Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olaylar da daha fazla ada yasamindan alinti yapsalar daha iyi olucak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm sıradandı.Ama dizi sürükleyici olduğu için insan sıkılmıyor.
  • Diziye dün basladim ve yeni dizimi buldum dedim TWD fringe dan sonra tuttugum 3. Dizim

Ilk sayfalarda herkes smalville den bahsetmis nedir bu smalville ya?

• Bu bolum gecis bolumuydu bence sonraki bol cok daha iyi olucak bence

• quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

Diziye dün basladim ve yeni dizimi buldum dedim TWD fringe dan sonra tuttugum 3. Dizim

Ilk sayfalarda herkes smalville den bahsetmis nedir bu smalville ya?

Smallville Superman'in gençliğini konu alan 10 sezonluk bir dizidir. Orada da Green Arrow karakteri vardı, ama Justin Hartley tarafından canlandırılıyordu. Arrow'u Smallville'i yapan kadro yapıyor, ama konu olarak aralarında bir bağ yok zaten.
  • Dizi budur iste ya.... 3. ve 4.bolumu izledim tek kelimeyle super. Izlemeyenlere tavsiye ederim

• Diziye yeni başladım ve acayip sardı bir bölüm izliyim nasılmış bakıyım dedim birde baktım ki 5 bölüm birden izlemişim
  • yeni bolum haftayaymıs dıye duydum dogru mudur?

• diziyi başladığı günden beri takip ediyorum ama türkiye'de pek tutulmadı sanırım.
  • Son konuk oyuncu transferini geçtiğimiz günlerde Fox'un bilim-kurgu dizisi Fringe'den tanıdığımız Seth Gabel (Lincoln Lee) ile gerçekleştiren The CW'nun son dönemdeki sevilen dizilerinden Arrow, bu kez bir başka popüler diziden yeni bir yıldızı daha oyuncu kadrosuna kattı.

Bon Temps'ten Starling City'e..! Zap2it'in haberine göre son dönemde HBO'nun yaz dönemi dizisi True Blood'da şekil değiştiren Luna Garza karakteriyle izlediğimiz aktris Janina Gavankar, Arrow'un oyuncu kadrosuna birden fazla bölümde yer almak üzere dahil oldu.

Peki Janina Gavankar'ı dizide nasıl bir rolle izleyeceğiz? 31 yaşındaki oyuncu dizide Oliver Queen'in (Stephen Amell) kaybolmadan önceki kötü çocukluk döneminde kendisiyle karmaşık bir geçmişi olan Starling City Polis Departmanı'nda görevli sert ve seksi olarak nitelendirilen ahlak polisi McKenna Hall'ı canlandıracak.

Dizi kadrosuna katılan bir diğer isim Seth Gabel'in canlandıracağı karakter, hatırlanacağı üzere Starling City'i Vertigo isminde ölümcül yeni bir uyuşturucu madde ile tanıştıracak. Gavankar'ın karakteri McKenna Hall'ın hikayedeki yeri bu olay örgüsüyle bağlantılı olacak ve tüm bu gelişmeler yaşanırken Hall'ın yolu yeniden Oliver ile kesişecek.

Janina Gavankar dizi kariyerinde son dönemde rol almakta olduğu True Blood dışında özellikle Showtime dizisi The L Word'deki lezbiyen karakter Papi, ABC'nin ilk sezonunun ardından iptal edilen tek sezonluk vampir temalı dizisi The Gates'teki büyük bir sırrı olan polis karakter Leigh Turner ve FX dizisi The League'deki Shiva karakterleriyle hatırlanabilir.

The Exes (Kerry), Traffic Light (Alexa), Three Rivers (Ada Rahimi), The Cleaner (Usha Patel), NCIS: Naval Criminal Investigative Service (Angela Lopez), Grey's Anatomy (Intern Lisa), Stargate: Atlantis (Sgt. 'Dusty' Mehra) ise aktrisin konuk oyuncu olarak katıldığı diziler arasında bulunuyor. Gavankar'ı ayrıca Fox'un prömiyeri yaklaşmakta olan yeni komedi dizisi The Goodwin Games'te (Hannah) yinelenen bir rolle izleyeceğiz.

DC Comics karakteri Green Arrow'a dayalı olarak geliştirilen ve hikayesinde China White, Deadshot, Deathstroke, The Huntress, The Royal Flush Gang, Firefly, Ted Gaynor, Vertigo gibi çeşitli DC Comics karakterlerine yer veren Arrow, Çarşamba akşamları (8 p.m.) The CW ekranlarına gelmeye devam ediyor.

Dizi, kısa bir aranın ardından 28 Kasım Çarşamba akşamı David Grossman'ın yönetmenliğini üstlendiği sezonun yedinci bölümü 'Muse of Fire' ile The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

diziyi başladığı günden beri takip ediyorum ama türkiye'de pek tutulmadı sanırım.

Tutulmadığını düşünmüyorum zira divxplanet'te altyazı indirilme sayısına bakılırsa popüler birçok dizinin önünde her hafta ya 1. ya 2. sırada

Ekleme: bu hafta yeni bölüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 21 Kasım 2012; 15:26:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

diziyi başladığı günden beri takip ediyorum ama türkiye'de pek tutulmadı sanırım.

Tutulmadığını düşünmüyorum zira divxplanet'te altyazı indirilme sayısına bakılırsa popüler birçok dizinin önünde her hafta ya 1. ya 2. sırada

Ekleme: bu hafta yeni bölüm yok

peki sebebi nedir hocam neden yok yeni bolum

• bence fena degıl dızı.
  • Geçen haftaki bölümü hala izleyemedim.Artık yarın 2 bölüm birden izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Geçen haftaki bölümü hala izleyemedim.Artık yarın 2 bölüm birden izlerim.

yarın yeni bölüm yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Geçen haftaki bölümü hala izleyemedim.Artık yarın 2 bölüm birden izlerim.

yarın yeni bölüm yok malesef

Neden yok yeni bölüm :S
  • Yeni bölümü ertelemişler sanırım.
  • Yeni bölüm yokmuş bu hafta.Kötü oldu.
  • Niye yeni bölüm yok ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen hafta izlemeye başladım diziyi,izlenilebilir bir dizi.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.