Şimdi Ara

ARSENAL MAÇINA BU KADROYLA ÇIKILMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler topal ve meireles'in sakatlıkları geçmiş. Zaten topal'ın ciddi birşeyi yoktu. Emre konya maçında formsuzmu formlumu tam anlayamadım. Bence emresiz, ortasada topal alper ve meirelesli çıkmalıyız. Keşke holmende oynasa. Holmen ve alper geçen sene ligin ribaund kralıydılar ve şuan bizdeler.Ersun yanal konya maçındaki gibi oynayan adamları kuyt ve alperi almamalı. Mutlaka topuzu zorlayacaktırlar.Zaten topuz yüzünden atakları ve golleri sağdan yiyioruz. Kuyt'ın defansif yönünden dolayı mutlaka 90dk oynatmalıyız. Bunun haricinde, kadlec-alves ikilisi çok iyi oluyor. Hasan ali kendi mevkiinde. Tek sıkıntımız sağ bek. topuza çok iş düşecek malesef. Kale eminelerde. Sow ve kuytta sorun yok. Eminikede rusyada 4 maçta 3 Gol atmış ve hazır.

Yarın 2-0 veya 4-1 Falan yaparsak, rövaştada GG Olursa turu geçeriz diyorum. Aksi takdirde, 2-1 veya 3-1 Kazanırsak Londrada rezil edebilirler. Orda turu geçmemiz düşük bir ihtimal bu skorlarla. Tabi içerde süpriz bi Arsenal yenilgiside söz konusu. Bakarsın maçın başında 1 Penaltı 1 Kırmızı işleri değiştirir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadlec yerine Yobo oynayacak ama geri kalan isimler aynı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

Kadlec yerine Yobo oynayacak ama geri kalan isimler aynı olacaktır

yobo dayı gol attı diyemi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

quote:

Orijinalden alıntı: Ozolua

Kadlec yerine Yobo oynayacak ama geri kalan isimler aynı olacaktır

yobo dayı gol attı diyemi

Yok hocam ne alakası var Yobo daha tecrübeli o bölgede bu benim kendi fikrim değil bana kalsa direkt Egemeni oynatırım ama Yobo oynayacak çok büyük ihtimal medya da bunu yazıyor zaten
  • Güzel kadro fakat Emre ve Meireles birlikte oynamalı.Alper yedekten gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • topallı kadro benim de düşündüğüm kadro.
  • Benim fikrim böyle. Sow'un kanattaki durumuna göre Caner girebilir. Hatta Sow iyi Emenike kötüyse Sow ileri alınıp Emenike Caner değişikliği yapılabilir. Kuyt ikinci yarı çıkartılıp yerine Salih alınabilir Alper sağa kayabilir. Bence çok açık oynamamak lazım Arsenal karşısında, tabii defansa da gömülmeden orta ayarı bulmak fırsatları değerlendirmeye çalışmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimi göndereceklerse göndersinler ben artık Holmen'i görmek istiyorum kadroda.
  • Konya maçındaki Hasan Ali ancak kumda oynar...
  • Volkan-Topuz-Alves-Egemen(Kadlec)-Hasan-Topal-Meireles-Alper-Sow-Emenike-Kuyt.
  • topalı çıkar sow u forvete kadlecide sol tarafa koy takım daha iyi oluır
  • Kadleci görünce maçı kafadan iptal ettim.

Kuytu dinlendirek. Forweti çift yapak. Baroni oynamasın takım 10 kişi olsun gerekirse formulunden yola çıkarak fb en az 1 gol atar diyorum. en fazla 2 yer.

İnşallah geçer Bu turu fenerbahçe. 2 takımıda şl de görmek en büyük arzum
  • Volkan
    M.Topuz-Yobo-Alves-Kadlec
    Topal-Meireless-Emre
    Kuyt-Emenike-Sow

Beklediğim 11 bu 2.yarıda skora göre Alper,Cristian(çok sevmesem de),Caner,Webo değişikliğinden 3 ü yapılabilir diye düşünüyorum
  • İlk yarı 2 tane atarsak Emre ileri Topal-Alper değişikliği yapılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.