Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
44
Favori
130.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam dark souls 2 yi de türkçeleştirme planı var mıdır seri eksik kaldı 1 ve 3 ün emekleriniz hoş güzel hatta 2 nin türkçeleştirme videosuna baktım tamamladiniz mi yoksa iptal mi ettiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayko05 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla o çevrildi ama Ömür abi yayınlamıyor. Sebebini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adol125

Bildiğim kadarıyla o çevrildi ama Ömür abi yayınlamıyor. Sebebini bilmiyorum.
    Sebebi Belli , Malesef Nankör Bir Toplumumuz var.. Meyve Veren Agaci Taşlamakta üstümüze Yok... Hakli..
  • :D çevirilip yayınlamıyorsa kesin ömür abiyi kızdıran bir kitle vardır. Donanımhaberde bir kitle var haterlıkta üstlerine yok. bir dadandılar mı insanı bırakmıyorlarda. ömür abiye hem trollük hemde haterlık yaptılar galiba adamda hakllı olarak kızmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 13 Kasım 2018; 2:14:46 >
  • Arkadaşlar selam yeni aldım PS4'ü.
    Dark souls 1 ve 2 yi bitirdim sırada dark souls 3 var ama fire edition görüyorum sağda solda. Bu eklenti paketi midir yoksa full oyun mu ?
  • rick dangerous kullanıcısına yanıt
    Tüm içeriğin tek pakette toplanmış hali, yani ana hikaye ve ek paketlerin birlikte olduğu oyun paketi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Tüm içeriğin tek pakette toplanmış hali, yani ana hikaye ve ek paketlerin birlikte olduğu oyun paketi.
    Eyvallah dostum çok makbule geçti

• emeğiniz için teşekkürler, ilk defa alacağım oyunu.Bakalım nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi performer999 -- 23 Aralık 2018; 23:13:36 >
  • Xbox one orjinal olarak iletişime geçtiniz mi 1 remaster ve 3 oyun için bu seri hakediyor Türkçe yamayı

• Yamayı yapan arkadaş eline koluna sağlık,ama her soruya muhattap olup iğneleyici olman hiç hoş değil.Kaybetmekten önce,kazanmayı öğrenmeli insan.
  • ejder1986 E kullanıcısına yanıt
    Yaşayan bilir arkadaşım, kitabın ortasından konuşmanın gereği yok. Yeterli hayat tecrübemiz var hamdolsun... fikriniz için sağ olun.
  • Linki bi ben mi göremiyorum ???
  • waittforme W kullanıcısına yanıt
    [ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama

»DARK SOULS III TÜRKÇE YAMA«
    Virustotal Raporu

»DARK SOULS III TÜRKÇE YAMA - KURULUMSUZ«
    Virustotal Raporu

Arşivler tamamen aynı olduğu halde kurulumlu olan virüs uyarısı veriyor. Tercih sizin...

»ALTERNATİF FONTLAR«
    Virustotal Raporu

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Kitabın başından başladım okumaya merak etme,eleştirilere karşı sürekli gard alıp kendini haklı gösterme gayretine girmişsin.Onu belirtmek istedim.Hem ben senle niye muhattap oldum,onu da işsizliğime bağlıyorum.(Yukarıdaki yorumu bir eleştiri değilde,tavsiye olarak görürsen memnun olurum.)
  • Elinize sağlık. Yaptığınız iş takdir edilesi. Severek ve isteyerek yapıldığı belli, çevirilere de yansımış. Başarılar.
  • en ufak bir yardımı bile dokunan herkeze teşekkür ederim. Sayenizde oyunu anlayarak oynayabiliyorum.
  • steam surumu var ama malesef yamayi yukleyemiyorum . could not find file c... \dark souls 3 \ game \ modver.txt yazisi cikmakta . buna ragmen guncel surumu indirmeye calistigimda ise indirme ilerlememekte . bi cozumu var mi ?
  • Sunucuda bir sıkıntı olabilir, daha sonra tekrar deneyin. sorun devam ederse ilgilenirim müsait olunca

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Malesef bi gelişme yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dosyayı yanlış dizine kurmuş olabilirsin. Dosyayı kısayoldan bulup kaldır yeniden oyunun ana dizinini göstererek kur ve yama arayüzünü açıp yeniden indirmeyi dene.

Oyunun ve yamanın(DSIIITR Launcher.exe) kurulu olması gereken dizin
    ...\Steam\steamapps\common\DARK SOULS III

ModVer.txt dosyasının kurulu olması gereken dizin
    ...\Steam\steamapps\common\DARK SOULS III\Game

Yamayı boş bir klasöre kurup veya arşivi winrar ile birlikte açıp içindeki dosyaları oyunun ana dizinine kopyalamak suretiyle de kurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 4 Şubat 2019; 19:18:3 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.