Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
44
Favori
130.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta humblebundle'da ilk dlc ile birlikte o civarda bir fiyatı vardı, steam indirimlerini ve humblebundle kampanyalarını kaçırmayın. Bunun dışında cd key satan online mağazalarda bulunabilir belki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu yamanız kurulu şekilde iki farklı sınıfla iki kez bitirdim. Hiçbir sıkıntı olmadığı gibi, yamanın kalitesini de çok beğendim. Verilen emeğin neticesinde teşekkür etmek için tekrar uğrayayım dedim Elinize sağlık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maksatlı mı yapılıyor bilmiyorum, ancak zaman zaman bazı kişilerin Türkçe Yama'dan ötürü banlandığına dair mesajlar okuyorum. Yılbaşında yamayı yayımladık, 2.5 aydır çok sayıda oyuncu bunu kullanıyor. Keza biz 6 aydır test ediyoruz ve henüz bunu destekleyecek olumsuz bir olayla karşılaşmadık.

Birileri banlanıyor ama ban sebebi muamma. Oyun kurallarını ihlal eden bir içerik kullanıldığında anında bir uyarı ve bir yaptırım geliyor ki oyunu oynayan pek çok kişi bunu zaten biliyorlar. Dolayısıyla yamamızın yazılımsal bir kanalla yasaklanması söz konusu değil, fakat oyunu elle ve gözle takip eden bir ekibin dikkatine takılmış olabilirler, emin değilim. Yama konusunda somut bir yaptırım olsaydı bu durum konuya çoktan yansırdı. Şimdilik böyle bir şey söz konusu olmadığına göre kusuru farklı yerde aramalarını öneririm...
  • ds3tr D kullanıcısına yanıt
    Yazındaki içtenliğe o kadar hayran kaldım ki orjinal oyunu silip korsanı kurdum. Parti kur oy vereyim reis.
  • Merhaba;

Link uçmuş mu acaba? ikisinde de sayfa açılmıyor.
  • Linkler çalışmıyor
    emeğinize sağlık
  • muratgun kullanıcısına yanıt
    Linkler çalışıyor arkadaşlar, forumun son zamanlardaki halleri işte yönlendirme yapmıyor sadece. Şimdilik linki kopyalayarak açmayı deneyin, gün içinde tekrar düzeltirler umarım.

Kurulumlu http://bc.vc/UF6r6kY

Kurulumsuz http://bc.vc/80HmY1Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 17 Mart 2018; 11:57:45 >
  • kurulumlu kurulumsuz arasındaki fark nedir hangisini indirip kurmalıyım yama için
    teşekkürler
  • _Sopranos_ _ kullanıcısına yanıt
    Bazı güvenlik duvarları kurulum uygulamasını virüs olarak algılıyor, kaygılı arkadaşların içleri rahat etsin diye alternatif koyduk. İçerik olarak aynı ama birini elle kopyalıyorsun diğerini dizin gösterip kuruyorsun. Farkı o.
  • linkler banlanmış link atarsanız sevinirim
  • kartalgoolll kullanıcısına yanıt
    Birkaç mesaj önce açık link verildi. forumla ilgili bir sorun bu.
  • Çok seviyorum böyle zor oyunları ama bu sahiden zor. Psikopatlık derecesinde yetenekli olmak lazım, sabır lazım. Boss'ların hareketlerini ezberleyip ona göre hamle yapmak lazım.

Ben daha ilk boss'u bile 3 gündür geçemedim. Coop olayı yapmak isteyen (nasıl coop yapıldığını da öğretecek) arkadaşlar var mı acaba? =)
  • Joya20 J kullanıcısına yanıt
    Oyunu coop oynadığın zaman zorluk diye bir şey kalmıyor çekil kenara otur çay kahve iç

İlk bossu geçip ateşi yakman ve ilk yolculuğuna çıkman gerek. Tabii birilerini çağırmak için belli eşyalar ve kriterler var. Bu oyunu öğrenebileceğin en iyi yer oyunun internet ansiklopedisi(souls wiki.fextralife). Bunun dışında forumdaki ana konusundan sorarsan ya da facebook'taki fan gruplara katılırsan ilgili arkadaşlar seni yönlendirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Oyunu coop oynadığın zaman zorluk diye bir şey kalmıyor çekil kenara otur çay kahve iç

İlk bossu geçip ateşi yakman ve ilk yolculuğuna çıkman gerek. Tabii birilerini çağırmak için belli eşyalar ve kriterler var. Bu oyunu öğrenebileceğin en iyi yer oyunun internet ansiklopedisi(souls wiki.fextralife). Bunun dışında forumdaki ana konusundan sorarsan ya da facebook'taki fan gruplara katılırsan ilgili arkadaşlar seni yönlendirirler.

