Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun gayet oynanabilir durumda WOT dan fersah fersah ileride BETA olmasına rağmen ki; WOT çıkalı 4 sene mi ne oldu düşünün arada ki farkı...

ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim bu ileride olacakların garantisi değil kötüye de gidebilir her zaman bunun bilincinde olunması gerekir.

WOT'u sevmiş adam bu oyuna bayılır WOT çakması diyenlere hiç aldırmayın gayet üstün bir oyun başlayınca göreceksiniz.

64 Bit Harici Ekran kartlı dışarıdan fanlı soğuttuğum bir Laptop ile Low ayarlarda 30-60 FPS değerlerinde 80MS Ping değerlerinde oynuyorum EU serverında varsa sormak istediğiniz bir soru sorabilirsiniz.
  • Oyunu günlük olarak PVE bazında oynamaya devam ediyorum. Ancak oyunda beni soğutan en büyük etken komutanların veya takılan eşyaların (Özellikle reload zamanlarını etkileyenler) özelliklerini bazı oyunlarda düzgün bazı oyunlarda bozuk olması. Leo serisinden ilerliyorum reload zamanını 6 saniye düşürdüğüm halde kimi zaman 7 sn, kimi zaman 6.5sn gibi değişen süreler geliyor. Ayrıca bazen bu zamanlarda dolduğu halde bug'da kalıyor.

Hele bir hata varki en sıkıcısı ; TD'lerde 3.80sn'ye kadar reload düşürdüm ve reload dolmadan önce 0.01 olduğunda ortalama 1-2 sn kadar orada bekliyor ve sonra ateş edebilirsin durumuna geçiyor. Bu da o zaman bu geliştirici aletleri ne diye kullanıyoruz dedirtiyor. Evet oyun beta ama şu sorunlar sürekli çözdük diye patch yayınlayıp sürekli olmadığına dair feedbacklerle forumlarını dolduruyoruz.. Bir çok oyuncu bu konudan dert yakınıyor.

Onun dışında, oyun gayet güzel ve eğlenceli sayılabilir.

• ben oyunu beğenmedim. oyunda savaş ortamı yok sanki araba yarışı oynuyormuş gibi bir atmosferi var. mecbur wot oynayacağım. modern tanklar var diye güzel olacak sanıyordum ancak bana uymadı.
  • Modül ve stiller hakkında bilgi verecek olan var mı ingilizce olduğu için anlayamadım pek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllarımı çalan wottan sonra ilaç gibi geldi bea. gerek tankları gerek matchmaking wotun düzeltilmiş ve modernleşmiş hali. en önemlisi forumlarda sürekli yapımcıları geziyor ve kullanıcı isteklerine göre oyuna yön veriyorlar. Bu bile başlı başına yeterli

Güdümlü tank füzesi var mouse la yönlendiriyorsun oyunun en zevkli yanlarından biri. Deneyin denettirin efenim.

not: jincx
  • rabbitweed R kullanıcısına yanıt
    WOT'ta artyler baş belası iken AW'de güdümlü füzeler tam bir baş belası... Özellikle tier 4'te M551 Sheridan bu açıdan tehlikeli bir makine... 10 saniyede bir 400 vuran 152'lik topu yetmiyormuş gibi bir de ATGM füze de atabiliyor, hayvan eti yemiş hayvan yaa!
  • füze gelirken zaten haber veriyor ben geliyorum diye. nasıl başbelası olabilir ki? kaçmayı becermekte önemli tabiki
  • rabbitweed R kullanıcısına yanıt
    abi düşünsene herif 50 metre dibinde kayaya saklanmış sana füze yolluyor, uzaktan füze yollayanların arty'den farkı yok zaten ama yakın mesafeden atma kabiliyetinin olması bu araçları tehlikeli hale getiriyor zaten...
    AW'de artyden hiç korkmuyorum, arty kasanları da anlamıyorum doğrusu... adamın attığı top bana gelene kadar çoktan arazi oluyorum, sorun yok...
  • füze yi kayanın arkasından atamaz. hedefi / nişangahı seni görmesi lazım. gövdeyi sana göstermesi lazımki seni vurabilirsin ve füze gidene kadar da açıkta beklemek zorunda. Güdümlü füzeleri tutturmak zor o yüzden.kendini de tehlikeye atıyorsun. Güdümlü füze sistemi sandığın gibi çalışmıyor. biraz daha tecrübe etmen gerekli
  • valla sana gelen artyciler iyi oynayamıyor demekki. abbot gibi şarjörlü olanlar öttürüyor adamı oyunda.
    gameplay videolarına falan bak istiyorsan? :)
  • t90 sahibi ve leopard sahibi olan? giden kasan varmı aramızda? birkaç sorum olacakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: bullx

