Bildirim
Armored Warfare-ANA KONU (16. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar oyunun grafiklerinde mi sorun var ? youtube da izlediğim videolarda oyunun grafikleri çok güzel yalnız ben ultrada 35 fps alırken bile kaplamalar sonradan geliyor ve grafikler çok kötü lütfen yardım eder misiniz ? -
şuanki haliyle güzel değil wot a rakip olmamaz malesef -
Benim işlemci, ekran karti, ram herşey cok yüksek. O yüzden ultrada 60dan aşagı duşmuyorum. Bide zaten televizyonda oynuyorum, renklendirme, grafikler muhteşem. Her bilgisayar için farklilik gostermesi normal. Benim
İşlemci i7 4870HQ 2.5 ghz
Ram 32gb
Videokart nvidiaa GeForce GTX 980M
512 gb raid ssd hard disk
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunun grafikleri gayet guzel sende bir sorun var.
ayarları very higha al suan oyun tam optimize edilmemiş oldugu icin ultra ayarlarda bu tip seyler olabiliyor -
Oyunda optimizasyon sorunu var evet ancak ayarlarda bir kaç şeyi azaltırsanız (örn. Physx gibi) daha rahat oyunuyorsunuz. Ben HD6850 ile bu ayarı low yapıp Object Detail kısmını very high geri kalanları ise high modunda ortalama olarak 30-40 FPS arası alıyorum ki gayet yeterli oluyor. Yoğun savaş sahnelerinde 25FPS'ye düştüğünü itiraf etmeliyim ancak bunu WOT'ta da yaşıyorum zaten. Yani bana sorarsanız o kadar optimizasyon özürlüsü değil. AA ise en sonda 4x olarak açık. -
quote:
Orijinalden alıntı: darkandcold
şuanki haliyle güzel değil wot a rakip olmamaz malesef
sebeblerini yazabilir misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: UnbLesseD
Oyunda optimizasyon sorunu var evet ancak ayarlarda bir kaç şeyi azaltırsanız (örn. Physx gibi) daha rahat oyunuyorsunuz. Ben HD6850 ile bu ayarı low yapıp Object Detail kısmını very high geri kalanları ise high modunda ortalama olarak 30-40 FPS arası alıyorum ki gayet yeterli oluyor. Yoğun savaş sahnelerinde 25FPS'ye düştüğünü itiraf etmeliyim ancak bunu WOT'ta da yaşıyorum zaten. Yani bana sorarsanız o kadar optimizasyon özürlüsü değil. AA ise en sonda 4x olarak açık.
Bende amd6300, 8gb ram ve ati 6850hd var.
1680x1050, sadece physix, object detail, shading medium, diğer hepsi very high iken minimum 40-45 fps, genelde 60 fps civarı alıyorum.
Bir ara hepsini medium yaptım, tamamen aynı fps oldu. Daha sonra tek tek deneyerek sıkıntının, "SHADING" olduğunu buldum. Bunu high yaparsam 30-45 fps arası, medium yaparsam 45-70 fps arası alıyorum. Bu benim sistemim için en önemli ayar. Siz de biraz vakit ayırıp, doğru ayarı bulabilirsiniz.
-
Teşekkürler,
Ayarları incelemiştim ancak en fazla belirttiğim kadar iyileştirme yapabilmiştim. AMD kartı olan arkadaşlara yardımcı olacağına inanıyorum bu dediğinin, mesai sonrası eve geçtiğimde bir kontrol edeyim dediğini. -
My.com uygulaması ile maximum 100 kb/sn download yapan arkadaşlar torrentle indirin full hızla iniyor.
xxxxx\MyGames\Distrib\torrents\aw_mycom_betadistrib42.torrent
bu dosyayı utorrenle açın,, şuraya dosyayı indir deyin
xxxxx\MyGames\Distrib\packages\aw_mycom_beta\aw_mycom_betadistrib42
Not: bu arada my.com yazılımı kapalı olsun .Ha birden Kaldığı yerden devam ediyor örneğin 8 gb indirdiniz geri kalanıda bu şekilde indirebilirsiniz. inincede my.comu açıp devam et deyin tamamdır. -
dün gece başlattığım indirme sabah bitmiş 1-2 maç yaptım güzel geldi, ilk izlenim olarak wot'dan daha iyi gibi artık war thunder ve bunu oynarım wot bir daha yüklemeyi düşünmüyorum. -
yeni topic açılması lazım. world of tanks konusunda bu konu olmamış. yönetici arkdaşlar yardımcı olabilirmi? -
yeni konuya taşısalar güzel olur, bu arda ilk seviye 2 tankı fulledim tier2 ye geçmekte kararsız kaldım =) wot gibi bu da tier 2 nin karşına 3 çıkarıyor mu ? -
MM sistemi genelde eşit tierde oyun kurmaya çalışsa da bazen 1 2 tier üzerini görebilir, 10 maçtan birinde denk gelir illaki... En azından wot gibi m3 stuartın karşısına kv1s çıkartacak kadar dengesiz değil şimdilik...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
=) o zaman yarın da tier 1 takılıyım çarşamba tier 2 lere geçiş yaparım, -
hangi ağaçtan gidiyorsun? -
hepsinde açsam düşüncesi var, =) amaç en üst tier olmak için kasmak değil hepsinin keyfini almak. ama yarında tier 1 takılayım mürettebat puanları açılsın.
++ tier 2 leri açtım lav pek işe yaramıyor yandan veya arkadan yakalamak lazım,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN291 -- 13 Ekim 2015; 1:47:35 > -
ohoo, ben t-72 ve OF-40 aldım bile Biran önce üst tierlara geç, 1de fazla takılma. 3 maç yapsan yeterli kesinlikle tier 3ten sonra daha zevkli. -
size tavsiyem light tank kasın. oynamasını bilirseniz cok iyi bir tank.
hem spotlarsınız hem vur kac yaparak dusmanın canını azaltırsınız. -
http://i.hizliresim.com/1ryXDY.png
Oyunun grafik sorunları yüzünden tekrar kurmak istiyorum ama c ye yazmak için yetersiz izin uyarısı veriyor .İzini nasıl sağlarım ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X