Evet, mesela Bloodborne'de çan çalıyorduk, belli zamanlarda yanına biri geliyordu. Tabi çanı çalmak yetmiyordu.

Bir şekilde geçeceğiz artık, yapacak bir şey yok =)

• selamlar. Oyunun steam versiyonuna sahibim. Dlc paketlerine sahip değilim. Yamayı kurdum fakat Yama Launcherı açtığımda 'Yama dosyası bulunamadı'hatası alıyorum dolayısıyla oyunu açamıyorum. Bütün dlc leri satın mı almam gerekiyor oynamak için ?
  • GlenPalyao G kullanıcısına yanıt
    Önce yama notlarını okuyun lütfen. Güncel sürümü indir butonunu kullanın. Yama güncel tüm sürümleri destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Bu konu sahibinin korsan kullanım vs hakkındaki içi boş lafları oldukça itici. Arkadaşım sen internetten hiç mi film vs izlemedin hepsi için sinemayamı gittin? youtube da resmi olmayan fan sayfalarındaki müzikleri dinlerken atlantic records tan iban numarasımı istiyorsun? Haydi bakalım gittiğin bütün filmlerin hepsinin bana fişlerini göster? Bu forum üyelerine karşı atar gider nedir neyin tavrı bu? ayrıca yama yaptıysan yaptın anladık efendi gibi yazılar yazmayı öğren bakalım önce...

Yazılara bakıyorumda yok efendim 2. oyuna yama yok vs yapma kardeşim yama falan sen yapma zaten..bu tavırdaki birinin yapacağı yamadan hayırmı gelir oyunculara?

Kardeşim benden küçüksün ama yaklaşık aynı devirdeniz sen 90 larda disket-kaset çekme devrinde oyun oynamıyormuydun? amigan yokmuydu? ps1 ps2 için gold disk almadınmı? haa oyunculuğa yeni başlamışsındır onu bilemem bunları yapmadıysan..şu hayatta korsana ucundan başından karışmamış tek bir kul yok bu dünyada gidip korsan kötü övünülemez gibi laf salatalarıyla iyice komik duruma düşüyorsun.

Önce bir gidin from software (veya dağıtımcı namco dan) hesap sorun bakalım neden oyuna orjinal Türkçe altyazı koymamış? neden olacak millet her halükarda alıyorda ondan nasıl olsa oyun satılıyor kim uğraşacak? sen benim ülkemi dilimi yok sayacaksın ondan sonra birde ben para vereceğim senin oyununa oldu başka? Ama işte kanun yok ki kanun, bak getir kanunu nasıl yapıyorlar altyazıyı..

Şu oyun satılmıyor ondan altyazı gelmiyor cahilce muhabbetinede bir son verin artık. Ben müşteriyim arkadaş müşterinin satıcının ayağına gittiği nerede görülmüş? sen oyununa altyazını koyacaksın ben ondan sonra düşünürüm alırım almam orası benim keyfime kalmış...

Türkçe altyazı olmayan her oyun korsanı hak eder bu bu kadar kesindir. Witcher 2 yi Witcher 3'ü hem ps4 hem pc ye orjinal aldım neden çünkü sonradan da olsa Türkçe altyazı getirdiler diye aldım işte olay budur...

Bu yamayıda 1.12 versiyon korsan oyuna kuracağım haydi engelleyin kolaysa diyor ve bu konuyada bir daha yazmayı düşünmüyorum boşuna boş beleş alıntı yapılmasın...

bu yazının altına imzamı atarım. korsan şöyle böyle diyenlerin kendilerini elit bir kitle olarak mı görüyor anlamış değilim. egoist bir tavır içindeler.

bu arada virüs bulunmasının sebebi winrar ile sfx arşiv oluşturmaktan kaynaklanıyor. boş bir txt dosyasını bile sfx arşiv oluştursan yine virüs olarak tanımlanacaktır korkulacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saliih.aliis -- 19 Mart 2018; 20:0:54 >

• saliih.aliis kullanıcısına yanıt
    kapandı gitti o konu polemik yaratıyorsun resmen ne gecicek eline
  • ozgrk35k O kullanıcısına yanıt
    bir şey peşinde değilim. firmaların umursamadığı Türkler olarak onlara para kazandırmayı doğru bulmuyorum. arkadaşım Türkçe yama yaptı firmayla iletişime geçti adamlar hazır Türkçe yamayı oyunla birlikte yayınlamadılar. böylelerine para kazandıracağına Türkçe yama için uğraşan arkadaşlara para vermek daha doğru buluyorum.
  • Seriyi Başindan oynadigim İcin daha gelmedim. bu seriye.. MUHTŞEEM bir iş cıkarmişsiniz ELLERİNİZE SAGLİK !!!

bu oyunun DİKKAT cekmemesini Cogu oyuncunun Korkuya AŞİNA OLMADİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM :DD
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.