Şimdi Ara

Arms Warrior PvP Armory yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arms Warrior PvP Armory ne tür giysiler almalıyım honor pointle alınan itemler genellikle özellikleri benim kendi itemlerimden düşük nasıl set düzücem

• PvP eşyalarının özellikleri BG veya arenaya girince artar.O yüzden mutlaka öncelikle honor ile PvP eşyalarını al.Sonra arenadan conquest point kazanıp, daha üst versiyonlarını al.
  • Areanaya nasıl giricem ve conquest kassam direk arenaya girip?
  • İlk honor setini alacaksın yoksa zor öldürürsün yani güçsüz kalırsın. Honor seti tamamlamak çok kolay ondan sonra birini bul parti kur sonra arena sırasına gir 2v2 hemen geliyor. İyi oynayıp yenip conquest puanı topla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronnie peki arm warriors için sence hangi seti yapmalıyım ayrıca str falan bakımında honor pointle alıcağım itemlerin özellikleri kendi setimden daha düşük sadece pvp res falan var
  • Google dan arms için stat önceliklerine bak ilk başta sonra uygun olanı al. Alacağın eşyanın seviyesi 620 dir. Sen herhangi bir savaş alanına girince 675 olacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PvP item'ların stat'ları ve ilvl'i pvp alanlarında artıyor . Sen önce honor gear'ı topla sonra ashran arena derken conquest toplarsın tamamlarsın seti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler yardım eden herkeze
  • quote:

Orijinalden alıntı: deny7

Ronnie peki arm warriors için sence hangi seti yapmalıyım ayrıca str falan bakımında honor pointle alıcağım itemlerin özellikleri kendi setimden daha düşük sadece pvp res falan var

Resillence diye bir stat yok artik PvP itemlarda.
  • Kaç levelsın ?

• 94 levelım
  • Ben honor trader da gördüm ama daha bugün nasıl yok
  • İlk önce 620 item lvl olan pvp setini tamamlaman lazım herkezinde dediği gibi. BG skirmish ve asharanda kasarak itemleri alabilirsin. ama tavsiyem asharan yapman. ordaki eventleri farmları gorevleri yap 2 gunde dizersın itemlerı ayrıca concuest pointe kasmıs olursun. arms warior icin statları söyle yapmanı öneririm
    Strength >mastery > Crit > Multistrike >= Haste > Versatility
    itemlerini secerken bunlara dikkat edersin bide enchantlarını mastery bas.
  • Ashranda hem honor hemde conq kasabilirsin.örneğin ben pve yapıyorum ona rağmen 660 sword aldım conquest ile.raide pvp itemiyle girmek tabi ne kadar doğru tartışılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: estwokeys

Ashranda hem honor hemde conq kasabilirsin.örneğin ben pve yapıyorum ona rağmen 660 sword aldım conquest ile.raide pvp itemiyle girmek tabi ne kadar doğru tartışılır

Hocam ben girdim cok kötü sövdüler açikcasi boyle bir tepki beklemiyordum.

• Dün raide girdik aynı benim gibi bi fury warriorunda elinde 660 lık conq swordu vardı onun haricinde üzerime giydiklerim pve itemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slincer

quote:

Orijinalden alıntı: estwokeys

Ashranda hem honor hemde conq kasabilirsin.örneğin ben pve yapıyorum ona rağmen 660 sword aldım conquest ile.raide pvp itemiyle girmek tabi ne kadar doğru tartışılır

Hocam ben girdim cok kötü sövdüler açikcasi boyle bir tepki beklemiyordum.

Pvp item ile pve'ye girersen söverler zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.