Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi izledim bölümü. Diğer bölümlere göre daha sönük idi. Ancak yine de tatmin etti.

Thea çok ayıp etti. Benim olacaktı. Onun dışında ada sahneleri çok azdı. Pek bir şey göremedik ada hakkında. Önümüzdeki bölümde vites artacaktır muhtemelen.
  • Geçiş bölümü olarak değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.Bir sonra ki bölüm daha iyi olacaktır.
  • Geçiş bölümü sayılırdı bu bölüm bence diğer bölümde artıcak aksiyon
  • gene super bolumdu..arada bır sokaklara atılması ıyı oldu.cıdden her bolumu fılm tadında gıdıyor.
  • Her bölümde aksiyon patlaması beklememek lazım Onun dışında gayet güzel bölümdü

• Bir ara Dr.Oz lafı geçti ve ardından Oliver: "Ne diye bir büyücü olmaya çalışıyorsun ki?"

Geçiş bölümü gibiydi bu bölüm ama yine de iyiydi. Sanki bu bölümde şu "o kadar mermiden nasıl kaçıyor ki saçma" diyenleri dikkate almışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 15 Kasım 2012; 22:01:47 >
  • Genel olarak şu ana kadarki en sakin geçen bölümdü diyebiliriz.
    Sanırım ilk defa bu bölüm defterden kimseyi silmedi.Adayı da babasının hayalini gördüğü sahne dışında göremedik.Digg ile de git gide daha yakınlaşıyorlar.
  • DP de en çok altyazısı indirilen dizilerin başında geliyor. Merak ettim nasıl bir dizi diye. Birazdan temin etmeye başlıyorum.
  • 1x06

İyi sayılabilecek bir bölümdü.

• Tommy ve Laurel bölümüydü sanki. Anlamadığım şey şu. Önce Tommy ile çıkmaya karar verip bürodan el ele çıkıyorsun. Ondan sonra Oliver ile öpüşüp yapamayız diyorsun. Ondan sonra tekrar Tommy ile başlıyorsun. Sıktı gerçekten bu Laurel karmaşası. Tommy'de akıl olsa Thea seçimini çoktan yapmıştı.
    • Digg'in olayları saniye saniye Oliver'a sunması çok güzel.
    • Önümüzde ki bölümlerde aksiyon tavan yapacak.
    • Keşke flashbackler daha fazla olsa diyorum, iyi olur.
    • Son olarak Oliver, sanırım annene aşık oldum. Ama yaptıklarını bilsen o hamburgeri ısmarlamazdın koçum..
  • Arkadaşlar bu diziye başlamak istiyorum , walking dead , lost , Fringe , supernaturel izleyen biri için sarar mı sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • es selamun aleykum arkadaslar 6. bolum yorumum ;

Seyircilerden ozellikle donanim haberden gelen hayvan gibi saniyede 500 kursundan kacma olayina isyanlar sayesinde cok sukur hemen hemen son bulmus bankada en azindan arkadan fln yaklasip naber lan hiyar diyerek aniden indirdi gelismeyi takdir ettim. Oliverin eski manitasi assiri agir kasar, kaldigi eve ev degil mandira dedirten cinsten kasar, hem olivere git gel esnasinda agirdan alalim diyo hem obur saf oglana bi goz suzdu diye 5 milyon dolarlik yatirim yaptirtti arada bi kac asci usak flnda tokusmusturda dvd de ekstra sahnelerde goruruz artik. bide obur geri zekali zengin cocuguyla dans ederek nerdeyse paris hilton seviyesinde alisi guvvetli oldu gozumuzde. Altin patlican odulune aday gosterildi ztn. Oliverin kardesinide recm yontemiyle oldurseler haklilar simdide oliverin kankasina atlamaya calisiyo adam bide ona kaysa Oliverin en iyi arkadasi olmasina ragmen 1,35 metre kazik sokmus kadar olur manitasinada atladi. Bide annesiyle is pisirsin bare ulan bu nasil en iyi arkadas ? Oliverde goya super kahraman herife giren girene. ulan geri zekali sehri kurtarcagina namusunu kurtarsana once. Allahin piknik tupu aile tipi elemanlarida yakalanmadan 5 tane banka soymuslar ulan nerden geliyo bu tecrube birikimi guc ? bunlar ailece piknige gitse mangal yakamazlar amma banka soyuyolar. ulan vallaha tiksindim bankanin ortasinda 50 metrelik tuneli nasil kazmislar kimse cakmadan onu sormuyom bile artik. sinirlendim yine insallah sete meteor duser cekim esnasinda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

es selamun aleykum arkadaslar 6. bolum yorumum ;

