Şimdi Ara

[ARŞİV] Divinity: Original Sin Classic Edition %99 Türkçe Yama - BETA v0.4 (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
895
Cevap
43
Favori
94.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Ben de ekipte harıl harıl çalışacak 10 kişi ve hesabımda 10000 dolar isterim

Hayal kurmak güzeldir...
  • Yamanın yeni sürümü yayımlandı. Keyifli oyunlar...
  • Teşekkürler.
  • Oyunu classic edition sürümünü nerden alabilirim steamde galiba enchanted ve collector's edition var
  • Edward_NewGate E kullanıcısına yanıt
    Steamdan satın alınca classic sürümde beraberinde kütüphaneye ekleniyor. Uygulama değişmediyse halen bu şekilde edinebilirsiniz.
  • Teşekkürler
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Elinize yüreğinize sağlık, çok teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geri bildirimlerinizi bekliyoruz. bir teşekkürle kurtulmak yok
  • Elbette
    Çok güzel bir yama olmuş,
    Henüz bir hataya denk gelmedim

• Ellerinize sağlık ben çok beğendim daha başlarda olmama rağmen herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Sadece birşeyi merak ediyorum iki sürüm arasında senaryo vs farklı olduğu söyleniyor doğru mudur?
  • feckless kullanıcısına yanıt
    Elden geçirilen, çıkarılan ve eklenen kısımlar var. Serinin devam oyununa konu olarak daha tamamlayıcı olması açısından bazı dokunuşlar yapılmış. Ayrıca kendini tekrar eden bazı içeriklere müdahale söz konusu, grafiksel ve arayüz iyileştirmeleri var, ancak genel anlamda büyük farklar yok.

Çeviriye değerlendirme yapacak olursam; mevcut çeviri %65 oranında tutarlı kalan %35'in bir kısmı çevrilmiş olduğu halde kodlama farkından dolayı oyuna yansımayan kısımlar var, yani %35 gibi bir farklılık yok aslında. Ama müdahale her şeye sil baştan bakmak anlamına geldiğinden o süreci eldeki imkanlarla yürütmek sıkıntı olduğu için ona dönük bir çalışma yapmadım.
  • Şu hali bile böyle bir oyun için çok çok ciddi bir emek ellerinize sağlık bravo!
  • Çeviri bir harika olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık.
  • Classic Edition'da haritaya not ekleme nasıl yapılıyor?

Ek: Tamam buldum. Çift tıklayarak yapılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperest44 -- 15 Ağustos 2016; 21:59:09 >
  • elinize sağlık
  • Harika birsey bu ben divinitynin cevurilecegini dusunmuyordum.

Uykusuz geceler bizi bekler. Tesekkurler calisma icin.

Bu arada oyunceviri vrya bu tarz sutelerle bu konuda neden iletisime gecmiyorsunuz belki yardimlari dokunabilir sizlere.

• Periah kullanıcısına yanıt
    biz gönüllüler onlara hizmet ediyoruz. onlar icin mühim olan ne kazandırdığımız. olay bireylerde bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dövüş esnasında kaçmak istediğim zaman tüm grup değil, tek bir karakter kaçıyor. Grubun hepsinin tek seferde kaçmasını nasıl sağlayabilirim?
  • hayalperest44 kullanıcısına yanıt
    cevaptan emin değilim ama oyunda şöyle bir durum var: düşmanın menzilindeki karakterler kaçamıyor, ayrıca bu yetenek seviyeyle de alakalı, güçlendikçe daha kolay kaçıyorsun. sol üst köşede karakterlerin avatarları var, grup halde hareket etmeleri için o ikonları birbirine zincirlenmesi gerek. kaçma işini gruptaki en yüksek seviye(kaçma yeteneğini belirleyen en yüksek skilli) karaktere yaptırmayı dene. oyunda böyle bir kaçma varsa işe yarayabilir. cevaptan emin olmadığım için tahminde bulunuyorum...
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.