Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • morhipo defteri kapanmıştır . doganbeyyy saolsun , aranan ses bulunmuştur pm atmayın morhipo için
  • quote:

Orijinalden alıntı: eklembacak

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Trendyol 10 veya 20TL hediye çeki arıyorum. Karşılığında 31 Aralık'a kadar geçerli 7+10TL hediye çeki yüklü hesap verebilirim.

yukarıdada yazmışsın verdiğin hesap ne hesabı banka hesabımı

bende merak ettim de sormadım . ama limango sanırım

ben de tahmin ettim ama herkes bilmezki demi bu arada limango 10luk ve 7lik çeklerin bir değeri kaldımı yaw artık

• quote:

Orijinalden alıntı: firsatgayet.net

Bende bu işe girdim arkadaşlar Elimdeki çeklerin fazlalıklarını satıyorum..

İster elden Nakit, ister siteden Kredi Kartı, ister PayPal, İster Havale, İster EFT ile alabilirsiniz. Kargo falan yok, direkt Sapphire AVM'de benden teslim alacaksınız. Ödemeyi de elden yapabilirsiniz.

/>

Satılık Sapphire AVM Çekleri

Teknosa 100 TL'lik Çek: 65 TL
    2 Adet Teknosa 100 TL'lik Çek: 120 TL

Beko 150 TL'lik Çek : 90 TL

Koton 75 TL'lik Çek: 45 TL

Defacto 50 TL'lik Çek: 30 TL

Colin's 75 TL'lik Çek: 45 TL

Kredi kartıyla satınalmak için buraya tıklayın

İsteyenler ö.m. atabilirler yada siteden direkt alırlar...

Eh hayırlı satışlar zaman;)) Bizlere de yardım etmiştin erken haber vererek;) Tekrar teşekkürler;)

• satılık trendyol, giymix ve korayspor hediye çekleri..

http://forum.donanimhaber.com/m_55148474/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55148474

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaygen -- 1 Aralık 2011; 1:33:49 >
  • Grupanya promosyon kodu olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 1 Aralık 2011; 2:51:27 >
  • 10 TL Hediye çeki yüklü Hepsiburada hesabı 5 TL
    SKT : 1 Aralık 23:59
    (Alt Limitsiz)
    Ödeme: İş Bankası , Misli.com
    PM'den ulaşabilirsiniz.
  • Hesaplarda yüklü,kullanılmayan,zamanı geçmiş daybuyday fikirmetre çeklerinin süresi 1 ay uzatılarak hesaplara tekrar yüklenmiş bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

Hesaplarda yüklü,kullanılmayan,zamanı geçmiş daybuyday fikirmetre çeklerinin süresi 1 ay uzatılarak hesaplara tekrar yüklenmiş bilginiz olsun.

Hayret! daybuyday durup dururken hayır işlemez. Altından bir bityeniği çıkmasın? (200 TL altlimit gibi...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Hesaplarda yüklü,kullanılmayan,zamanı geçmiş daybuyday fikirmetre çeklerinin süresi 1 ay uzatılarak hesaplara tekrar yüklenmiş bilginiz olsun.

Hayret! daybuyday durup dururken hayır işlemez. Altından bir bityeniği çıkmasın? (200 TL altlimit gibi...)

haklısın aslında daybuyday'ın ne yapacağı belli olmaz.Denemek lazım,limit olup olmadığını bilmiyorum ben denemedim.
    eğer herhangi bir limit koymamışlarsa Sebamed ürünlerini kullananlar için işe yarayabilir,uygun fiyata geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 1 Aralık 2011; 8:47:45 >

• Limango cep onaylı 25+10 Tl lik hesap satılıktır. Fiyat 10Tl dir.

İletişim Pm
    Ödeme iş bankası havale veya eft

edit: bilgiler düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuCh -- 1 Aralık 2011; 14:11:43 >
  • 20 TL hediye çeki yüklü hepsiburada.com hesabım var.

Hepsiburada.com'dan alışveriş yapmayı düşünenler;

20 Liralık çekimi sizin için 14 TL'ye kullanabilirim. Yani; 20 TL civarında HB'den almayı düşündüğünüz bir ürün varsa; sizin için kargo hariç 14 TL'ye satın alabilirim. Böylece alacağınız ürünü %30 indirimli almış olursunuz.

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü

İlgilenen olursa PM'den ulaşabilir.

Ödeme: İş Bankası

• 200 TL lik markafoni çekin fiyatını 120 TL ye çektim. Çekin son kullanma gününe az kaldı 9 gün kaldı alacak kişi onu bilerek alsınlar. pazarlık yoktur
  • Arkadaşlar trendyolda 1 üründe kaç tane çek kullanma hakkımız var, bilgisi olan varmı? ona göre çek satın alacağımda.

Bide bu çekler aktarılabiliyormu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 1 Aralık 2011; 14:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

Arkadaşlar trendyolda 1 üründe kaç tane çek kullanma hakkımız var, bilgisi olan varmı? ona göre çek satın alacağımda.

Çekler aktarılmıyor.En fazla 3 çek kullanılabilir.

satın alacağınız hesapta 3 çek varsa birleştirebilirsin.ayrı ayrı hesaplardaki çekleri tek hesapta kullanamazsın,ama cola kodlarından 1 tane ekleyebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 1 Aralık 2011; 14:46:12 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar trendyolda 1 üründe kaç tane çek kullanma hakkımız var, bilgisi olan varmı? ona göre çek satın alacağımda.

satın alacağınız hesapta 3 çek varsa birleştirebilirsin.ayrı ayrı hesaplardaki çekleri tek hesapta kullabilirsin,ama cola kodlarından 1 tane ekleyebiliyorsun.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam, ben bi tane cola kodu bakayım o zaman.
  • quote:

quote:

quote:

satın alacağınız hesapta 3 çek varsa birleştirebilirsin.ayrı ayrı hesaplardaki çekleri tek hesapta kullabilirsin,ama cola kodlarından 1 tane ekleyebiliyorsun.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam, ben bi tane cola kodu bakayım o zaman.

kullanabilirsin diye yazmışım ama yanlış yazmışım ayrı ayrı hesaplardaki çekleri tek hesapta kullanamazsın olacaktı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kullanabilirsin diye yazmışım ama yanlış yazmışım ayrı ayrı hesaplardaki çekleri tek hesapta kullanamazsın olacaktı.

Sorun yok hocam bende zaten kullanamazsın diye okumuşum ne hikmetse

• Arkadaşlar Hürriyet Emlak Facebook Sayfasından 10 Tl evmaya çeki veriyor...
    75 Tl üzeri Alışverişlerde Geçerlidir...
    İşine yarayan alabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten -- 1 Aralık 2011; 15:04:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

Arkadaşlar Hürriyet Emlak Facebook Sayfasından 10 Tl evmaya çeki veriyor...

diğer çeklerle birleştirilebiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

quote:

Orijinalden alıntı: netten

Arkadaşlar Hürriyet Emlak Facebook Sayfasından 10 Tl evmaya çeki veriyor...

diğer çeklerle birleştirilebiliyor mu ?

Bilmiyorum bende tam olarak facebookda gördüm ama önce bi alalımda sonra deneriz...
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.