Şimdi Ara

Armored Warfare-ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
7
Favori
31.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman şöyle bir durum olacak siz bu ilk hafta bu oyun hakkında fazla umutlanmayın hem aşırı yüklenme olacak ve hem de saldırı yaparlar Serverlara iyice garipleşir yine deneyin ama umutlanmayın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

O zaman şöyle bir durum olacak siz bu ilk hafta bu oyun hakkında fazla umutlanmayın hem aşırı yüklenme olacak ve hem de saldırı yaparlar Serverlara iyice garipleşir yine deneyin ama umutlanmayın bence.

saldırı mı yapılacak ? ringonun serveri mi orası saldırı yapılacak diyosun. umatlanmayın derken neyi kastediyosun. oyun beta da olmasına rağmen gayet eğlenceli ve güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 8 Ekim 2015; 14:36:30 >
  • oyun açık beta şu an giriş yapılıp oynanabiliyor
  • Beyler oyun bir tek bende mi yavaş iniyor? 200 KB ile indiriyor oyunu.
  • Oyunun optimizasyonu WoT'dan beri kötü çıktı.
  • Oyun berbat, wot bin basar buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Oyunun optimizasyonu WoT'dan beri kötü çıktı.

Medium grafiklerde 60 FPS alıyorum, wot'ta bu kadar alamıyorum. Bu arada modern araçlar bana daha ilgi çekici geldi.

Şimdilik oyun çok zevkli, fakat gerçekten ne olduğuna belli bir süre oyundan sonra karar verilebilir.
  • Grafiklerini begendigimi soyleyebilirim. Üs mantıgını cok guzel yapmıslar. Ayrıca PVE kısmı da cok guzel olmus.

oyun biraz optimizasyon gerekiyor ama yuksek ayarlarda gayet rahat oynanıyor. AMa biraz daha optimizasyon yapılabilinir.

Oyunun mantıgını cok begendim ve bu oyunu geliştirmeleri halinde wot baya bi oyuncu kaybedebilir. Ama turkce seslendirme olsa iyi olurdu.

Size sormak istedigim siz hangi tankı almaya calısıyorsunuz.

T90 ve Leopard 2A5 arasında kaldım
  • Açıkcası, PVE olayı biraz cezbedici ve oyunu daha çekici kılıyor. WOT'ta arka arkaya alınan 10 veya daha fazla yenilgiyi sanırım birçoğumuz yaşadık. Hah işte bu PVE burada devreye giriyor güzelcene.. :) PVE yap az kazan ama yenilme, böylece oyunda daha fazla zaman geçir.
    WOT'ta kaç defa arka arkaya 5-10 yenilgi alıp 1 hafta kadar oynamadığım oldu. Hatta şu ara WOT'a çok nadir girmekteyim bile, o derece soğuttular oyundan. Şuan için bu oyun gözüme güzel gözüktü. Biraz daha zamanı var tabi işleyişin.
    40-50FPS alıyorm high-very high ayarlamada aa full açıkken. Çokta kötü değil optimizasyon..
    i5 3.1 işlemci - 8GB ram - 6850 1GB .
  • Bende R9 285 alacağım. Duyduğuma göre optimizasyon çokda kötü sayılmaz.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Gta 5, Witcher 3, Star Wars Battlefront gibi oyunları Ultra'da 60 fps'de oynadığımı göz önüne alırsak bu oyunu Ultra'da oynarken zaman zaman 30 fpsleri görmem oyunun WoT gibi rezil bir optimizasyonu olduğunu gösterdi bana.
  • oyunda PVE modu öne çıkıyor, yeni tank alınca pve oynayıp modülleri açmak mümkün. Ancak beta olduğunu unutmamak lazım, dün 3 pve maçı yaptım biri bittikten sonra, diğeri de başlarken makina dondu kaldı reset atmak zorunda kaldım. Bişeyler tam değil sanki, ama sistemi umut vaadediyor, tank ekleyip çıkarmaları çok kolay. WOT'un kusurlarını düzeltip modern tanklara uyarlanmış denebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Gta 5, Witcher 3, Star Wars Battlefront gibi oyunları Ultra'da 60 fps'de oynadığımı göz önüne alırsak bu oyunu Ultra'da oynarken zaman zaman 30 fpsleri görmem oyunun WoT gibi rezil bir optimizasyonu olduğunu gösterdi bana.

sen birde cabal 2 nin optimizasyonunu gorsen kafayı yersin

oyunun optimizasyonu kotu değil, oyunun open beta surumunde oldugunu dusunursek fena sayılmaz.

Fakat bu oyunları karsılastırmak elma ile armutu karsılastırmak gibi birsey sonucta game engineleri farklı olan oyunlar.
  • Stacker80 kullanıcısına yanıt
    Az önce haritayı yukarıdan bir yerden tamamen gösteren bir haritada başladı oyun. Direk 20 fps gösterdi. Her şeyi low yapayım bir bakayım ne olacak dedim 45 fps gösterdi. Nasıl kötü değil bu oyunun optimizasyonu?
  • Daha oyun açık betada sorunlar olması normal adı üstünde beta. Optimizasyon sorunu varsa eğer düzeltirler.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    ben daha kotulerinide gordugum icin kotu değil dedim. İlerleyen zamanlarda yapılır.

suan yuksek kalitede grafikler ile akıcı oynayabiliyorsam bu kotu olmadıgını gosterir.

ayrıca su da var bu oyun cryengine ile yapıldıgından daha iyi grafik kartı istemesi kadar dogal birsey olamaz

ama bu engine ile yapabileceklerinin kotusunu yapmıslar bana gore
    bu engine ile cok daha iyi bir oyun yapılabilirlerdi ama open beta oldugu icin su asamada bu cok onemli değil
  • Stacker80 kullanıcısına yanıt
    WoT'ın optimizasyon sorununu çözmesini çok bekledim. Ama oyun çıkalı kaç sene oldu hala aynı. Bu yüzden bu kadar olumsuzum ben. Open Beta bu. Yani finale en yakın sürüm. Kaldı ki bu sorun betadan kaynaklanmıyor. Bariz bir optimizasyon sorunu var. WoT'un aksine umarım düzeltebilirler bu sorunu da güzelce oynarız. Ama WoT'un bile düzeltemediği sorunu düzeltebileceklerini düşünmüyorum ben.
  • 4 seviyeye kadar tank almıştım bugün oyundan ALT+F4 le çıktım daha sonra oyuna yeniden girdim 1 kaç saat sonra birde ne göreyim yeniden benden nick name istedi niyeki dedim bi baktımki oyun yeniden baştan başlamış benim tanklar gitti anlayacağınız
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    amd ekran kartlarından kaynaklanıyor olabilir forumda biri acmıstı bu konu hakkında
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.