Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serkan2060

4 seviyeye kadar tank almıştım bugün oyundan ALT+F4 le çıktım daha sonra oyuna yeniden girdim 1 kaç saat sonra birde ne göreyim yeniden benden nick name istedi niyeki dedim bi baktımki oyun yeniden baştan başlamış benim tanklar gitti anlayacağınız

Genelde ALT+F4 ile çıkarım ama böyle bir sorun hiç olmadı, kazara server değişmiş olabilir mi? Bir kontrol edin isterseniz.
  • Arkadaşlar r9 270x erkran kartım 6gb ddr3 ram ve amd fx6300 işlemci var.WOT da ultrada 50 fps alıyorum bu oyunca tahminimce ne kadar alırım ?
    ayrıca open betaya herkes girebiliyor mu ve tüm tanklar denenmek için acık mı ?
    tank kasma kısmı aynı wot gibi zor mu ?
    beta da kasılan tanklar oyun full versiyone gecince silinecek mi ?
  • GhotSht G kullanıcısına yanıt
    wota gore fps in duser. ama ayarları biraz kısıp oynayabilirsin

herkes girebiliyor ama sonucta bu open beta, test serveri olmadıgı icin tum tanklar denenmek icin acık değil

ama sunu soyleyebilirim ki T90 daha iyi gibi geldi.

tank kasma eet zor daha cok exp ve para istiyor ama exp - para daha kolay kasılıyor

open betada kasılan tanklar full versiyonda silinmez
  • Bende bugün ilk defa oynadım. Gördüğüm birkaç şey;

Genel olarak atmosfer biraz sönük kalmış, wottaki gibi o savaş atmosferi yok çok sönük.
    Ultra ayarlarda AA açık 60fps alıyorum, 660Ti ekran kartım var.
    Arayüz ilk başta karışık geldi ama hemen alışıyorsunuz. Sanırım wot'a fazla alışmışız.
    Ülke mantığı yok iki farklı grup var, sanırım ileride çeşitlendirirler.
  • omertocarlos kullanıcısına yanıt
    eet 2 farklı grup var ama onlarında tanklarının ulkesi var

mesela leopard alman - t90 rus - m1 abrams amerikan gibi vs...

Arayüz ilk basta wota alıskın oldugumuz icin farklı geliyor ama 1-2 gun icinde cozuyorsunuz.

ama sunu soyliyim mesela yagmur yagarken zoom yapın yagmur damlalarını gorebiliyorsunuz crysis gibi yapmıslar zaten motoruda cryengine

yagmur yagarken yagmurun yerde sekip dagılması felan cok gercekci yapmıslar

ama ben maplerini begendim acıkcası wottan daha guzel ayrıca mini mapin buyuk yapılması cok daha iyi

wotun mapine bakıpda anlamak icin baya uzmanlasmıs olmanız gerekiyor

gelicek patchlerle bu oyun wotu gecebilecek duzeyde oldugunu soyleyebilirim

ama insan turkce seslendirme duyunca daha bi oyuna alısıyor. insallah ilerleyen zamanlarda murettebat turkce konusmaya baslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stacker80 -- 10 Ekim 2015; 15:10:37 >
  • clan nasıl açılıyor bilgisi olan varmı?
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Battalion'a tıklayın, 3 milyon kredi ya da bir miktar altın karşılığında açın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brampr

Battalion'a tıklayın, 3 milyon kredi ya da bir miktar altın karşılığında açın.

ok. teşekkürler.
  • Serkan2060 S kullanıcısına yanıt
    Open beta açıldığı için benim tanklarda gitti kardeş T-72 vardı bende ama işte yapacak bi şey yok, bunu bilerek oynuyorduk yerine dandik bir tier 3 bir obj 155 vermişler, tier 2 bir t-54 ondan daha güçlü yani
  • GhotSht G kullanıcısına yanıt
    1) Hangi kart olur olsun, WOT a oranla daha iyi fps ve ping alırsın. (ping konusunda wotdan iyi olduğu kesin, ekran kartıyla alakası yok ama, öylesine söyledim)

2) Open Betaya herkes giriyor ve tankları denemeyemiyoruz. kazanmak gerek.

