla düzelteceklerdir. / Orta halli makinayla mediumda stabil 60fps alıyorum. lag ping yok, akıp gidiyor.)

MM konusunda ciddi bir çalışma yapıyorlar. Özetlemek gerekirse; maçlarda prolar bir tarafta, nooblar diğer tarafta toplanmayacak.

Wot'un 6 yılda yapmadığı bir çok şeyi 6 ayda yaptılar, daha ne olsun.:)

Alıntıları Göster
    kumlanma diye bir şey yok. grafik ayarlarınızı kontrol edin.

• quote:

kumlanma diye bir şey yok. grafik ayarlarınızı kontrol edin.

Alıntıları Göster
     Armored Warfare-ANA KONU

• quote:

Armored Warfare-ANA KONU

Alıntıları Göster
    0.16 güncellemesiyle AW kendi kitlesini bulmaya devam edecek. Bu anlamda isteyen Mail.ru için yayınlanan özel PTS sunucularına kayıt yaptırabilir. Yeni gelecek 0.16 güncellemesini deneyimlemek isterseniz:

https://aw.mail.ru/news/3874.html

Not: Sunucular saat 18'de açılıyor. Gün boyu açık değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-Tarih -- 20 Haziran 2016; 13:03:49 >

• Geçen günkü flash sale indiriminde büyük paketi(wolf,ice ve merc edition premiumların hepsi) kapan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighonFire

Geçen günkü flash sale indiriminde büyük paketi(wolf,ice ve merc edition premiumların hepsi) kapan varmı
    E3 fuarı için humblebundle sitesinin kampanyasını kaçırmayın arkadaşlar! Sadece 1$'lık ödeme ile bir sürü oyun ve Armored Warfare için 2500 gold + 30 günlük premium + Tier 5 Chieftain Mk6 Leader tankını alabilirsiniz. Her zamanki gibi premium üyelik inventoryinize düşüyor ve istediğiniz zaman kullanabiliyorsunuz. Ben şimdiden aldım, durumdan haberdar olmayanlar için paylaşıyorum.
    Satın alma linki:https://www.humblebundle.com/e3-digital-ticket

Ücretsiz Tier 3 Type 59 Legendery ve 7 gün premium üyelik için bu linki kullanabilirsiniz!
    https://eu.alienwarearena.com/giveaways/armored-warfare-starter-pack-key-giveaway

Hesaptaki premium tanktan screen shot.
     Armored Warfare-ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 17 Haziran 2016; 15:48:05 >

• GARYOSAVAN kullanıcısına yanıt
    humblebundle süper bir paket vermiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

humblebundle süper bir paket vermiş :)
    güncel. kimler burada
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.