Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendekide şans evde internet yok hat olmadığında siftah yapamadım daha hediyeler göz göre göre gidiyor
  • Oyun geçen çıkan patch'den sonra baya bir yol kat etmiş gibi duruyor. Ancak buradaki sıkıntı her oyunda olduğu gibi tek başına oynamak bir süre sonra sıkıyor. Bildiğiniz bir klan, takım vb.. bir ekip var mı ?
    Leo 2AV ve MK5 mevcut elimde. Fena da oynamıyorum aslında, fakat yalnızlıktan dolayı sürekli olarak PVE yapıyorum...
    Hani olurda eklemek isteyen var ise kullanıcı adım;
    Unraiser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 30 Aralık 2015; 14:03:25 >
  • oyunda sikilan plat felan yapmak isteyen varsa genelde geceleri online m nick

KurT_KnisPeL_TR
  • oynanmıyor ki girdim meraktan type 59 ile savaşa giremedim

Armored Warfare-ANA KONU

Armored Warfare-ANA KONU

• Arkadaşlar bu oyun wot'a oranla daha eğlenceli mi sizce? Pay to win oranı ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun nickim SisDagi isteyen ekleyebilir.oyun çok eğlenceli tabiki eksiklikleri var ama yeni bir oyun olduğu için mazur görmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

oynanmıyor ki girdim meraktan type 59 ile savaşa giremedim

Armored Warfare-ANA KONU

Armored Warfare-ANA KONU

Oyunun full sürümünü indir seninki Starter versiyonu.

orada gözüken lag bende yok

• arkadaşlar bende net yok arkadaşa verdim laptop u indirdi oyunu açıyorum next yapamıyorum diyor alamadık type59 ları napcaz basına gelen varmı kendide indirdi onda da aynı sorun var ekranı geçemiyor onun da benimde msı Ge60 laptoplar
  • Bu sıralar Tank Destroyerlerin hepsine %30 Credit ve Gold indirimi geldi bilginize

tabi Dönemsel Tank amblemleri de var bedava verilen

özellikle Premium Tier 4 Tank Destroyer AMX 10 P 'yi 700 Gold'a kesinlikle tavsiye ederim Mürettebatı ve Retrofil modülleri güzel verirseniz tanka göre de oynarsanız çok zevkli bir araç.

yaklaşık olarak 15 Tl ye 1100 gold alabiliyorsunuz 400 gold da sizde kalıyor.

En Para Kartını da tavsiye ederim Kredi Kartı olmayan kişilere.çok güzel bir sistemi var Finansbank'ın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 6 Ocak 2016; 22:09:00 >
  • OF-40 hayal kırıklığı oldu
  • Mevsimsel Tank İkonlarını alıyor musunuz?
  • Oyun p2w mi arkadaşlar?ve gibi eksiklikler var şu anda bekliyim mi yoksa indiriyim mi?
  • kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar. Gerçekten güzel bir oyun.
  • Şöyle bir video gördüm Rusça da olsa güzel geldi

direk oyun içi grafikler ile yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 10 Ocak 2016; 15:35:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

Oyun p2w mi arkadaşlar?ve gibi eksiklikler var şu anda bekliyim mi yoksa indiriyim mi?

dostum ilk baslayanlara ayricalik tanicaklarini dusunuyorum indirimler olsun bonuslar felan su an tek sorun gece player sayisi az bence basla ara ara gir x leri al hem oyun icin alt yapin hazir olur yeni basliyanlara sozum mumkun oldukca plat yapin ef degeriniz yuksek olsun sonradan pisman lur ikinci hesap girisimlerine gerek duymayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingtiger61

quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

Oyun p2w mi arkadaşlar?ve gibi eksiklikler var şu anda bekliyim mi yoksa indiriyim mi?

dostum ilk baslayanlara ayricalik tanicaklarini dusunuyorum indirimler olsun bonuslar felan su an tek sorun gece player sayisi az bence basla ara ara gir x leri al hem oyun icin alt yapin hazir olur yeni basliyanlara sozum mumkun oldukca plat yapin ef degeriniz yuksek olsun sonradan pisman lur ikinci hesap girisimlerine gerek duymayin

Teşekkürler.

• Şu sıralar oyunu kasın arkadaşlar sonrasında oyun kendini iyileştirince her şey bu kadar basit kasılır olmayabilir.
  • aktif türk klanı yokmu.
  • 2 mac yaptim..ping 200ms den aşağı düşmedi,hemen sildim

• quote:

Orijinalden alıntı: padrino86

2 mac yaptim..ping 200ms den aşağı düşmedi,hemen sildim

aylardır oynuyorum 200 ping olmadı Antalya ADSL.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.