Seyircilerden ozellikle donanim haberden gelen hayvan gibi saniyede 500 kursundan kacma olayina isyanlar sayesinde cok sukur hemen hemen son bulmus bankada en azindan arkadan fln yaklasip naber lan hiyar diyerek aniden indirdi gelismeyi takdir ettim. Oliverin eski manitasi assiri agir kasar, kaldigi eve ev degil mandira dedirten cinsten kasar, hem olivere git gel esnasinda agirdan alalim diyo hem obur saf oglana bi goz suzdu diye 5 milyon dolarlik yatirim yaptirtti arada bi kac asci usak flnda tokusmusturda dvd de ekstra sahnelerde goruruz artik. bide obur geri zekali zengin cocuguyla dans ederek nerdeyse paris hilton seviyesinde alisi guvvetli oldu gozumuzde. Altin patlican odulune aday gosterildi ztn. Oliverin kardesinide recm yontemiyle oldurseler haklilar simdide oliverin kankasina atlamaya calisiyo adam bide ona kaysa Oliverin en iyi arkadasi olmasina ragmen 1,35 metre kazik sokmus kadar olur manitasinada atladi. Bide annesiyle is pisirsin bare ulan bu nasil en iyi arkadas ? Oliverde goya super kahraman herife giren girene. ulan geri zekali sehri kurtarcagina namusunu kurtarsana once. Allahin piknik tupu aile tipi elemanlarida yakalanmadan 5 tane banka soymuslar ulan nerden geliyo bu tecrube birikimi guc ? bunlar ailece piknige gitse mangal yakamazlar amma banka soyuyolar. ulan vallaha tiksindim bankanin ortasinda 50 metrelik tuneli nasil kazmislar kimse cakmadan onu sormuyom bile artik. sinirlendim yine insallah sete meteor duser cekim esnasinda...

Ulan ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

es selamun aleykum arkadaslar 6. bolum yorumum ;

• 6. bölüm izlediğim en sıkıcı Arrow bölümüydü.
  • 01x06

Polis merkezine öylece açık duran camdan girip bir flash bellek takarak bankayı soyan adamları buluyor. Peki polis çok mu salakta bulamıyor bu adamları.

Acayip kızmaya başladım diziye. 5 bölüm idare ettim flashback'lerin hatrına ama iyice bayatlamaya başladı bölümler.

Arada bir bizim oliver vurulsa fena olmaz bide. Sonraki bölümde yine aynı haltlar olacak kaçacak makineli tüfeklerden falan kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

01x06

Polis merkezine öylece açık duran camdan girip bir flash bellek takarak bankayı soyan adamları buluyor. Peki polis çok mu salakta bulamıyor bu adamları.

Acayip kızmaya başladım diziye. 5 bölüm idare ettim flashback'lerin hatrına ama iyice bayatlamaya başladı bölümler.

Arada bir bizim oliver vurulsa fena olmaz bide. Sonraki bölümde yine aynı haltlar olacak kaçacak makineli tüfeklerden falan kesin.

nolsun hocam ölsün mü
  • 6. bölüm

Yahu arkadaş süper kahraman dizisidir dedik, arada saçmalamalar olabilir (mermilerden kurtulma vs ) dedik ama o kadar adamı kolaylıkla haklayıpta , sıradan bir liseliyi haklamakta bu kadar zorlanması çok mantıksızdı. Dengeyi biraz iyi kurmaları gerekiyor. Ayrıca şimdiye dek izlediğim bölümlerin en sıkıcısıydı. Adada geçen sahnelere ağırlık vermeleri gerek.
  • Vasat bir bolumdu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni haberim oldu ama güzele benziyor bir ara başlarım.
  • bnde bugün başladım izlemeye kahramanı abartmışlar gibi ama yinede izlenilebilir bi dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrSro -- 18 Kasım 2012; 0:06:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.