Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aman beyler aman, Chally bu haliyle oynanmaz. Yarın öbür gün Batı avrupa MBT ağacını doldururlarsa diye belki alınabilir ama berbat bir tank. Top delmez, hız yok, zırh yok. T90 kasın, Abrams kasın
  • oyundaki nickim chewrim ekleyin plat atarız arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chewrim -- 16 Ekim 2015; 21:47:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun en sevdiğim tarafı, maç sonrası tüm kazandığım deneyim ve parayı, en ince ayrıntısına kadar şefaf bir biçimde göstermesi. Bunun yanında maç kazanma ve kaybetme arasında sadece 1.25 katsayı farkı olması da ayrı bir güzellik, kaybettiğiniz maçta çok iyi oynarsanız size güzel bir deneyim ve para olarak getirisi oluyor.

Bunun yanında PVE maçları da deneyim kasmak isteyenler için güzel. Ne yazık ki yalnız girerseniz, bazen mal bir takıma denk geliyorsunuz, intahar eden üst seviye tanklar falan, ama çok sık olmuyor. Özellikle arkadaşlarla girerseniz, HARD olana gireceksiniz, 1500-2000 deneyim geldiği bile oluyor.

Oyunun grafikleri WOT'dan daha optimize, yalnız kendi bilgisayarınıza göre grafik ayarlarına, ince ayar yapmanız gerekiyor. Bunu yaparsanız tatmin edici grafiklerle 45-60 fps'ler alabilirsiniz. Gönül isterdi ki optimizasyon çok daha iyi olsun, ama çok kötü de değil.

Oyun tanklarınıza oldukça fazla kişiselleştirme imkanı veriyor, burada WOT'dan daha iyi. Açtığınız bir sürü teknolojik özelliği, tanklarınıza takıyorsunuz. Bir sürü yeni komutanlar açıyorsunuz ve bunların da farklı özellikleri var. Her tankınıza özelliğine göre ayrı komutan koyuyorsunuz. Yalnız komutanların bazı özellikleri düzgün çalışmıyor, kesinlikle bir bug var, ilerde düzeltirler.

Oyunda garaj slotu sonsuz, komutanları istediğiniz tanka koyabiliyorsunuz, saçma sapan eğitim masrafı yok. Oyun da premium varken çok güzel, para ve deneyim birikiyor. Premium'suz bir oyunda tier 4-5 tankların bazen 50-100 bin para bıraktığı oluyor, bu WOT'ta imkansızdı. Öte yandan hediye bir t-55 tankım var, iyi bir oyunda standart hesapta 100 bin kar bırakıyor. Bu bağlamda oyun para yönünden çok zorlamıyor.

Oyunda batı avrupa tankı olan tier 5, chieftain rahat açılıyor, aynı tier 6 kasar gibi, tier 7 tank olan chalanger'a gidiyor. Az deneyimle tier 7 tank açabiliyorsunuz, bu bana enterasan geldi. Muadili t72a açmak için arada bir de t72 kasmak gerekiyor.

Oyun WOT'un bir sürü uyduruk tarafını ve saçmalıklarını düzeltmiş, kendini geliştirmeye devam ederse çok başarılı olacak.

• PVE çok güzel XP bırakıyor, ben özellikle 2X için PVE giriyorum.
    Bir sonraki yama ile birlikte PVE modu daha da fazla XP ve kredi kazandıracak.

quote:

Increased all PvE Reputation gains by 20%
    Increased PvE credit gains by 35% at all tiers

Armored Warfare-ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 17 Ekim 2015; 14:03:54 >

• GunsNBeer kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. 2 ağaçta t7'ye geldim ama gerek kuyrukta bekleme sıkıntısı olsun gerek XM1 spamı olsun PVE daha mantıklı şu an için. Zaten Chally'nin zayıf noktaları herkes öğrenmiş. Nerede o eski günler.

• t-64 le 4. tier maçlarda roket yağıyor =) tank yerine afv kasası geliyor insanın =)
  • Bütün grafik ayarlarını Ultra, shadow ise medium'da 60fps gayet akıcı. 660Ti ekran kartım i7 işlemcim var kabaca. Gölgeler çok kastırıyor düşürmeyi denesin fps sorunu yaşayan arkadaşlar.
  • xm800 den sonraki tier 4 dekini aldım (ismi aklıma gelmedi) roket atmayı çözemedim, bilen biri 1-2 tiyo verse güzel olur.
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Adı Swingfire, misilleri hareket halindeyken kullanamazsınız, durduktan 2 saniye sonra fırlatılmaya hazır hale gelirler, ateşledikten sonra mouse ile nereye nişan alırsanız oraya giderler yani kontrolü tamamen sizde.