t90 sahibi ve leopard sahibi olan? giden kasan varmı aramızda? birkaç sorum olacakta

T90 mevcut gayet sağlam bir tank kıvrak hizli nişan alır dmg ve delme orani iyidir nerdeyse fulledim sayılır 600 deler ap ile 700 vurursun bana göre digerlerinden tek eksiği silahın diger ruslardaki gibi az eğim almasi...

• HumWE kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam bir t 90 çekeriz bizde ozaman :D

herkes m1 e falan gidiyor bende dedim t90 alalım vodka koyarız motoruna basar gider :D

9 larda t90ms damage de lider görünüyor bide en hızlısı galiba
  • Oyun hakkında soruları olanlar için burada bir oyun rehberi hazırladım. Hemen hemen her şeyi içeriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

Oyun hakkında soruları olanlar için burada bir oyun rehberi hazırladım. Hemen hemen her şeyi içeriyor.

Güzel çalışma elinize sağlık , geçenlerde 3 gün bir bonus booster geldi bu kişisel mi yoksa genel bir hediyemiydi bilginiz varmı yada belli bir görev içinmiydi ? bu booster sayesinde her oyun 10k exp 1 günde t80 den t90 a geçtim geri kalandada t90ms in %70 i tamamlandı :)

Hatta tesadüfmüdür bilemem booster ile beraber 5 gün kadarda premium geldi expler havada uçuştu kredi yerinde saysada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HumWE -- 4 Aralık 2015; 22:46:34 >

• HumWE kullanıcısına yanıt
    Şükran günü dolayısıyla 4 gün boyunca %300 XP etkinliği vardı ve giriş yapılan her gün için +1 gün Premium hediye ettiler.

Çok güzel etkinlik oldu ben de Leo2 A6 ve Crab kaptım, etkinlikten maksimum faydayı sağlamak için 4 gün boyunca PVE oynadım, bir maçta en fazla 38000 civarı Xp aldım.

Armored Warfare-ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 5 Aralık 2015; 1:00:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GunsNBeer

Şükran günü dolayısıyla 4 gün boyunca %300 XP etkinliği vardı ve giriş yapılan her gün için +1 gün Premium hediye ettiler.

Çok güzel etkinlik oldu ben de Leo2 A6 ve Crab kaptım, etkinlikten maksimum faydayı sağlamak için 4 gün boyunca PVE oynadım, bir maçta en fazla 38000 civarı Xp aldım.

Armored Warfare-ANA KONU

Sağlam etkinlikti t80 yarıdaydı onu t90 yapıp nerdeyse fulledim 90ms inde 700k exp hazir amma velakin para mafiş 😄

• Bu etkinlikleri takip etmek için herhalde başka foruma bakmak gerekiyor. İndirmiştim oyunu geçenlerde de etkinliklerden haberim olmadı. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunsNBeer

Armored Warfare-ANA KONU

sansima tukurreyim ya ulan tam etkinligin oldugu donem tatile gittim

oyunda turk cok goruyorum hemen clan kurmuslar konuyu ilerletmemiz lazim oyun hakkinda haberleri hizli edinemiyoruz

• Tüm oyunculara hediye olarak Type 59 tankı verilecek.Tahminimce Yılbaşı verilir.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.