Kendi Çalışmamdır.(Beta) Yama kurulum şeklindedir. Daha önce bir arkadaşımız Versiyon 1.0 olarak kendi yamasını yaptığı için 1.1 yazdım. Umarım beğenirsiniz. Makine çevirisinden Düzenleme yoluyla gittim. v.1.27.0.0 ile uyumludur. Türkçe olan kısımlar: Oyun için Menüler, Eğitimler, Bushtripler (Çalı Gezisi Uçuşu olarak çevirdim.), Keşif Uçuşları, İniş Mücadeleleri, Altyazılar Eksik kısımlar:
Bazı Yabancı Şehirlerin Türkçe İsimleri Türkçe değil (sürekli düzeltilmektedir), Bazı kısımlardaki Anlatım bozuklukları (sürekli düzeltilmektedir). Genel olarak %99 denilebilir. Oyuna güncelleme gelmesi durumunda yeni güncelleme yapacağım. Uyumlu yamanın gelmesini yamanın internet adresinden takip edebilirsiniz. İngilizce geriye dönüş kurulumunu paketin içinde oyun klasörüne kurulmaktadır. Çevirmemi istediğiniz yerler veya düzeltme isterseniz aşağıda şu formu doldurabilir veya forumdan özel mesaj atabilirsiniz. MSFS 2020 Türkçe Çeviri Geri Bildirimi (google.com) Bir de site yaptım(: Steam ve XboxGamePass uyumludur. https://sites.google.com/view/msfs2020tryama İndirme linki sitede mevcuttur. Yama Kurulum Şifresi: Deneme Fotoğrafları daha sonra güncelleyeceğim. Kurulumla ilgili sorunlar için mesaj atınız. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicalSeal -- 22 Ekim 2022; 19:35:49 > |
Microsoft Flight Simulator için Türkçe Yama Sürüm 1.1
Microsoft Flight Simulator 2020 kullanıcıları için heyecan verici bir haberimiz var! Türkçe yama Sürüm 1.1 artık mevcut ve simülasyon deneyiminizi daha sürükleyici hale getiriyor. Bu yama, şu anahtar kelimelerle ilgili sorularınızı yanıtlayacak:
- Microsoft Flight Simulator Türkçe Yama
- Microsoft Flight Simulator 2020 Türkçe Yama
- Flight Simulator Türkçe Yama
- Flight Simulator 2020 Türkçe Yama
- Microsoft Flight Simulator Türkçe Yama 2022
- Microsoft Flight Simulator X Türkçe Yama
- Microsoft Flight Simulator Türkçe
Bu Türkçe yama, simülasyonun oyun içi metinlerini, menülerini ve seslerini Türkçe'ye çevirerek Türkçe konuşan oyuncular için daha kolay ve keyifli bir deneyim sunuyor. İster yeni başlayan biri olun ister deneyimli bir pilot, bu yama simülasyonunuzu daha sürükleyici hale getirecek.
Türkçe yamayı kurmak kolaydır. Tek yapmanız gereken yamayı indirmek ve kurulum talimatlarını takip etmek. Kurulumdan sonra Microsoft Flight Simulator'ı Türkçe olarak çalıştırabilir ve gerçekçi uçuş deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.
Bu yeni Türkçe yama ile Microsoft Flight Simulator'ın sunduğu her şeyin tadını çıkarabilir ve simülasyonun keyfini dilediğiniz gibi çıkarabilirsiniz. Yama, oyun deneyiminizi geliştiren ve daha sürükleyici hale getiren ek özelliklere sahip gelecekteki güncellemelerle de desteklenmeye devam edecek.
Uçuşa hazırlanın ve Microsoft Flight Simulator'ı Türkçe ile keşfetmeye başlayın!