Şimdi Ara

Arsemia Çiğ Köfte Ayran müthiş İkili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arsemia'dan Şimdi 1 Porsiyon Çiğköfte Aldın 10 Liraya Bakkaldanda 1 Litre Sütaş ayran Aldım 1.90 kurus aa Müthiş Bir İkili işide Bıraktım evde Oturuom Dedım Çiğkfte Yiyim

Varmıdır Arsemiadan Deniyen müthiş Bir İkilii....

• ekle
  • Yaaaa yapma volkan yapmaaaaaaaa Nasıl canım çekti varya
  • Paket Servisleri var:P Bi ALo Çakk:D
  • Ya açmayın şöyle başlıklar. Dünde biri dönerle ilgili bir konu açmıştı canım çekti yarım saat önce yemek yememe rağmen 3 döneri gümlettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

Ya açmayın şöyle başlıklar. Dünde biri dönerle ilgili bir konu açmıştı canım çekti yarım saat önce yemek yememe rağmen 3 döneri gümlettim.

3 döner hey maşallah şimdide ozmn 1 kilo çiğköfte şöle 3 tanede 1 litrelik ayrann ouww bombaa:)
  • Nasıl canım çekti offff yapılırmı bu hocam ya
  • Şimdi 500 metre aşağıdaki çiğköfteciye gidiyorum yemin ederim

10 dkya gelirim beyler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJuquR

Şimdi 500 metre aşağıdaki çiğköfteciye gidiyorum yemin ederim

10 dkya gelirim beyler :D

Banada alsana 1 porsiyon daha be hacıı:):)
  • bakırköy de var 3 sene önce falan çok sık giderdim de uğramıyorum artık. güzel yapar keşke etli çiğ köftede yapsa artık. çünkü o etler yarına kalmaz anında biter satışı rahat yapar kaliteli yerdir.

3 yıl önce gittiğimde kanka olmuştum adamla incirli şubesindeki, badem özü mi ne kullanıyolarmış.
  • Yemin ederim çok canım çekti ya. Böyle döner, çiğ köfte, lahmacun gibi şeylere dayanamam. Offf
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

bakırköy de var 3 sene önce falan çok sık giderdim de uğramıyorum artık. güzel yapar keşke etli çiğ köftede yapsa artık. çünkü o etler yarına kalmaz anında biter satışı rahat yapar kaliteli yerdir.

3 yıl önce gittiğimde kanka olmuştum adamla incirli şubesindeki, badem özü mi ne kullanıyolarmış.

Ahh etlii Olsa Ahh Belirli Bi saatten Sonra Bakteri Üretiyormus Ondan Yasaklanmışş
  • Arkadaş Geldi Biz aşa Gidiyoruz 1 Porsiyon daha Almayaa Muahahahha:D
  • Alan var alamayan var güzel kardeşim niye böyle konu açıyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

Alan var alamayan var güzel kardeşim niye böyle konu açıyorsun..

Alalım Be Kardeşim Canınızz Saoılsun Bıgun toplanıp Çiğköfte partisi yaparız:D
  • çiğ köfteci aziz ustadan buda:D:D telefonun kamerası bozuldu webcamle cektım:)

• Aldım geldim SS:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.