Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani şimdi burdaki arkadaşlardan kod satın alınca tek yapacağımız kodu kasiyere verip menüyü ücretsiz almak mı?
  • incehasap.com'dan aldıgım ve garantili, jelatini açmadıgım, kullanmadıgım, 23.11.2011 tarihli faturalı SANDISK 16 GB USB 2.0 CRUZER BLADE kargo benden 33 TL

mcdonalds mc royal menü kodu 5 tl

trendyol 20 tl hesap fiyatı 10 tl (1 tane kaldı)

Sehirfırsatı bonus yüklü hesap %25 indirimli satılır (37 tl ve 20 tl var)

Yakala.co 20 tl bonus, fiyatı 8 tl

Grupfoni 10 tl bonus, fiyatı 6 tl
  • Bende bu işe girdim arkadaşlar Elimdeki çeklerin fazlalıklarını satıyorum..

İster elden Nakit, ister siteden Kredi Kartı, ister PayPal, İster Havale, İster EFT ile alabilirsiniz. Kargo falan yok, direkt Sapphire AVM'de benden teslim alacaksınız. Ödemeyi de elden yapabilirsiniz.

Satılık Sapphire AVM Çekleri

Teknosa 100 TL'lik Çek: 65 TL
    2 Adet Teknosa 100 TL'lik Çek: 120 TL

Beko 150 TL'lik Çek : 90 TL

Koton 75 TL'lik Çek: 45 TL

Defacto 50 TL'lik Çek: 30 TL

Colin's 75 TL'lik Çek: 45 TL

Kredi kartıyla satınalmak için buraya tıklayın

İsteyenler ö.m. atabilirler yada siteden direkt alırlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ersyno

Yani şimdi burdaki arkadaşlardan kod satın alınca tek yapacağımız kodu kasiyere verip menüyü ücretsiz almak mı?

Evet, fakat emin olmak istiyorsanız, kasiyerden fiş de isteyin, eğer verebilirse.
  • GG çeki takaslık.... bu gün son kullanma tarihli....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

Yani şimdi burdaki arkadaşlardan kod satın alınca tek yapacağımız kodu kasiyere verip menüyü ücretsiz almak mı?

Evet, fakat emin olmak istiyorsanız, kasiyerden fiş de isteyin, eğer verebilirse.

menüyü alıp yedikten sonra fiş ne alaka
  • morhipo aranıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

quote:

menüyü alıp yedikten sonra fiş ne alaka

Menüyü yemeden önce fiş almaktan bahsettim, ayrıca kod onaylandıktan sonra fiş vermesi gerekir, vermiyorsa da usül öyledir orasını bilmiyorum. Zaten üstteki yorumumda da belirttim "eğer verirse" diye. Ayrıca sonra demesinler bu kod onaylanmadı diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 30 Kasım 2011; 17:26:01 >

• Mavi çekinden de kurtuldum nihayet.Firsatiyor.com dan satıldı.1 TL zarar ettik ama olsun.Gerçi site de komisyon alacaktı ama neyse.Satıştaki çeklerim
    20 TL yakala.co 10 TL
    10 TL limango 2 TL
  • Liimango 15 tl işbank çekim var. Morhipo ile takas edilir
  • 10 tl morhipo iileolur mu takas
  • morhipo yokmu kimsede cek . 15 lik de olur .
  • 30TL ve üzeri alışverişlerinize kullanabileceğiniz (kullanım süresi bugün bitiyor) 15TL'lik morhipo hediye çeki mevcuttur. Fiyatı 3 TL'dir. Diğer sitelerin çekleri (trendyol tercihen) ile de takas yapabilirim. PM'den ulaşabilirsiniz.

Düzeltme: Çek satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 30 Kasım 2011; 22:13:15 >
  • 25 tl limango çek ( cep telefonu onayı gerekiyor , ayrıca 10 tl de doğumgünü tarihinizi değiştirip alabilirsiniz 31.12.2011 tarihine kadar geçerlidir )

Takas için ilk tercihim coca cola trendyol şifresidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuztemmuz -- 30 Kasım 2011; 23:12:05 >
  • GG ceki kullanmayanlar pm atsınlar.
  • alınık 2 adet pegasus kuponu
  • avea gg çeki için bugün son gün.. kullanmayan arkadaşların pm göndermesi rica olunur.
  • Limango cep onaylı 25+15+10 Tl lik hesap satılıktır. Fiyat 15Tl dir.

İletişim Pm
    Ödeme iş bankası havale veya eft
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Trendyol 10 veya 20TL hediye çeki arıyorum. Karşılığında 31 Aralık'a kadar geçerli 7+10TL hediye çeki yüklü hesap verebilirim.

yukarıdada yazmışsın verdiğin hesap ne hesabı banka hesabımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Trendyol 10 veya 20TL hediye çeki arıyorum. Karşılığında 31 Aralık'a kadar geçerli 7+10TL hediye çeki yüklü hesap verebilirim.

yukarıdada yazmışsın verdiğin hesap ne hesabı banka hesabımı

bende merak ettim de sormadım . ama limango sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.