Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kreus

Yeni bölüm ne zaman geliyor ? Sabredemiyorum .

Hocam altyazı da bekliyorsan yarın öğleden sonra anca olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Yeni bölüm ne zaman geliyor ? Sabredemiyorum .

Hocam altyazı da bekliyorsan yarın öğleden sonra anca olur.

Teşekkürler hocam yarın akşama rahat izleriz yani .
  • dizi-mag da yarın gösteriyor yayın tarhi buğün değilmiydi.
  • Yarın diye biliyorum ben
  • Yayın tarihi Perşembe günü. Divxplanet dizi takviminde gözüken bu. Her perşembe düşüyor yeni bölüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Yayın tarihi Perşembe günü. Divxplanet dizi takviminde gözüken bu. Her perşembe düşüyor yeni bölüm.

Çarşambaya aldı CW diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Yayın tarihi Perşembe günü. Divxplanet dizi takviminde gözüken bu. Her perşembe düşüyor yeni bölüm.

Çarşambaya aldı CW diye biliyorum.

Dp'de hala Perşembe gözüküyor. Akşama belli olur daha düşmemiş bölüm torrent sitelerine. Düşünce indirir izleriz sorun yok
  • IMDB Carsamba gösteriyor
  • Abi normalde çarşamba idi, geçen hafta salı yayınlandı. Şimdi tekrar çarşamba diyorlar.
  • Son olarak Fox'un bilim-kurgu dizisi Fringe'de ajan Lincoln Lee karakteriyle izlediğimiz aktör Seth Gabel, DC Comics karakteri Green Arrow'a dayalı olarak geliştirilen son dönemin popüler dizilerinden Arrow'a konuk oluyor!

TVLine'ın raporuna göre 31 yaşındaki aktör Arrow'a Oliver Queen'in yeni düşmanı olarak kötü adam karakteriyle konuk oluyor. Karakterin dayanak aldığı DC Comics karakteri ise 'Count Vertigo' olacak.

'Count Werner Vertigo', DC Comics evreninde ilk olarak 1978 senesinin Temmuz ayında World's Finest Comics serisinde (#251) okurlarla buluşan bir kötü adam karakteri. Count Vertigo, eski Sovyet devletlerinden biri olan ve The Spectre tarafından harap edilen Vlatava adında küçük Doğu Avrupa ülkesini yöneten kraliyet ailesinin soyundan gelen son kişi olarak biliniyor.

Peki Seth Gabel ve Vertigo karakteri Arrow'un hikayesi içinde nasıl yer alacak? Dizide yeniden adlandırılacak ve ismi Vertigo olmayacak karakter Arrow'un daha gerçekçi dünyasına uyum sağlayacak şekilde hikayeye yerleştirilecek. Gabel'in karakteri, Starling City'i eğlence amacıyla alınan ölümcül yeni bir uyuşturucu madde ile tanıştıracak! Ve bu ölümcül ilacın ismi ise Vertigo olacak! Karakterin Vertigo ile benzerliği ise, birincil silahı olan kurbanlarının zihnini karıştırmak ve dengesini bozmak olacak.

Oliver'in (Stephen Amell) bu sezon karşılaştığı en önemli ve ölümcül düşmanlarından biri olarak nitelendirilen Gabel'ın karakterinin dizinin hikayesinde birkaç bölüm bizlerle olacağı belirtiliyor. Karakter ilk olarak 2013 senesinin başlarında 'Vertigo' isimli bölümde karşımıza çıkacak.

Geçmiş senelerde Jeremy Darling karakterini canlandırmış olduğu Dirty Sex Money dizisinde Arrow'un yaratıcısı isimlerinden Greg Berlanti ile çalışma fırsatı bulan Seth Gabel dizi kariyerinde bahsettiğimiz yapımların dışında ayrıca United States of Tara (Zach) ve Nip/Tuck (Adrian Moore) gibi yapımlarda yinelenen rollerle yer aldı. CSI: Crime Scene Investigation, The Closer (Nikolai Koslov), Law & Order: Special Victims Unit (Garrett Perle) ve Sex and the City ise aktörün konuk oyuncu olarak rol aldığı diğer diziler arasında bulunuyor.

China White, Deadshot, Deathstroke, The Huntress, The Royal Flush Gang, Firefly ve Ted Gaynor'ın ardından bir DC Comics karakterini daha hikayesine katan Arrow, Çarşamba akşamları The CW ekranlarına gelmeye devam ediyor. Dizi, 14 Kasım Çarşamba akşamı John Behring'in yönetmenliğini, Moira Kirland & Marc Guggenheim ikilisinin yazarlığını yaptığı sezonun altıncı bölümü 'Legacies' ile kaldığı yerden devam edecek.
  • Heralde bir kerelik salı günü yayınladılar geçen hafta.
  • Niye yayınlanmadı yahu
  • Daha iyi olcak bu dizi. Konu üstünde biraz daha iyileştirmeler yaparlarsa 2.sezonda, efsaneler arasına girebilme ışığı görüyorum ben
  • Dizi on numara kardeşim daha ne olsun işte herşeyide göremeyin bence son dönemlerin en güzel yabancı dizisi...
  • 6. Bölüm çıktı.
  • Altyazı da gelmiş.

• bu bölüm o kadar güzel değildi.

• Geçiş bölümü oldu fena değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 15 Kasım 2012; 20:21:26 >
  • Gayet güzel bölümdü

Her bölüm doruk noktasında geçecek diye birşey yok. Ara sıra hayatın içinden konulara değinilmesi gayet hoş. Thea, Tommy'ye abayı yakmış meğer Oliver'da annesinin ne haltlar yediğini bilse, biraz zor hamburger ısmarlardı

• Speedy'nin , Oliver'ın arkadaşına yanık olması hoş olmadı.
    Lincoln Lee geliyormuş konuk oyuncu olarak adam gibi bir düşman göreceğiz sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.