Şimdi Ara

Arsenal Maçında En Kötü Berabere Kalırız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ersun hoca dersini aldı bence.Kendi sahamızda önemli eksikleri olan ve eski gücünde olmayan Arsenal'e karşı kaybetmeyiz diye düşünüyorum.Yapılan hataları bir daha tekrarlamazlar herhalde.Çünkü fenerbahçede arsenali yenecek yeterli güç var.Kim ne derse desin,ben bu maçta yenilmemizin Arsenal maçının gidişatıyla ilgili bir şey göstereceğini düşünmüyorum.

• Tarihimizin en ağır yenilgilerinden birini alacağız
  • bence en iyi ihtimal beraberlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan
    Topuz-Yobo-Alves-Kadlec(Hasan Ali)
    Meireles(sakatlığı geçmediyse alper)-emre-baroni
    kuyt-emenike-sow

Sow sağ açık oynamasına rağmen pozisyonlarda içeriye doğru girerse bence bu kadroyla arsenal maçından puan almak zor değil.
  • walcott'un hasan aliyle sow'un kanadından geldiğini düşünemiyorum ben. he bide cazorla ile cristian baronin oyunlarını.
  • Bırakmazlar bize be Şampiyonlar Ligini allem edip kallem edip geçerler maalesef .
  • Polyanna

• futbolda her takım her takımı yenebilir, fark bile atabilir. böyle konular açmayı bırakın derim.
  • Aykut kocamanda böyleydi, hep dedim hatalarından ders alır umarım diğer maçlarda yapmaz ama öle olmadı 3 sene boyunca devam etti, ersun hocada böyle bu takımdan hiç bişey olmaz, başta yönetim gitmeli sonra t.d sonra oyuncular hele en baştada baroni ve aylakçı düz adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

futbolda her takım her takımı yenebilir, fark bile atabilir. böyle konular açmayı bırakın derim.

Doğru diyorsun dostum da bu yenince fenerbahçeli olan arkadaşlar için açtım bu konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurel

Volkan
    kuyt-emenike-sow

Sow sağ açık oynamasına rağmen pozisyonlarda içeriye doğru girerse bence bu kadroyla arsenal maçından puan almak zor değil.

sow-sag açık? kuyt olmasin orda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Orijinalden alıntı: Onurel

Volkan
    kuyt-emenike-sow

sow-sag açık? kuyt olmasin orda?

dizilişi yazarken doğru yazmışımda sonra kafam karışmış pardon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.