Şimdi Ara

[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
859
Cevap
44
Favori
130.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dogru yere atiyorum yamayi bunda sorun oldugunu dusunmuyorum .kurulumsuz yamayi atiyorum ben oyun dosyasina ,digerinde virus program uyari veriyor ve benim klavyede noktali unluler ( i haric ) ve yumusak g yok . bununla alakali bi problem olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiivii -- 4 Şubat 2019; 19:20:54 >
  • Hayır karakterler sorun olmaz, güncel sürümü indir dedikten sonra game klasörünün içindeki ilgili .txt dosyasını bulamaması yamanın düzgün kurulmadığını gösteriyor. Güncel dosya indikten sonra oraya txt dosyasının gelmesi, arayüzünde onu bulması gerek. Görmeden bir şey diyemem. Oyunun ana dizininin ve game klasörünün fotosunu çekip yollayın belki sıkıntıyı çözeriz.
  • bu yama ücretlimi öyleyse eğer ne kadar sırf yaması var die oyunu aldım ama bulamıyorum
  • zugups Z kullanıcısına yanıt
    Yama ücretsizdir. İlk mesajı dikkatli okuyun, talimatları eksiksiz uygulayarak kurulum yapın.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim evet gördüm emeğinize sağlık peki çevrimdısı moddamı oyunu oynıcaz yoksa yamayı çevrımdısı modda kurup kurulum bitince tekrar ç.içi olabilirmiyiz ban yermiyiz
  • zugups Z kullanıcısına yanıt
    Ban konusunda net bir şey söyleyemem, neticede yapımcının inisiyatifinde olan bir durum. Ancak bugüne kadar yamadan kaynaklı bir ban dalgası gerçekleşmiş değil, birçoğumuz halen online oynuyoruz. Riski alıp almamak size kalmış.
  • Öncelikle elinize kolunuza yüreğinize sağlık. Aynısını yapmaya çalışınca giremiyorum commang/dark souls 3 launcer çalışma hatası alıyorum yardımcı olma olasılığınız var mı biraz cahilimde bu konularda teşekkür ederim şimdiden
  • mmtdemir M kullanıcısına yanıt
    Yanlış dizine kurmuş olabilirsin veya yama imzasız bir içerik olduğu için katı bir güvenlik duvarınız varsa engelleniyor olabilir. Görmeden bir şey diyemem, akşam uzak masaüstü bağlantısıyla halledebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Yanlış dizine kurmuş olabilirsin veya yama imzasız bir içerik olduğu için katı bir güvenlik duvarınız varsa engelleniyor olabilir. Görmeden bir şey diyemem, akşam uzak masaüstü bağlantısıyla halledebilirim.
    Müsaitsen eğer halledelim senin için de sakınca yoksa eğer.
  • sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 10 Şubat 2019; 0:34:11 >
  • yama torrent ıle ındırılen oyunda calısıyormu ?
  • dark souls deluxe almayi düsünüyorum steamden bu yama bir sorun cıkartır mı?
  • Thaei T kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkarmaz, adımları doğru uygulamanız yeterli.

• Linkte sanırım bir sorun var , torrentte ''yüklenemiyor .. torrenti geçerli bencoding değil'' hatası alıyorum sorun nedir ?[ARŞİV] Dark Souls III (The Fire Fades Edition) Türkçe Yama
  • prantixe kullanıcısına yanıt
    Linki torrentle indirmeye çalışmayın web tarayıcı ile indirin. Resimde dosya ismi bile yanlış görünüyor. Linkte sorun yok.

• öncelikle hayırlı ramazanlar. sorunum şu 2 kişi tr yama yapıyoruz arkadaş yere yazı atıyor ama ben göremiyorum. ben tr yamayı kaldırınca görebiliyorum ama . birde bende o yere yazı atma taşı sönük duruyor . yardımcı olursanız sevinirim . tr yamalı oynamak istiyorum arkadaşımla da
  • edman67 E kullanıcısına yanıt
    Teknik konulara hakim değilim, orası bizim dışımızda ancak şu var oyunu türkçe yama ile birlikte coop oynayabiliyorlar, youtube ve twitchte türkçe videolar seyrettim yama sorun çıkarmıyor. Belki oyunun kullandığı portlarda sorun olabilir, port numaralarını araştırıp modemden ilgili portlara izin verin.

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    ama tr yama kaldırınca oynayabiliyoruz coop. portla alakalı olmaması gerek yoksa hiç oynanmaz bence değilmi . o coop çağırma taşıda yamayı kaldırınca basılabiliyor ama tr yama yapınca ben sönük duruyor onuda anlamadım
  • edman67 E kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum. Neticede ben ve diğer arkadaşlar yama ile coop oynayabildik ki bu dosyalar özgün dosyalarla değişmiyor ayrı bir dosya olarak ekleniyor ve hepsi dil dosyaları. Oyunun diğer teknik detaylarına müdahale yok. Yeni bir durumsa bakmak lazım ancak bu sıra oyuna erişmem mümkün değil. Şehir dışındayım.

Bıraktığınız işaretleri başkaları görebiliyor veya siz diğer işaretleri görüp onları çağırabiliyorsanız ikinizin arasında bir sorun oluyor demektir. Yamayı kaldırıp dosyaları doğrulayın ve yeniden kurup tekrar deneyin.

• link nerede acaba göremiyorum, ve steam den olmayan oyunlara nasıl kurucaz kurulumsuz yamayı?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.