inmiyor hocam google drive'a atıyor direk orada da yama görünmüyor |
Microsoft Flight Simulator 2020 - Türkçe Yama Sürüm 1.1 (2. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim
-
Tekrar kuruluma açılmıştır. Kurulum sorunları için özel mesaj atabilirsiniz.
-
Gamepass için nasıl kurulum yapacağız
-
Flight simulatorün gamepass versiyonunu kullanıyorum ama yama kurulumunda seri numarası istiyor, bende mevcut değil nereden elde edicem ben bunu, bilen var mı?
-
"Deneme"
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Öncelikle emeğiniz için sonsuz teşekkürler. Yamayı indirdim fakat bu kurulum geçerliliğini yitirmiş hatası alıyorum ve kapanıyor. Sebebi ne olabilir acaba..? Ben mi eksik bir şey yapıyorum..? Anlayamadım.
-
Merhaba, rica ederim. Güncelledim tekrar indirir misiniz? Geri beslemelerinizi bekliyorum.😊
adamsın rais
-
Gamepass için dosya konumunu düzgün seçmeme rağmen hata veriyor.
en-US.locPak dosyasını paylaşırsanız en azından manuel kurulum yapalım.
-
Seçtiğiniz yolu benimle paylaşır mısınız? Fotoğraftan belli olmuyor
100 civarı en-US.locPak dosyası var. Manuel kurulum çok zor olduğu için böyle hazırladım. Tek dosya değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicalSeal -- 6 Kasım 2022; 15:16:4 >
C:\Users\Murat\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache\Packages\Official\OneStore
-
kurulum geçerliliğini yitirmiştir hatası alıyorum yardım lütfen
-
Yeniledim tekrar bakar mısınız?
hocam öncelikle eline sağlık ama kurulum geçerliliğini yitirmiştir hatası alıyorum ne yapmak lazım acaba?
-
kurulum geçerliliğini yitirmiştir hatası var çözümü nedir
-
Güncelledim tekrar deneyebilirsiniz.
-
Hocam emeğine sağlık. GamePass ile oynamak için indirdim hem oyunu hem de 40. yıl paketini. Güncel sürüm 1.29.30. Bu sürümde çalışır mı?
-
Önce böyle bir girişle karşılaşıyorum
Sonra da böyle. Seri numara yok zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X