3) Tank kasma kısmı henüz kolay. 4 günde T72 almıştım. Open beta gelince silindi hepsi, biliyordum zaten silineceğini , o ayrı.

4) Open betada kasılan tanklar silinmeyecek.
  • omertocarlos kullanıcısına yanıt
    Ülke mantığı var ama, alışmak lazım. Şöyle söyleyeyim, RUs ve ingilizler genelde Marat Shishkinin agacında, Almanlar ve Amerikalılar Wölfinin agacında. diger avrupa ülkeleri ise karışık.

fps wotdan iyi. kim ne derse desin, ben gördüğümü söylerim. Neredeyse 3 bucuk yil wot oynadim

Arayuz de eksikliler var ama duzeldirler ileride. wot daki kadar oyun sonrası kime nasil ne kadr vurmuşum diye bir sttistik cikarmiyor mesela. Arkadaslik kurmak icin illa ki, adını yazıp aratmalısın, mac sonu ekranindan ekleyemiyorsun.
  • Jafaroff kullanıcısına yanıt
    fps in wot dan daha iyi olduğuna katılmıyorum ayarları kısa kısa 40 fps i anca gördüm wot nerdeyse full 60-70 fps ile oynuyorum. ama grafikler cidden çok iyi ona bişi diyemem
  • levellingdust kullanıcısına yanıt
    aynen wotun verdigi fps daha iyi ama armoured warfarede very high da 60 fpsle oynayabiliyorum ayrıca ultra ile fazla bi farkı yok

kesinlikle goruntu kalitesi daha iyi oldugunu soyleyebilirim

ama su oyuna gece ekleseler super olurdu aracların ısıkları felanda var fantastik bir deneyim olabilir
  • heyecanla takipteyim bu sıralar yükleyip sistemimde ne sonuçlar verecek merak içindeyim...

Wot'a umarım geçmiş olur emeklerim zehir zıkkım olsun ödediğim 250 tl de ha bu oyunda mal çıkarsa yapacak da fazla bişi yok...
  • Stacker80 kullanıcısına yanıt
    oyunu daha indirmedim ama şunu söyleyim oyuna Türkçe destek ve seslendirme gelince saçma sapan oyuncular da gelmeye başlar =(
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    hiç oyuncu gelmemesinden iyidir

oyun genellikle sizin levelinizdeki tankları getirmeye calısıyor bence en buyuk fark bu ama oyuncu sayısı az olan saatlerde tabii ki 2 seviye yuksek tanklarda gelebiliyor.
  • Stacker80 kullanıcısına yanıt
    oyun için bir sorum olacak, tam olarak ne kadar yer kaplıyor. ben wot ve wt oynadım, wot'daki saçmalıklardan bıkıp sildim artık. wt devam ediyorum ama modern tankların olmasından bu oyun ilgimi çekti.
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    SD client 10 gb
    HD client 20 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

oyun için bir sorum olacak, tam olarak ne kadar yer kaplıyor. ben wot ve wt oynadım, wot'daki saçmalıklardan bıkıp sildim artık. wt devam ediyorum ama modern tankların olmasından bu oyun ilgimi çekti.

22,5 GB yer kaplıyor. WOT'a giresim gelmiyor uzun zamandır, fakat bu sardı. Medium grafikleri seçerseniz, 60 civarı fps veriyor, kesinlikle wot'tan yüksek. En güzel yanı altın mermi, permium shell olmaması.

Bu arada WOT'ta oynamaktan bile nefret ettiğim SPG, topçu sınıfı bu oyunda çok zevkli geldi. Fakat maça girmesi uzun sürüyor, sanırım takım başına en fazla 2 spg oluyor. İsabetli, hızlı dolduruyor, hasarı düşük. Yani devamlı spg için aksiyon var, her atış yapan spg haritada çıkan bir işaret ile belli oluyor, oraya zoom yapınca, şanslıysan düşman spg görünüyor. Bu arada spg kamerası şu wot'ta açılı gösteren mod gibi, oldukça güzel yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 11 Ekim 2015; 15:58:40 >

• yanıtlar için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.