Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu indiriyorm başlangıç için tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 leveli açmak için ne yapmak gerekiyor.Her tankın kendine göre yüzdesi var yavaş yavaş doluyor.sonunda 3 levlleri açtım hepsini aldım dursunlar.Tam olarak çözemedim.Birde komutan dışında kimseyi başka tanka atayamıyorsunuz galiba.
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    normal wot taki gibi xp kasiyorsunuz tier 3 e kadar rahat kasiliyor zaten.ayrica bende sizin gibi ugrasmistim murettebari diger tanka aktaramiyorsunuz arkadaslar.her tanki skilleri yeniden oynadikca aciliyor
  • geçen beleş pre verdiklerinde biraz uğraştım tüm tanklar 4 de =) eskileri de satmadım garaj sınırı yok oyunda =)
  • nikim black-mamba 1 tier 7 bolca 6 1 5 tier var. ekleyebilirsiniz.
  • kingtiger61 kullanıcısına yanıt
    personel taşıma yok. tank komutanı zaten çoğunda aynı. perkler çabuk geliyor zaten.
  • alembizim kullanıcısına yanıt
    Bazı tanklar exp dışında özel kondisyonlarda istiyor bkz sophie ağacının tanklarında 100 maç oyna gibisinden

• Bende deneyeceğim laptop ile kasmazsa devam ederim.

Modern tanklar ilgimi çekti birden resimleri görünce indiresim geldi.
  • arty ile oynadıgınızda her atışta arty yeri işaretleniyor.Wot oldugu gibi degil.Ayrıca arty attıgında normal tank kullanıyorsanız bir uyarı veriyor.Aynı uyarıyı sanırım tanssavar atan bazı tanklara karşıda veriyor.
  • Tier 8 - T-90
    Tier 9 - Challenger 2. Hatta yapabiliyorsanız Stingray 2'deki HP retrofitini alıp Chally 2'ye giydirin. Artık 4.5k HP ile MMORPG oynar gibi oynarsınız.
  • Dal olarak hangi dalı önerirsiniz ilk wot daki is 7 dalı gibi

• brampr kullanıcısına yanıt
    Daha önce chal. topunun delmedigini,zırhının olmadıgını,hızının olmadıgını söylediniz. Abrams veya t90 gitmenin daha iyi oldugunu söylemiştiniz.Bu yazınızdan dolayı abrams çevirmiştim rotayı.Herhalde challenger serisi çöp dedim.Üstelik gitmesi daha rahat.Direk Challenger eledim.Fakat ne olduda challenger hakkında düşünceleriniz degişti?Anlaşılan ilk önce chalenger gitmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

Daha önce chal. topunun delmedigini,zırhının olmadıgını,hızının olmadıgını söylediniz. Abrams veya t90 gitmenin daha iyi oldugunu söylemiştiniz.Bu yazınızdan dolayı abrams çevirmiştim rotayı.Herhalde challenger serisi çöp dedim.Üstelik gitmesi daha rahat.Direk Challenger eledim.Fakat ne olduda challenger hakkında düşünceleriniz degişti?Anlaşılan ilk önce chalenger gitmek lazım.

Challenger serisine ayın 17'sindeki güncellemeyle hayvan gibi buff geliyor. Ariete şu an çöp bir tank. Böylesine bir buff alacağını tahmin etmemiştim açıkçası. Abrams'a gitmiş olmanız bir dezavantaj değil. Şu an oyundaki en iyi tanklardan birisi. Patch sonrası kritik yediği zayıf noktasını kaybedecek ve karşılığında ufak bir HP nerf alacak. Şunu da söylemeden geçmeyeceğim 9. seviye tank açmak için jeton sistemi var. Yani Wolfli'den açtığınız herhangi bir 8. seviye tank ile o satıcıya ait herhangi bir 9. seviye tankı açabilirsiniz. Challenger'ı açıp oynayın yeni güncellemeden sonra. Emin olun eski haliyle oynamaktan daha keyifli olacaktır.

