Şimdi Ara

[ARŞİV] Çek Satış & Takas Bölümü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
340.365
Cevap
1.220
Favori
10.366.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

Arkadaşlar trendyolda 1 üründe kaç tane çek kullanma hakkımız var, bilgisi olan varmı? ona göre çek satın alacağımda.

Bide bu çekler aktarılabiliyormu acaba?

Çekler aktarılmıyor.En fazla 3 çek kullanılabilir.

satın alacağınız hesapta 3 çek varsa birleştirebilirsin.ayrı ayrı hesaplardaki çekleri tek hesapta kullabilirsin,ama cola kodlarından 1 tane ekleyebiliyorsun.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam, ben bi tane cola kodu bakayım o zaman.

kullanabilirsin diye yazmışım ama yanlış yazmışım ayrı ayrı hesaplardaki çekleri tek hesapta kullanamazsın olacaktı.

Sorun yok hocam bende zaten kullanamazsın diye okumuşum ne hikmetse

ne güzel anlaşmışsınız ..kumrular gibi

• arkadaşlar şehirfırsatında metro tur çeki olan varmı bugün lazım bana bugünkü geçerli değilmiş, bugün harici alan birisi takas yapabilir mi sevabına, acil lütfen
  • evim.netten 10 tl çek var 20 tl üzeri alışverişlerde gecerli trendeyol kola koduyla takas yaparım
  • elimde 3 tane bitene.kadar var 5TL saat 18,00 e kadar
    daybuyday da 10+10 ayrı ayrı kulannılabilir çek var

yakala.co 2*6,5 fırsat arıyorum
  • Arkdaşlar Coca Cola Trenyol 10 tl çekleri mevcuttur..
    Takas için Pm lütfen...
  • Şu an kullanabileceğiniz
    Metro turizm kuponu 3 TL
    3 Adet var.
    Ödeme:
    İş havale, paypal, vodafon TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 1 Aralık 2011; 15:54:24 >
  • Her defasında şu sitelerden alışveriş yaparken avantajixe tıklamayı unutuyorum, hep sonra aklıma geliyor. Ayrıca trendyol eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 1 Aralık 2011; 17:58:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Her defasında şu sitelerden alışveriş yaparken avantajixe tıklamayı unutuyorum, hep sonra aklıma gelmiyor. Ayrıca trendyol eklenmiş.

nasıl kullanacağız bunu
  • 9 tl veriyomuş soalsun trendyoldan . kendime referans olur uyelik açarım 10 tl alırım . reklam kokan hareketler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminekcby

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Her defasında şu sitelerden alışveriş yaparken avantajixe tıklamayı unutuyorum, hep sonra aklıma gelmiyor. Ayrıca trendyol eklenmiş.

nasıl kullanacağız bunu

Avantajixe üye olacaksın. Üye girişi yapıp oradaki sitelerden hangisinden alışveriş yapacaksan ona tıklıyorsun, yani siteye avantajix üzerinden gidiyorsun ve alışveriş yapıyorsun, orada yazılanlara göre senin hesabına para gönderiyor. 25 TL olduğunda banka hesabına gönderiyor. Yalnız her yıl 10 TL alıyor. Sitede daha ayrıntılı yazıyor.
  • ama para iadesi diyo diyelim hediye çekiyle 10 tll lik alışveriş yaptım ban 9 unu kredi kartına mı iade edecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminekcby

ama para iadesi diyo diyelim hediye çekiyle 10 tll lik alışveriş yaptım ban 9 unu kredi kartına mı iade edecek

Her siteye göre değişen durum, %5 %10 %1,5 değişebiliyor. Önce hesabına ekliyor. 25 TL olduğunda hesabına ödüyor.
  • aslında güzelmiş ama ilk defa ordan üye olarak olursa cok sacma üye olunmuş adresle verirse iade o zaman süpermişş
  • cola trendyol kodu 4 tl - 3 adet kola kodu = 10tl (hasan_hzl 3adet satıldı+ buta 2 adet satıldı) kalan kod 19
    trendyol 20+10cola toplam 30liralık hesap 14tl
    trendyol 10+10cola toplam 20liralık hesap 9tl
    dekorpark 40liralık bonus yüklü hesap 20tl
    dekorpark 10 liralık çek 4tl
    ödemeler tuttur.com işbank havale ve tcell kontör (sınırlı miktarda) olarak olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rudolfo3639 -- 1 Aralık 2011; 22:41:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

cola trendyol kodu 4 tl - 3 adet kola kodu = 10tl

PM atamıyorum sistemsel bir sorundan dolayı. Eğer satılmadıysa 3ünüde alıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan_hzl

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

cola trendyol kodu 4 tl - 3 adet kola kodu = 10tl

PM atamıyorum sistemsel bir sorundan dolayı. Eğer satılmadıysa 3ünüde alıyorum.

msn ekle dostum kemalsahin3639@hotmail.com

• profilo flo çeki aldığım fiyattan yani 22tl den veriyorum
    elimde 2 adet mevcut , sadece bu gece yoksa iade edeceğim
  • kullanmayacağım birkaç tane giymix çeki var, kullanacak olan pm atsın ücret falan istemiyorum.
  • bu cekler sıze nerden gelıyor acaba sorabılımıyım mesaja alıntı yapıp cevaplarsanız sevınırım

• Yok mu McDonalds Mc Royal menü yemek isteyen: 5 tl

4 tane kod var elimde

4 ünüde alana toplam fiyat 20 TL değil 18 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 1 Aralık 2011; 22:16:06 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.