Swingfire da Commander olarak Sabrina Washington tavsiye ederim, hem bolca spot yaparsınız hem de ateş ettiğinizde yerinizin belli olma ihtimali azalır birde camo faktörünüz artar, tam bir ninja olursunuz.
  • GunsNBeer kullanıcısına yanıt
    tavsiyenizi değerlendireceğim teşekkürler, swingfire ilk açtığımda amatör işi vurmayı becerememiştim =) akşam oynarken jeton geç düştü füzenin açıklamasını bakınca mouse ile ilişkisini gördüm =) oyması fena değil xm800 e göre hasar daha çok veriliyor daha defansif oynamak biraz sıkıcı =(

şimdi baktım zaten komutan olarak Sabrina Washington seçilmiş =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 20 Ekim 2015; 1:00:57 >
  • oyunda halâ grafiksel olarak problem söz konusu haritalarda ama daha yeni çıktığı için göz ardı edilebilir umarım geliştirirler oyun oturduğu zaman şöyle bir 10-15 yama görsün piyasayı silip süpürecek artık wargamingden serb o işaret çektiği orta parmağının üzerine oturur
  • oyun grafikleri dünkü yama ile bir miktar daha iyi geldi , genel olarak atmosfer anlamında çok iyi bir oyun yeni başlıyanlara ve stok tank sahiplerine önerim pve mod öneririm daha az stresli kasılıyor , bende çok tandır oynamıyorum ama benim için wottan daha iyi bir alternatif , birde wotta top tier 10 ları burda başlangıçta kullandığınız varsayarsak ayrı bir komedi :)
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    "wotta top tier 10 ları burda başlangıçta kullandığınız varsayarsak ayrı bir komedi :)"

Bence sizin modern tank oyununda 2. dünya savaşı oyunundaki tankları ilk seviyede görünce sevinmeniz komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

"wotta top tier 10 ları burda başlangıçta kullandığınız varsayarsak ayrı bir komedi :)"

Bence sizin modern tank oyununda 2. dünya savaşı oyunundaki tankları ilk seviyede görünce sevinmeniz komedi.

Seninde bunu gurur meselesi tarzında cevaplamana laf bulamıyorum iyisin gerçekten...
  • HumWE kullanıcısına yanıt
    Senin yorumunu ben niye gurur meselesi yapayım? konu takipte görmüşken yazdım, nacizane eleştirimdir, her neyse yorumda kullanmış olduğum tarz incittiyse kusura bakmayın bilmişlik taslamak sataşmak gibi bir amacım yoktu, oyunlar arasındaki karşılaştırmayı öyle yapınca yanlış olduğunu düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Senin yorumunu ben niye gurur meselesi yapayım? konu takipte görmüşken yazdım, nacizane eleştirimdir, her neyse yorumda kullanmış olduğum tarz incittiyse kusura bakmayın bilmişlik taslamak sataşmak gibi bir amacım yoktu, oyunlar arasındaki karşılaştırmayı öyle yapınca yanlış olduğunu düşündüm.

Benimkide ciddi bir yorum degil geyik amaçlıydı yoksa 2 sene wot oynadim ne olduğunu iyi bilirim . neyse zaten uzatilmayacak bir konu...

• son iki güncellemeden sonra oyun hakkında düşünceleriniz nasıl oldu ? fps sorunum devam ediyor ama oyun biraz daha akıcı oldu gibi geliyor bana anlamadığım kısım bazen içinde olduğum takım çok kolay eziliyor veya eziyor takımları birazda oyuncu başarısını dengeleyici yapsalar daha iyi olabilir.
  • Oyunu bugün indirdim server kapalı sanırım.Serverlar ne zaman açılıyor günün belirli saatlerimi?
  • amerikan kasin beyler bben cok memnunum.abrams dayim %50 oldu m1a1 icin bundan sonraki rus olacaktir t90 ciin cunki dusuk reloadda 700 800 gibi dmg leri var.
    yanliz ruslarda suan t72 deym zirhlari vasat.amerikan agacindan sonra kagit gibi geldi.bundan sonrada heralde leo kasarim suan of 40 dayim ingilizleri bekleticem
    goruntuleri harika ama adamlarin hali oyunda belli oluyor oyunda cebellesiyorlar resmen.ha wot a gelince 42.bin mac yapmis 24 tane t10 tanki olan biri olarak soliyorum.
    benim icin bitmistir.hesabi devretmeyi bile dusunuyorum artik.grafik efekt ses gerceklik bu oyunda mevcut.wotta ise hic biri.adamlar ne mm i duzelttiler ne oyun motorunu
    pre siz ne tank kasabilirsiniz ne para birikir.zaten ne zamanki gelirleri dusurup oyun kredisini parayla satmaya basladilar bu zaten kazi yolmaya basliyalimin sinyalcisi idi.
    sahsen adamlar wotun senelerce ugrastigini beta da getirdiler 4 5 aya pek bi sorun kalacagini sanmiyorum.hadi kalin saglicakla
  • Leo 2 yide tavsiye ederim oda güzel bi mbt idi test sunucusunda ama leo15a sizi o ağaçtan soğutabilir

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.