• brampr kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz bu ise buff konusunu baya abartmışlar,

Challenger 1
    The Challenger 1 has been performing below expectations. While it does have strong armor, its weak points, low penetration, and lower HP than the Abrams, coupled with lower speed, have made it perform below par. To help bring it up to par, we've bumped its penetration up to levels more comparable to other MBTs of the same tier and increased its hit points, which we feel will give the Challenger 1 the necessary resilience needed to be an excellent brawler. Additionally, we've significantly buffed the frontal sides of the turret and hull enough to bounce some MBT shells, along with strengthening the driver's sight weak point and removing the gunner's sight weak point.
    Stock AP penetration increased from 342 to 377
    First AP upgrade penetration increased from 360 to 396
    Second gun stock AP penetration increased from 360 to 405
    Second gun upgraded AP penetration increased from 368 to 423
    Increased frontal hull sides from 80 to 275
    Increased frontal turret sides from 176 to 330

• 10 levllere bakıldıgında abrams challengerdan iyidir.Fakat 3 levelden sonra direk 5ten başlaması sebebiyle challenger gitmesi daha kolay olabilir.
  • Grafikleri vasat, oynanış WOT çakması, araç fizik ve dinamiklerinde gerçekçilik sıfır.

Armored Warfare-ANA KONU
     Armored Warfare-ANA KONU
     Armored Warfare-ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 16 Kasım 2015; 16:07:15 >

• Son yama ile sanki oyun yağ gibi akıyor. Sanki optimisazyon arttırılmış. Yoksa bana mı öyle geliyor ?

Amd 6300, r270x, 8gb ile shading, object detail medium, diğerleri very high, 1680x1050, 60 fps akıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

Grafikleri vasat, oynanış WOT çakması, araç fizik ve dinamiklerinde gerçekçilik sıfır.

Armored Warfare-ANA KONU
     Armored Warfare-ANA KONU
     Armored Warfare-ANA KONU

Warthunder gerçekten grafik olarak çok iyi, modeller süper.

Bu oyunun farkı modern araçlar, ve WOT'a göre bazı şeylerin düzgün yapılmış olması. WOT ve Warthunder'ın kaç senedir geliştiğini düşünürsek, bu oyun da fena olmayacaktır. Bu arada AW, WOT'un bir klonu, maçın başında gelen tık tık sayma sesinden, diğer pek çok şeye.

Bu video polonyaca ama grafik ve oynanış hakkında fikir verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 20 Kasım 2015; 17:15:54 >

• İşin açıkçası Grafik herşey değil benim için çünkü sistemin çok düşük yüksek olsa zaten

bu tip oyunları çok ama çok az oynardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brampr

quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

Challenger serisine ayın 17'sindeki güncellemeyle hayvan gibi buff geliyor. Ariete şu an çöp bir tank. Böylesine bir buff alacağını tahmin etmemiştim açıkçası. Abrams'a gitmiş olmanız bir dezavantaj değil. Şu an oyundaki en iyi tanklardan birisi. Patch sonrası kritik yediği zayıf noktasını kaybedecek ve karşılığında ufak bir HP nerf alacak. Şunu da söylemeden geçmeyeceğim 9. seviye tank açmak için jeton sistemi var. Yani Wolfli'den açtığınız herhangi bir 8. seviye tank ile o satıcıya ait herhangi bir 9. seviye tankı açabilirsiniz. Challenger'ı açıp oynayın yeni güncellemeden sonra. Emin olun eski haliyle oynamaktan daha keyifli olacaktır.

su jeton olayini acarmisin ???

ayrica soliyim m1a1 abrams aldim hicte pisman degilim.ingiliz bence artik kasilabilir zirhi baya degisti kuvvtlendi.hatta bence tier 5 ingilizi hemen kasin cunki araya tier 6 girmeden ben kasip challenger i aldim simdi dursun ilerde neden kasmadim diye pisman olmam en azindan.2. sirada rus kasicam ortalamanin baya ustunde bi damage orani var.sunu da demeden gecemicem bu oyun cikali topu topu 1 2 ay oldu 4 5 senelik oyunlarla kiyaslarsaniz yanlis yapmis olursunuz ki adamlar digerlerinin 4 5 senede getirdiginin ustune koyup piyasaya cikarttilar.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.