Şimdi Ara

[ARŞİV] Divinity: Original Sin Classic Edition %99 Türkçe Yama - BETA v0.4 (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
895
Cevap
43
Favori
94.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Classic Edition'la oyna. Yama çok güzel olmuş yani, tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperest44 -- 31 Mart 2016; 21:58:17 >
  • dün akşam oyunu satın aldım steamden indirimde görünce bugün yükleyip oynayacağım yama için çok sağolun. EE olsaydı çok daha iyi olacaktı ama bu bile güzel bir şans, umarım ileride EE içinde bir şeyler olur yeniden oynamak için bahanemizde olur oyunu...
  • Mac'te oyunu türkçe oynayabilmek için .EXE uzantısı dışında paylaşım yapılabilir mi?
  • Arkadaşlar 30TL'lik sürümde normal klasik original sin var mı içinde?

Yada 57TL'lik sürümün farkı ne?
  • steamdeki 30 tl lik sürümde klasik te var. 50 küsür olanda ise 2 kopyasını alıyorsun oyunun ve yanında eski divinity oyunları ile beraber bir kaç ek digital içerik geliyor.
  • Arkadaşlar ben oyunu satın aldım yükledimde ama dil seçimi gibi birşey bulamadım oyun bende hala ingilizce.
  • Porksoda kullanıcısına yanıt
    @Porksoda
    MAC'le hiçbir alakam yok ancak dosyayı winrar ile açmanız mümkün eğer desteklerse içindeki .xml uzantılı dil belgesini oyuna atabilirsin.

@cihatair
    İlk sayfadaki kurulum talimatlarına bakın. Enhanced Edition'la kullanmaya çalışıyorsanız farklı bir yol izlemeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Nisan 2016; 0:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

@Porksoda
    MAC'le hiçbir alakam yok ancak dosyayı winrar ile açmanız mümkün eğer desteklerse içindeki .xml uzantılı dil belgesini oyuna atabilirsin.

@cihatair
    İlk sayfadaki kurulum talimatlarına bakın. Enhanced Edition'la kullanmaya çalışıyorsanız farklı bir yol izlemeniz gerekiyor.

Baktım ama classic versiyona yüklemeye çalışıyorum.
  • Öyleyse bir hata yapıyor olmalısıız. Arşivi winrarla açın ve data klasörünü oyundaki datanın üzerine yazın, bir de böyle deneyin.
  • Üstat ben bu oyunu enhanced edition la bikez bitirdim.Oyun çok güzel; tekrar kendisini oynattırır.Bu yamayı ilerleyen zamanlar da enhanced edition a uyarlama imkanınız var mı?
  • maaile M kullanıcısına yanıt
    Artık bu oyunla vakit kaybetmek istemiyorum. Bu kadarı bile bizim insanımıza yeterli. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Gerekçemi çok defa anlattım, konuyu inceleyebilirsiniz...
  • oyunu dün akşam kurdum ve 4 saat kadar oynadım. Türkçe yama çok güzel olmuş şimdilik bir sorun göremedim. oyunda beklediğimden kat kat daha güzel çıktı. çok geniş, detaylı ve yapacak o kadar çok şey var ki... :) bir kez daha teşekkür ederim emeği geçen herkese.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende satın aldım iniyor. Co-op oynamak isteyenler ekleyebilir Steam id:mtnmr6

Yamada emeği geçen arkadaşlara teşekkürler.
  • merhaba benim hergele yetenekli suikastçı karakterim baya çoştu arkadaşlar sülük diye bir kabliyet var yerdeki kanlardan can dolduruyor tanklarınıza falanda tavsiye ederim kan aktıkça vurdugunuz zaman veya size biri vurdugu zaman akan kanınızdan belirli hp barınız kadar can alıyorsunuz. Benim karakter 22 level 6500 canı var bana birisi her vurdugunda 358 canım doluyo zaten adamlar 150 200 falan vuruyo ahaha :D :) çok sinir bişey pvp de delirtir insanı bu arada o olaylara hiç girmedimbilgim yok ama pvp bile varmış oyunda
    biraz havamı atayım.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1126131/e4a9f583-6ae2-471a-9a78-ce114afce05d.JPG

[ARŞİV] Divinity: Original Sin Classic Edition %99 Türkçe Yama - BETA v0.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 3 Nisan 2016; 0:16:27 >

• Ya bu oyun bir bana mı zor geliyor ya? o__O Ölüp duruyorum.
  • hayalperest44 kullanıcısına yanıt
    oyun kolay değil gerçekten ama çok çok zor da değil. hızlı oynamamalısınız. kasabadaki görevleri halledin ilk önce dışarı çabuk çıkarsanız zombiler kuvvetli gelir gerçekten. 14 saat sonunda daha dün dışarı çıktım ve kalabalık bir zombi grubu ile karşılaşınca zorlayıcı oluyor hala... :)
  • Merhaba

Yanlış okumadıysam oyunun classic versiyonunu Türkçeleştir diniz. Elinize sağlık. Şu an steam da sadece Enhanced Edition sürümü satılıyor. Steam dışında oyun almayan korsana yanaşmayan biri olarak oyunu Türkçe oynama imkanım yok mu?

Çeviriniz için üretici firma ile görüştünüz mü. Resmi çeviri olması adına ?

Birde önceki oyunlarla bu oyun arasında konu bağlantısı var mı? Varsa önceki oyunları oynamadan bu oyunu oynamak mantıklı gelmiyor. Konu bütünlüğü sağlamak adına

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdede80 -- 5 Nisan 2016; 14:37:08 >
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Haklısın aslında. Bu tarz oyunlara alışkın olmadığım için zorlanıyorum olsa gerek.
  • mdede80 M kullanıcısına yanıt
    Enhanced Edition alınca zaten Classic sürümde geliyor. her ikiside hesaba ekleniyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdede80 M kullanıcısına yanıt
    Enhanced sürüm ile birlikde classic sürümde steam hesabınıza ekleniyor hangisini tercih ederseniz onu seçip yükleyebilirsiniz 2 ayrı oyun gibi. Ayrıca oyunun diğer divinity oyunlarıyla bir bağı yok. Devam oyunu değil kendi özgün hikayesine sahip bir oyun.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.