|
Bildirim
|
https://dosya.co/j19nya0842x1/Divinity_Original_Sin_Classic_Edition_.html Buyrun arkadaşlar kendi arşivimdendir bu siteden indirmiştim |
Bir aksilik olmazsa oyuna güncelleme yapacağım ama bunun zamanını ben de bilmiyorum, tabii diğer oyunun çevirisi bitmeli öncelikle. Arka planda imla yazım kelime hataları düzeltiliyor, yavaştan oynuyorum. EE sürümdeki satırlara henüz başlamadım çünkü o satırların derlenmesi için bir programcıya ihtiyacım var, satırlar sıralanmadan yapmam pek mümkün değil.
|
Sevgili KarapathiaN kardeşim..Hala arada açar oynarım bu efsaneyi ve bırak oynamayı oyunun arkadaş ortamlarında her lafı geçtiğinde yahut oyun aklıma her geldiğinde sen gelirsin aklıma..bana göre devasa bir özveri var bu çevirinin arkasında..oyunun öyle çok fazla geleneksel çocuk-ergen oyuncu kitlesi olmamasına ve herkese hitap etmemesine rağmen çeviriyi tek başına yapman bilemiyorum çok fantastik geliyor bana..gerçi az çok tahmin edebiliyorum, muhtemelen bir çoğumuz gibi bir bağ vardı bu oyunla aranda ve sen de kendince hakkını vermek istedin bu şahaserin..yapmış olduğun şeye çok büyük saygı duyuyorum...Ben "click" li geçişi olan oyunlarda artık ingilizce metinleri bile okumak için üşenirken sen üşenmedin o kadar işinin gücünün arasında böyle büyük bir oyunu türkçeye kazandırdın..valla daha yazsam yazarım ama işte ... :)..unutulmayacaksın ;)
|
İlk oyunun yamasından bir ışık görseydik yamayı tez elden betadan çıkarıp 2.oyunu da düşünebilirdik. Başka bir oyun üzerinde çalışıyoruz. Yapımcısını ikna edin, bu işe resmi olarak talip olan çeviri ekipleri var.
|
Beta - v0.4 sürüm yayımlandı.
EE sürüm için halen talep ettiğim desteği alamadım. Oyunun EE sürümünün yamasını çıkarmam için satırların derlenmesi ve eski çevirilerimin o satırlara entegre edilmesi gerekiyor. Dosyaların açılması ve düzenlenebilmesi için programlar mevcut, yani istediğim şeyin yapılabilmesi mümkün fakat teknik bilgim yeterli değil. Programlama kabiliyeti olanların desteğini bekliyorum. |
Dil dosyasını 'Enhanced Edition' sürümü ile uyumlu hale getirdim. Şu anda çevrilmiş satırlardaki ufak değişiklikleri tespit edip not alıyorum.
Ayrıca 'Classic' sürümünün dosya içeriğini de düzenledim. İki sürümde de kodlar İngilizce ile bire bir aynı sıralamada. Çeviriye başlayacaksanız dosyayı hemen gönderebilirim. Değişiklikleri de daha sonra bildiririm. |
İlla EE oynamak zorunda değilsiniz klasik sürümde gayet güzel ve yeterli. Oyuna yamanız ile başladım çok keyifli bir oyun. Baya bir emek vermişsinizdir eminim. Teşekkür ederim.
|
Bundan 4-5 ay önce, zamanında denemek amaçlı oyuna bir defa girmiştim, sonra bana biraz karışık gelip başında bırakmıştım. Sonra bundan tam 1 ay sonra oyuna tekrar şans vererek, bir başladım tam 1 ay sonra oyunu bitirdim. Oyunu kavradığınız an adeta sizi içine çekiyor. Ömür hocam bizlere böyle bir şaheseri Türkçe oynama fırsatı verdiğiniz için bizzat teşekkür ederim.
|
Yamanın Enhanced Edition'a Kurulumu Yamayı Enhanced Edition ile kullanmak isteyenler yama arşivindeki turkish.xml dosyasının adını English.xml olarak değiştirip ...\Divinity...\Data\Localization\English\English.xml olacak şekilde belirtilen dizine atmaları yeterli olacaktır. Yalnız Localization klasörünün içinde English klasörü olmayabilir, bu takdirde klasörü elle kendiniz açmalısınız. Ayrıca .xml bir dosya uzantısıdır, uzantının adını sakın değiştirmeyin sadece dosyanın adını değiştirin. Son olarak burası çok önemli sadece .xml uzantılı dil dosyasını, yani turkish.xml dosyasını atın, diğer dosyaları atmayın. Classic sürümle uyumlu swf flash dosyası menüyü kilitleyebiliyor. Bilginize... Bari sen yapma dostum ya. Şu ilk mesajı okumayı alışkanlık edinin artık |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 15 Temmuz 2014; 21:08:47 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faramir -- 16 Temmuz 2014; 14:29:02 > |