Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
44
Favori
130.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar linkler kırık galiba dosya önizlenemiyor hatası veriyor düzeltebilir misiniz
  • kanka2773 K kullanıcısına yanıt
    Linklerde sorun yok. Farklı bir tarayıcı deneyin ya da daha sonra deneyin.
  • .exe files can't be previewed hatası alıyorum. 3 farklı tarayıcıdan denedim. Tarayıcıda sorunsuz çalışanı söyler misiniz
  • kanka2773 K kullanıcısına yanıt
    exe'yi görüntülemeye çalışıyorsun sen, açılan pencerenin sağ üst köşesinde Download butonu var, oradan indireceksin.

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama
  • Arkadaşlar yaz indiriminde oyunun fiyatı 44,75tl'ye düşmüş. Kaçmaz bence.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler şimdi gördüm
  • Emeğiniz için çok teşekkürler, hakkınız ödenmez..

Çalışmalarınızın devamını bekliyoruz..
  • yamayı kurdum açıldı güncel sürüm yüklenecek dedi yükledi kapattı kendini açtım yine aynı şeyi dedi ama yüklemedi sonra oynaya basıyoyum yama dosyası bulunamadı diyor yama sürümü : yama dosyası bulunamadı diyor.
  • XxskryimxX X kullanıcısına yanıt
    Arayüz açıldıktan sonra "Güncel Sürümü İndir" butonuna bas. Sıkıntı devam ederse yamayı kaldır, Steam'dan oyun dosyalarını doğrulat. Sonra yamayı yeniden kur. İlk mesajdaki talimatları uygula. Sıkıntı çıkmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 3 Temmuz 2018; 22:2:10 >
  • ya arkadaş indir diyorum reklamı geçemiyorum. Hayatınız reklam olmuş. Buradan öncelikle @KarapathiaN denen arkadaşı sonra bütün adscileri kınıyorum. Ads'siz bir dünya istiyoruz. Yamayı almak için ben senin reklamına tıklamak zorundamıyım kardişim.

Yapamıyorsanız bırakın arkadaşım bu işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 16 Temmuz 2018; 1:49:33 >
  • diablero-de D kullanıcısına yanıt
    Aylık 100 dolarlık bir sponsor bulun kaldıralım, ayıp ettin.
  • arkadaşlar öncelikle herkeze merhabalar ve türkçe yama içinde elinize emeğinize sağlık...
    oyunu yaz indiriminde steamdan satın aldım ve yükledim yalnız oyunun versionu 1.15 ne yalan sölim böyle bir sıkıntısı olan varsa ve daha önce konuşulmuşsa affınıza sığınıyorum sayfaları tek tek kontrol etme şansım olmadı,tükçe yamayı indirdim ve launcheri kurmaya çalışırken şöyle bir hata aldım ' launcher hatalı bir dizine kurulu lütfen launcherin oyunun ana dizine kurulu olduğundan emin olun ' tahmin ediyorum ki versiyondan oluyor bununla alakalı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim herkeze iyi forumlar.
  • frdkskn kullanıcısına yanıt
    Launcher'i yanlış dizine kurmuşsunuz. Bir EXE dosyasının beraberinde game klasörü ve DLL dosyası var. Bu üçünün oyunun ana dizinine kopyalanması gerek. Oyunun ana klasöründe game adlı klasör var, bizim hazırladığımız game klasörüyle örtüşecek şekilde kurulması gerekiyor mantıken. Şahsen bir yamayı nereye kuracağımı bilmediğimde arşivi boş bir dizine kurar dosyaları karşılaştırarak karar veririm. Ancak kurulum sırasında ihtiyacınız olan bu bilgiler görüntüleniyor, talimatları dikkatli okuyup uygulayın. Konunun ilk mesajında yamanın v1.12 ve üzerini desteklediği de yazılı, sürümle ilgili bir sıkıntınız yok. kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 25 Temmuz 2018; 8:31:36 >
  • versiyondan kaynaklanmıyor doğru, yalnız ben daha kuruluma bile geçemedim ki indirdiğim dosyayı klasöre çıkarıyorum, içindeki dsIIILauncher e çift tıkladıktan hemen sonra bu hatayı alıyorum yani henüz orta da bir kurulum yok. :(
  • frdkskn kullanıcısına yanıt
    Öyleyse kurulumsuz versiyonu indirmişsin demektir, bu sürümü doğru dizine çıkarman gerekir ya da kurulum dosyasını indirmişsindir ama winrarla açıp rastgele bir klasöre çıkarmışsındır, kurulum yapabilmek için onu direkt çalıştırman gerekir. Hangi sürümü indirirsen indir içindeki talimatlara uygun hareket et. Okumadan bir an önce bitirmeye çalıştığınız için yaşanıyor bu tür sıkıntılar. Konunun ilk mesajında da her şey tane tane sırayla anlatılmış. Dikkatli inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 25 Temmuz 2018; 8:57:48 >
  • hallettim galiba kusura bakma ufak bir dikkatsizlik iyi forumlar.
  • bu oyunu nsl oynayıp bitiriyorsunuz dark souls 2 yi almıstım tam kanser bir oyun hadi zorluğunu geçtm öldünmü tee en başa atıyor o kadar yolu bidaha gidiyorsun tam işkence
  • Oyunu launcher ile açınca Türkçe oluyor diğer türlü İngilizce. Bu normalde mi böyle yoksa bende sıkıntı mı var ? Oyunu launcher üzerinden başlatınca kasılmalar vs oluyor.
  • Standart uygulama bu, arayuzle acarsan yama aktif oluyor, diger turlu orijinal kaliyor. Performansla bir ilgimiz yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok başarılı sağol.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.