Şimdi Ara

[ARŞİV] Divinity: Original Sin Classic Edition %99 Türkçe Yama - BETA v0.4 (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
895
Cevap
43
Favori
94.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grim Dawn' dan fırsat bulup yeni başlayabildim. Şimdilik gayet güzel bir çalışma gibi gözüküyor. Ellerinize sağlık. Bir hataya rastlarsam size bildiririm.
  • oynama sürem 50 saati geçti normalde bitebilirdi ama herşeyi yapma istegim item düşürme sevdam derken daha oyunu anca yarıladım çok fazla begendigimi söylemek istiyorum. Oyundaki skill sistemi çok dengeli olmuş savaşlar eglenceli geçiyor. Diyalogları çok güzel entrikalı mesela 1 görev 2 tane achivements veriyo her görevin farklı seçenekleri var. bu arada dişi kedi bile paragöz çıktı :D [simage]https://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/29/b4/00/29b400b76b6361e0be32f6f1fa23fc0f.JPG&size=6&border=1&bound=3[/image
    Bu mesaja eklenen görseller:

[ARŞİV] Divinity: Original Sin Classic Edition %99 Türkçe Yama - BETA v0.4

• quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

oynama sürem 50 saati geçti normalde bitebilirdi ama herşeyi yapma istegim item düşürme sevdam derken daha oyunu anca yarıladım çok fazla begendigimi söylemek istiyorum. Oyundaki skill sistemi çok dengeli olmuş savaşlar eglenceli geçiyor. Diyalogları çok güzel entrikalı mesela 1 görev 2 tane achivements veriyo her görevin farklı seçenekleri var. bu arada dişi kedi bile paragöz çıktı :D [simage]https://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/29/b4/00/29b400b76b6361e0be32f6f1fa23fc0f.JPG&size=6&border=1&bound=3[/image
    Bu mesaja eklenen görseller:

[ARŞİV] Divinity: Original Sin Classic Edition %99 Türkçe Yama - BETA v0.4

Clasic Edition damı oynuyorsun :)

Güzel bir ara karakterleri kapıştıralım oyun çok ayrıntılı.

• Attım favori konulara yamada emeği geçen herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    kapıştırmada mı var ben bilmiyordum daha bilmedigim çok şeydir vardır oyun baya büyük :)
  • Oyun baya büyük ayrıca oldukça da zor. Ya da ben beceremiyorum bilemedim şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalperest444

Oyun baya büyük ayrıca oldukça da zor. Ya da ben beceremiyorum bilemedim şimdi :)

evet bulmacalı yerler de var bazen kombatlar bayağı zor oluyor.
  • Birkaç saat oynadım. Göze batan bir hata göremedim. Güzel çalışma olmuş. Ellerinize sağlık.
  • Yamadaki emekleriniz için çok teşekkürler.Ellerinize sağlık
  • Sadece helal olsun diyorum çok zor bir iş büyük emek isteyen bir iş özellikle rpg olması apayrı bir sancı.Böyle bir oyuna böyle bir yama harika oldu.
    Tekrar tekrar teşekkür ederim herkes adına
  • Merhaba Arkadaşlar ,

2 Kişi oyuna başlayacağız (Online co op ) karakter seçimlerini nasıl yapmalıyız? Bazı yabancı sitelerde Tank gereksiz demişler. Hangi sınıfları önerirsiniz ?

Oyuna classic zorluk mu tactian zorluk ile mi başlamalıyız?

Yardımcı olacak kişiler varsa memnun olurum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinsulun

Merhaba Arkadaşlar ,

2 Kişi oyuna başlayacağız (Online co op ) karakter seçimlerini nasıl yapmalıyız? Bazı yabancı sitelerde Tank gereksiz demişler. Hangi sınıfları önerirsiniz ?

Oyuna classic zorluk mu tactian zorluk ile mi başlamalıyız?

Yardımcı olacak kişiler varsa memnun olurum .

Oyunda takımınıza alacağınız bir tank karakter var :) aynen başka karakter tipleri deneyebilirsiniz. ( Madora :)
  • yasinsulun Y kullanıcısına yanıt
    Oyuna başlarken seçtiğiniz karakterlere yapay zeka seçmeyin tam bir coop deneyim olsun, yapay zeka seçtiğinizde yapılan seçimlere yansıması oluyor. Diğer türlü dost geçinip zıtlaşmanız size bağlı olur. Ayrıca tüm diyalogları görürsünüz. Lone Wolf (Yalnız Kurt) yeteneğini seçmeyin, yoksa yanınıza ekstra adam alamazsınız, ancak seçerseniz biraz daha güçlü olursunuz. Zorluk size kalmış oyun biraz zor gelebilir, özellikle ilk başlarda. Oyunun forumdaki ana konusunda aradığınız bilgileri bulabilirsiniz belki, burası yama konusu olduğu için bu konular pek tartışılmıyor.
  • Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende türkiye icin olanı var satabilirim Divinity: Original Sin - Enhanced Edition

http://store.steampowered.com/app/373420/ 30 tl
  • Oyunu satın almıştım . Teşekk
  • sonunda oyunu oynama fırsatım oldu bir saat felan oynadım..açıkçası beklentimin çok üstünde çeviri olmuş..tekrar emeklerin için teşekkürler..keşke değeri daha iyi anlaşılsaydı..saygılar
  • Öncellikle Çeviri için çok teşekkür ederim, emeği geçen herkesin eline sağlık.. Bir sorum olacak , bu yama enhanced edition için çalışıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uranus666 kullanıcısına yanıt
    EE için çalışıyor ama diyalogların çoğu İngilizce olur. Tadını alamazsın.
  • hayalperest44 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim hocam, daha önce bitirmiştim. Yamayı görünce tekrar oynarım diyordum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.